Forum » Strojna oprema » Na prenosniku se ne zažene Win XP, kako shranit podatke?
Na prenosniku se ne zažene Win XP, kako shranit podatke?
De_Rasor ::
Živjo
Težave imam in sicer se iz neznanega razloga sploh noče več zagnat Win XP, tam pri loginu zmrzne (prav tako safe mode). Imam gor veliko pomembnih podatkov, ki bi rad, da se nekam shrani na kak medij a kako? V dosu ne deluje usb.. pomislil sem da bi trdi disk priklopil na domači comp, sam je verjetno drugačen kabel za priklop?
Težave imam in sicer se iz neznanega razloga sploh noče več zagnat Win XP, tam pri loginu zmrzne (prav tako safe mode). Imam gor veliko pomembnih podatkov, ki bi rad, da se nekam shrani na kak medij a kako? V dosu ne deluje usb.. pomislil sem da bi trdi disk priklopil na domači comp, sam je verjetno drugačen kabel za priklop?
nekdo123 ::
Najboljša varianta je ravno priklop diska na drug računalnik. Res pa je, da je drugačen priklop in rabiš adapter.
saj ravno v tem je štos, kje naj dobim ta kabel (pretvornik) za trdi disk od prenosnika? sem gledal mal po teh spletnih trgovinah (mimovrste, enaa,..) sam ni nič.
Shark-357 ::
Obrni se na servis tvojega prenosnika in se zmeni za prenos podatkov kar te stane cca 7K
nekdo123: doma sem blizu Divače
Shark-357: hja, to vem da peljem na servis, sam 7k ne mislim dajat, če lahko sam nardim. Samo kabel rabim, pa je pol mir za naprej ;)
Shark-357: hja, to vem da peljem na servis, sam 7k ne mislim dajat, če lahko sam nardim. Samo kabel rabim, pa je pol mir za naprej ;)
Tomay ::
Lahko poizkusiš tudi live linux cd in si stvari skopiraš na usb ključ ali pa prek mreže.
Voodoo 4Ever
boštjan ::
De_Rasor,kako maš particije narejene?samo eno ali MIN 2?
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
hmm ta z linuxom ni slaba ideja, vendar bom prvo videl kaj bo s kablom. Particija je pa ena.
sash ::
ERD Commander ...
Live CD s katerim lahko brez problemov skopiraš podatke na drug disk, drugo particijo preko mreže.
Live CD s katerim lahko brez problemov skopiraš podatke na drug disk, drugo particijo preko mreže.
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čuden zvok trdega diska (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8761 (7318) | ngc2392 |
» | WD TV Live HUB (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22408 (15846) | kamuee |
» | kako dobiti podatke s starih trdih diskov (ATA, SATA vodilo)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3484 (3297) | energetik |
» | Win XP stop errorOddelek: Operacijski sistemi | 2117 (1515) | mp3pesmi |
» | Trdi disk je fuč, kako do podatkov...?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2090 (1775) | energetik |