Forum » Zvok in slika » Philips Ultimate Edge PSC724 (Via Envy) zvočna
Philips Ultimate Edge PSC724 (Via Envy) zvočna
Dusan_HD ::
Hi!
Kupil sem omenjeno zvočno kartico, povezano jo imam preko spdifa na komponento. AC3 zvok dela normalno (filmi...), sedaj pa imam dva problema:
1. Speaker test da ven samo za levi in desni zvočnik, vse ostalo (5.1 sistem) je NEMO.
2. V Call of Duty se zvok ne sliši v prostorskem načinu, EAX sicer izberem - potem pa čisto navadno igra.
Vprašanje: bi bilo z analogno povezavo na komponento kaj bolje??? Najbolj me muči, da se samo FL in FR zvočnika oglasita pri speaker testu.
Kupil sem omenjeno zvočno kartico, povezano jo imam preko spdifa na komponento. AC3 zvok dela normalno (filmi...), sedaj pa imam dva problema:
1. Speaker test da ven samo za levi in desni zvočnik, vse ostalo (5.1 sistem) je NEMO.
2. V Call of Duty se zvok ne sliši v prostorskem načinu, EAX sicer izberem - potem pa čisto navadno igra.
Vprašanje: bi bilo z analogno povezavo na komponento kaj bolje??? Najbolj me muči, da se samo FL in FR zvočnika oglasita pri speaker testu.
raY_
- spremenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ojacevalec za klipsch r-51m zvocnikeOddelek: Zvok in slika | 2119 (1746) | T743 |
» | kvaliteta zvoka na TVOddelek: Zvok in slika | 836 (667) | Han |
» | Manjaro-ni zvokaOddelek: Operacijski sistemi | 988 (756) | Ozric |
» | Kako odstraniti motnje zvoka(brnenje) iz compa na hi-fiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1480 (1074) | gumby |
» | Zvok preko HI-FI ?Oddelek: Zvok in slika | 1483 (1308) | mmisv |