Forum » Omrežja in internet » Problem po uporabi neowlan-a
Problem po uporabi neowlan-a
Arrivo ::
Uporabljam prenosnik, ki je sicer prek ruterja ( s kablom ) povezan v mrežo s še 3 PC-ji.
Pred dnevi sem moral izvesti transakcijo izven pisarne in sem 1. uporabil neowlan.
Po priklopu računalnika nazaj v omrežje pa so se pojavili problemi .
Računalnik sicer najde in pinga IP-je ostalih računalnikov v mreži, prek njihovega imena pa jih v mreži ne najde več in ne vidi.
V čem je finta, da PC-je v mreži po njihovem imenu ne prepozna več, temveč samo po IP-ju ??
Ali ima kaj prste vmes uporaba neowlana, ki jo najbolj sumim, saj so mi zadeve leta delale brez problemov...
Prosim za predloge in pomoč .
Pred dnevi sem moral izvesti transakcijo izven pisarne in sem 1. uporabil neowlan.
Po priklopu računalnika nazaj v omrežje pa so se pojavili problemi .
Računalnik sicer najde in pinga IP-je ostalih računalnikov v mreži, prek njihovega imena pa jih v mreži ne najde več in ne vidi.
V čem je finta, da PC-je v mreži po njihovem imenu ne prepozna več, temveč samo po IP-ju ??
Ali ima kaj prste vmes uporaba neowlana, ki jo najbolj sumim, saj so mi zadeve leta delale brez problemov...
Prosim za predloge in pomoč .
Ja ja to drži !!!
- spremenilo: Arrivo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problemi v mrežiOddelek: Omrežja in internet | 998 (921) | PaJo |
» | Wardriving V MariboruOddelek: Omrežja in internet | 2200 (764) | BigWhale |
» | Brezplačen WLAN dostop v SlovenijiOddelek: Omrežja in internet | 8073 (6393) | Damjan Jagar |
» | Siol ADSL router in 2 IP naslova - je to mogoce?Oddelek: Strojna oprema | 4540 (4090) | BBB |
» | wireless mreža (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12807 (9361) | pujsek_ |