Forum » Programska oprema » avtomatski start racunalnika
avtomatski start racunalnika
kolma ::
Pozdravljeni!
Mogoce morda kdo ve ali obstaja (ce je to sploh mozno) programcek s katerim bi z nastavitvijo timerja nastavil ob kateri uri se naj racunalnik prizge in ugasne?
Razmisljam o tem, ker mi racunalnik "obratuje" 24ur in bi bilo dosti bolj varcno, ce bi deloval samo ob nizjem toku.
LP, Kolma
Mogoce morda kdo ve ali obstaja (ce je to sploh mozno) programcek s katerim bi z nastavitvijo timerja nastavil ob kateri uri se naj racunalnik prizge in ugasne?
Razmisljam o tem, ker mi racunalnik "obratuje" 24ur in bi bilo dosti bolj varcno, ce bi deloval samo ob nizjem toku.
LP, Kolma
- spremenilo: kolma ()
kolma ::
Hvala! Nisem vedel, da se da to nastaviti v biosu, vendar pa bi rad imel stvari bolj pod nadzorom. Npr. da sedim za racunalnikom in se le-ta brez opozorila ugasne. Nekako kot skype zazna, da ne delas za racunalnikom, v tem primeru, bi se lahko ugasnil.
Verjamem, da v biosu ni mozno nastaviti, da ti cez teden velja en urnik, cez vikend pa drug.
Razmisljam pa, da ce to lahko naredi bios, lahko to naredi tudi kaksen drug programcek.
LP, Kolma
Verjamem, da v biosu ni mozno nastaviti, da ti cez teden velja en urnik, cez vikend pa drug.
Razmisljam pa, da ce to lahko naredi bios, lahko to naredi tudi kaksen drug programcek.
LP, Kolma
Mulh ::
Za prižgat uporabi bios, za ugasnit pa kak program, ker pomoje program ne more pognati računalnika, če sam ni zagnan ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napačen primaren zaslonOddelek: Zvok in slika | 3801 (3183) | celjan34 |
» | Težava s prižigom računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 943 (813) | r3dkv1c4 |
» | wake on lan (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6172 (4283) | d0rK |
» | ALARM CLOCK -Budilka na računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 4861 (4687) | Blond |
» | Avto start program ???Oddelek: Programska oprema | 1882 (1627) | Madafaka |