Forum » Operacijski sistemi » Win update patch
Win update patch
Bellzmet ::
Helou!
Sem dobil mail, kjer je zraven pripet 'windows.genuine.advantage.patch.exe', ki doda v c:\WINDOWS\SYSTEM32\LegitCheckControl.dll file in potem dela Windows update normalno naprej.
Kdo kej ve o tem?
lp
[ Glej pravila. (Se pardoniram, ker nisem prej zaklenil) -- BigW ]
Sem dobil mail, kjer je zraven pripet 'windows.genuine.advantage.patch.exe', ki doda v c:\WINDOWS\SYSTEM32\LegitCheckControl.dll file in potem dela Windows update normalno naprej.
Kdo kej ve o tem?
lp
[ Glej pravila. (Se pardoniram, ker nisem prej zaklenil) -- BigW ]
- spremenil: BigWhale ()
matjash ::
Če zaupaš pošiljatelju lahko to uporabiš ker deluje (preverjeno, drugače pa ti odsvetujem da odpiraš po e-pošti prejete .exe-cutable datoteke.
... bolje pozno kot nikoli.
#000000 ::
Čist btw, a si ti to že zalaufu ? in kdo ti je to poslal kolega, ali znanec, al nekdo ki prvič zanj slišiš ? Lp
Bellzmet ::
Zalaufu še nisem, ker *.exe stvari dobljenih po pošti ponavad ne laufam. Sem se hotel najprej mal se pozanimat o zadevi. Poslal mi je prijatelj, ki ga že dolgo poznam.
Sem pa zadevo skeniral z NOD32 pa z Ad-Aware. Nista nič najdla.
No sem kr vseeno zalaufu. Zgleda kokr, da se nič ne nardi, sam file da tja kokr je napisan. Update dela.
lp
Sem pa zadevo skeniral z NOD32 pa z Ad-Aware. Nista nič najdla.
No sem kr vseeno zalaufu. Zgleda kokr, da se nič ne nardi, sam file da tja kokr je napisan. Update dela.
lp
nicjasno ::
Kje so moderatorji, da tole zaklenejo in kak naziv podelijo???
www.nicjasno.com | www.vsejasno.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z Windows UpdateOddelek: Pomoč in nasveti | 1547 (1118) | Machete |
» | Spy programi ali kaj drugega?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1486 (1180) | Gutjerez |
» | Pomoč narunalnik zajebava :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1313 (892) | opeter |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40541 (15523) | brainiac20 |
» | procesi ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1162 (963) | dux |