Forum » Programska oprema » Pinnacle Studio 9
Pinnacle Studio 9
ferkes ::
Ma kdo mogoče kak predlog oz. če kdo ve zakaj ni ta program nagaja, saj mi vsake tolko časa zmrzne in dela zelo počasi. (čeprav se mi zdi da na začetku je delal bolje)
Mam pa 1 giga rama, pa amd 600+ ... zato mislim, da tule ne bi smel biti problem, al pač??
Mam pa 1 giga rama, pa amd 600+ ... zato mislim, da tule ne bi smel biti problem, al pač??
#000000 ::
Ja z 8-ico sem imel tud jaz enake burke, res pa je da je bila moja takratna mašina prešvoh, to se mi je dogajal samo če sm kliknu na preveč gumbov zaporedoma in je valjda zmrznl vse skup, zdej za zahteve sistema pa si poglej F1 in poiščeš FAQ, ampak zanimivo sem potem začel uporabljat Vegas-a in je delalo ko urca in ulead VS tud, edin ta pinnacle ga je pa biksal, novejše verzije pa nisem sprobal nikoli, čeprav bi na tej mašini mogla delat (ampak se mi je nekako zameru in sam še vegas uporabljam) LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
kurjač ::
Pinnacel studio 9 ima kar nekaj hroščev. Nadgradi z zadnjo verzijo StudioPatch 9_4_3
Dela precej bolj zanesljivo, ima pa še podporo za DVD DL, ......
LP
Dela precej bolj zanesljivo, ima pa še podporo za DVD DL, ......
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0Oddelek: Programska oprema | 2600 (2236) | opeter |
» | Izšel LiVES 1.0.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4478 (3176) | poweroff |
» | Kako "narediti" arhiv video posnetkov?Oddelek: Zvok in slika | 2544 (2203) | #000000 |
» | Obdelava filmovOddelek: Zvok in slika | 3837 (3600) | pivmik |
» | Kako iz DV narediti DIVX?Oddelek: Zvok in slika | 2485 (1872) | marS |