Forum » Operacijski sistemi » Kako odstranit linux iz računalnika
Kako odstranit linux iz računalnika
strelajasna ::
zanima me, kako najlažje uninstaliram linux-e suse pro z majga računalnika, če mam gor že win xp-je....hvala za odgovore
kriko1: ja samo pol bom pšobrisu tudi windowse....nimam kšne posebne particije za linux-e....
Primoz ::
imaš ... NTFS pa linux se nimata preveč rada.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
ma kaj linux nima kakšnega ukaza: uninstall al pa kaj takega.....čim lažje kako se odinstalira linuxe
WarpedGone ::
ja, greš v Control Panel, Add or remove programs, poiščeš Suse Linux in rečeš Remove. Vpraša te če si sigurn, rečeš ja.... Zaboga, to je operacijski sistem, ne pa ena igrca.
Mene zanima kako najenostavneje obnovit MBR, da bo spet bootal direkt ntloader?
Mene zanima kako najenostavneje obnovit MBR, da bo spet bootal direkt ntloader?
Zbogom in hvala za vse ribe
mrcartoon ::
[quote]in če v add and remove programs suse linuxsa ni.....kaj potem nardit[/quote]
Looool. Ti raje uporabljaj windowse ker po zgornjem post-u sodeč Linux ni primerna "igrača" zate...
Looool. Ti raje uporabljaj windowse ker po zgornjem post-u sodeč Linux ni primerna "igrača" zate...
ToniT ::
Zaženi Windows XP s CD-ja in potem v recovery konzoli napiši FIXMBR.
(ali pa znova naložiš windowse - repair installation).
Nato pa lahko v Diskmanagementu pobrišeš vse particije, za katere ti bo napisalo, da so nepoznane in ustvariš nove.
(ali pa znova naložiš windowse - repair installation).
Nato pa lahko v Diskmanagementu pobrišeš vse particije, za katere ti bo napisalo, da so nepoznane in ustvariš nove.
Tear_DR0P ::
če pa nočeš brisat winsov, pa na nadzorni plošči odpri skrbniška orodja, zaženi computer managment (upravljanje računalnika) -> disk managment (upravljanje diskov) in tam pobriš particije od linuxa, potem pa z inštalacijskim CDjem, poprav zagonsko zaporedje
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
M.B. ::
A za Windows pa je Unistall al kaj?
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.
Sadly only a handful ever progress past that point.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP SP3 na Microsoft update!Oddelek: Operacijski sistemi | 4994 (3976) | Blaz90 |
» | LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 2378 (1968) | G-man |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8114 (7198) | buneech |
» | problemi linux windowsOddelek: Operacijski sistemi | 969 (897) | Jebiveter |
» | Win XP - messengerOddelek: Programska oprema | 1279 (1131) | IgiS |