Forum » Hlajenje in modifikacije » TB 1200, Win98 & NT4.0
TB 1200, Win98 & NT4.0
su37 ::
Imam TB1200, v win98 doseže temperaturo 57* ob neobremenjenosti, v Win Nt jih pa samo 51*, ob istih pogojih. Nimam pojma in se mi ne sanja zakaj se v win 98 greje toliko bolj. Zaenkrat je sistem stabilen, skrbi pa me, kaj bo ko ga bom enkrat obremenil do 100%.Med hladilnik in proc, sem na novo nanesel termalno pasto v tankem filmu, kot sem bral je to zelo pomembno, ampak razlike sploh ni!!!
Kaj mente? Imam Mcase midi, res pa je da je kar napolnjen z vsemi zadevami, ampak v ohišju sem iz 46 do 50* zbil na 40* z dodatnim ventilatorjem.
Kaj mente? Imam Mcase midi, res pa je da je kar napolnjen z vsemi zadevami, ampak v ohišju sem iz 46 do 50* zbil na 40* z dodatnim ventilatorjem.
AlienRex ::
NTji imajo ze vgrajeno funkcijo za razbremenitev procesorja v idle casu (HLT ukazi). S tem se ti procesor manj greje.
WIN98 tega nimajo zato se tu uporablajo SW hladilniki
Meni CPUIdle prav lepo dela.
WIN98 tega nimajo zato se tu uporablajo SW hladilniki
Meni CPUIdle prav lepo dela.
Dropbox: http://db.tt/Jg5BmDw
No brain - No tumors
No brain - No tumors
ChiefThunder ::
par teh programčkov najdeš pod download sekcijo...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Celron II 333 @ 475 Mhz - nestabilnost v Win2000Oddelek: Navijanje | 1360 (1179) | MikroB |
» | Duron in temperaturaOddelek: Strojna oprema | 1337 (976) | XsenO |
» | Temp procesorja pod Win9x in Win2kOddelek: Strojna oprema | 909 (817) | Tomi |
» | FSB, win nestabilni pri 107mhzOddelek: Navijanje | 1868 (1624) | VASkO |
» | Software-sko hlajenje procesorjevOddelek: Navijanje | 2782 (2435) | DeLonghi |