Forum » Kaj kupiti » Barvni laserski tiskalnik za izpis samolepilnih etiket?
Barvni laserski tiskalnik za izpis samolepilnih etiket?
hrcek ::
Pozdravljeni
zanima me kateri barvni laserski tiskalnik naj kupim za izpis barvnih etiket. Gledal sem neki samsunga CLP-550. Zanima me kako je kej z natančnostjo tiskanja na nalepke kajti sedanj HP PSC-1315 me je razocaral z izpisi na samolepilne nalepke totalno nenatančen, deluje pa lepo na navadne liste A4.
Koliko je cena izpisa za barvno stran i n mogoče kakšnje izkusšnje z tiskanjem nalepk na barvnih lasercih
Hvala lepa
zanima me kateri barvni laserski tiskalnik naj kupim za izpis barvnih etiket. Gledal sem neki samsunga CLP-550. Zanima me kako je kej z natančnostjo tiskanja na nalepke kajti sedanj HP PSC-1315 me je razocaral z izpisi na samolepilne nalepke totalno nenatančen, deluje pa lepo na navadne liste A4.
Koliko je cena izpisa za barvno stran i n mogoče kakšnje izkusšnje z tiskanjem nalepk na barvnih lasercih
Hvala lepa
->hrcek
fosil ::
Najbolj natančen izpis bi bil sigurno na kakšnem printerju ki ima "traktor", to je tista zadeva da lahko printaš na neskončni papir, ki ima luknjice ob strani, ker se dobijo tudi take nalepke.
Ne vem pa ali sploh obstaja laserski ali pa inkjet s traktorjem ali imajo to samo matrični.
Ne vem pa ali sploh obstaja laserski ali pa inkjet s traktorjem ali imajo to samo matrični.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Barvni laserski tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3941 (1613) | mat xxl |
» | NAKUP TISKALNIKAOddelek: Pomoč in nasveti | 6229 (5925) | kixs |
» | Tisk vinskih etiket - barvni?Oddelek: Kaj kupiti | 3494 (3162) | blackbfm |
» | Barvni laserski tiskalnikiOddelek: Kaj kupiti | 3720 (2802) | Pina |
» | Nakup barvnega laserskega tiskalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1978 (1673) | Tea Time |