Forum » Programiranje » [Perl] Prikazovanje oknov
[Perl] Prikazovanje oknov
mojo ::
Živjo,
ali kdo ve, kako v Perlu postaviš window v ospredje/ozadje. Na netu sem našel neke "setforegroundwindow" funkcije pa podobno, ampak vse rabjo neke module, ki pa jih nisem našel. Kakšna je sploh unique-identifikacija windowa? Če to Perl vključuje že sam po sebi, katere module je treba upoštevati?
Kakšen dober link bi bil dobrodošel :).
Imam ActivePerl-5.8.7.813-MSWin32-x86-148120.
Hvala, bye
ali kdo ve, kako v Perlu postaviš window v ospredje/ozadje. Na netu sem našel neke "setforegroundwindow" funkcije pa podobno, ampak vse rabjo neke module, ki pa jih nisem našel. Kakšna je sploh unique-identifikacija windowa? Če to Perl vključuje že sam po sebi, katere module je treba upoštevati?
Kakšen dober link bi bil dobrodošel :).
Imam ActivePerl-5.8.7.813-MSWin32-x86-148120.
Hvala, bye
McAjvar ::
po informacijah iz tegale clanka: http://www.perl.com/pub/a/2005/08/11/win32guitest.html?page=1 bi naj zadostovala namestitev activeperla in modula Win32::GuiTest. ta modul lahko namestis iz cpan-a, z activeperlom lahko preprosto uporabis ppm oz. ppm3, neko taksno ime ima, se ne spomnim tocno.
nisem preizkusal delovanja, upam pa, da ti ta informacija kaj pomaga.
nisem preizkusal delovanja, upam pa, da ti ta informacija kaj pomaga.
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
mojo ::
sem najdu že včeraj neko zadevo, ki fino dela z windowi. Je pa na isto foro kot ta v linku, ki si ga navedu, sam moduli so mav drugačni, ukazi v skripti so pa na potem isti.
Zadeva dela.
Thanks
Zadeva dela.
Thanks
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel FreeBSD 7.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6170 (3587) | jELKO |
» | win xp - odpiranje dokumentovOddelek: Programska oprema | 945 (894) | slovencl |
» | Kaksen boso internetne strani v prihodnosti?Oddelek: Izdelava spletišč | 2785 (2218) | CCfly |
» | Periodična tabela operatorjevOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2773 (2773) | BigWhale |
» | search($string,'text'); ???Oddelek: Programiranje | 914 (846) | poweroff |