Forum » Programska oprema » MOVIE MAKER
MOVIE MAKER
mich ::
Me zanika če ima kdo naslov za program s katerim se da združevati filme .AVI ali .mpeg- nekaj tazga kot movie maker iz Win ME.Omenjeni program je sicer dober vendar se mi ob združevanju več filemčkov redno sesipuje klub močni konf.(512 DDRAM, 1,4 G)??
thanks
thanks
mich
Ja dela.. noče pa združevat različne formate pa tudi iste ne če so posneti z različno kakovostjo (brez zvoka)?!
Je še kakšen drug program??
Je še kakšen drug program??
mich
promocija ::
Alo, stari, ka ti je ratalo zdej s katerim programom?
Jaz imam iste probleme v Virtual Dub, ko sem hotu združit Scary Movie2!
Kok se pa to naredi v Movie Makerju?
LP
TNX
Jaz imam iste probleme v Virtual Dub, ko sem hotu združit Scary Movie2!
Kok se pa to naredi v Movie Makerju?
LP
TNX
Huey P ::
Mene pa nekaj zanima:
Recimo, da bi hotu v en videospot dati k sliki še napis za ker videospot gre (tak kot imajo Viva, MTV,...) - s katerim programom se to da narediti? A to gre v Movie Makerju?
Recimo, da bi hotu v en videospot dati k sliki še napis za ker videospot gre (tak kot imajo Viva, MTV,...) - s katerim programom se to da narediti? A to gre v Movie Makerju?
..::DOOM III: The Legacy::..
Ja dodajanje in oblikovanje texta je mogoče t movie maker in Winow, drugače obstaja en kup programov še najboljši se mi zdi AVI CONSTRUCTOR..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obdelava videoposnetkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1433 (1242) | m0LN4r |
» | Windows movie maker in DivXOddelek: Zvok in slika | 2562 (2459) | ~Panter~ |
» | DVD: Kaj je zvok, kaj slika?Oddelek: Zvok in slika | 1411 (1281) | Penderecki |
» | ali je možno iz avi filma odstraniti poljski dubbing?Oddelek: Zvok in slika | 1672 (1422) | gumby |
» | združevanje videaOddelek: Zvok in slika | 2911 (2699) | podtalje |