Forum » Programska oprema » win xp - odpiranje dokumentov
win xp - odpiranje dokumentov
slovencl ::
Ko v nekem programu izbereš odpri, se ti pojavi okno za iskanje želenega dokumenta, na levi strani pa so že določene bližnjice (namizje, moj računalnik, itd)...jest bi rad tja da svojo bližnjico na nek direktorij....kako?
Povsod v navodilih piše, naj zaženem Registry Editor...ampak kaj sploh je to...kako naj ga zaženem...
Hvala, to sem zej našel.
Zdej je pa problem, ker v navodilih piše, naj grem v HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\comdlg32 jaz imam pa v HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies samo Explorer, comdlg32 pa sploh ne. Zakaj to?
Zdej je pa problem, ker v navodilih piše, naj grem v HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\comdlg32 jaz imam pa v HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies samo Explorer, comdlg32 pa sploh ne. Zakaj to?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obnovitev sistema ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2034 (1968) | mpucko6 |
» | Ne morem ugasnt računalnika- Ni Shutdown - a , manjka Run, Log off, TM je disablan. SOddelek: Pomoč in nasveti | 1440 (1359) | cortez |
» | Spysheriff? - wallpaper problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1998 (1698) | cryptozaver |
» | Windows Security Warning - mi bo požru živce!Oddelek: Operacijski sistemi | 1980 (1673) | veteran |
» | task manager ne delujeOddelek: Operacijski sistemi | 1351 (1226) | Pegasos |