» »

kako postat ne-clan ?

kako postat ne-clan ?

Brane2 ::

Hi to all,

zanima me, kako postat ne-clan, torej se iz-clanit s slo-techa ?

V "lozi" so moji maili blokirani (ali se mi tko zdi) in se ne bi sel vec.
Mot me, da mi server kljub vsemu posilja msg-e o novih sporocilih v forumih na email...
Se da kej nardit glede tega ?

HEKO ::

Yozos pa eni ste res........no koment...

Lej: zakaj se hočeš izčlaniti iz naj slo strani?! Oz. Kaj oš mel od tega?

Pa že 100000000000 se je govorilo o tem, DA MA SERVER težave, in je pač treba počakat, da bo "upgreadan" ... Lahko pa prispevaš kakšen miljonček, da bo to hitreje :))

Drgač pa svaka ti čast, da to "objaviš"...kr eni pač "zginejo", pa jih sploh ne več na forum...v registru pa so še...

če res to hočeš...piši slotech teamu..in je to narjeno v minuti...
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]

Primoz ::

Tvoji posti vsekakor ne izginjajo... ker pri nas takih stvari ne delamo. Možno je, da ti včasih zaradi preobremenitve strežnika česa ne doda, čeprav bi ti moral. V primeru da je to razlog... mi na primoz@slo-tech.com opiši svoje težave in poskusil jih bom odpraviti. V primeru da se želiš znebiti mailov za katere si sam obkljukal da jih želiš prejemati jih ali odkljukaj (tako da ne bo več označeno, želim prejemati maile), ali pa mi sporoči in jih bom izbrisal jaz.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Brane2 ::

>Tvoji posti vsekakor ne izginjajo... ker pri nas takih stvari ne delamo.
> Možno je, da ti včasih zaradi preobremenitve strežnika česa ne doda, čeprav >bi ti moral. V primeru da je to razlog... mi na primoz@slo-tech.com opiši svoje >težave in poskusil jih bom odpraviti. V primeru da se želiš znebiti mailov za >katere si sam obkljukal da jih želiš prejemati jih ali odkljukaj (tako da ne bo >več označeno, želim prejemati maile), ali pa mi sporoči in jih bom izbrisal jaz.

Pardon, moj zajeb. Stvar zdej zgleda dela...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Postar

Oddelek: Slo-Tech
122010 (1207) Primoz
»

In vendar se premika

Oddelek: Novice / Obvestila
202335 (2335) ToniT
»