Forum » Strojna oprema » disk
disk
Coupe ::
fantje mam zj u kisti navadn disk 120 GB prkloplen z tistmu navadnmu IDE mislm da se mu rece
zj bi pa kupil se en disk SATA 200 GB.
a mi bo to use skupj dobr delalo .. ko pa bom mogu poj prklaplat?
kksne jumperje pa kj premikat al nic?
tnx
lp
zj bi pa kupil se en disk SATA 200 GB.
kksne jumperje pa kj premikat al nic?
tnx
lp
coupe
a13misko ::
Najprej poglej ali imaš sata priklop na matični če nisi prepričan povej model matične pa bomo pogledali!
Sami ::
Vse bo delovalo OK, SATA diski nimajo jumperjev.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Coupe ::
no pa mi se mal svetujte kaj bi uzel ...
sm slisal da je sata velik bols k ide sam zj pa ne vem k sm gledal na www.mimovrste.com k so poj disk sata , serial ata (to mislim da je isto) , hitri ata ;)) , sata II ,....
kva pa je to razlike , a se lahko kj nategnem pa narobe kupm pa kaj je po vasem mnenju najbols.?
lp
sm slisal da je sata velik bols k ide sam zj pa ne vem k sm gledal na www.mimovrste.com k so poj disk sata , serial ata (to mislim da je isto) , hitri ata ;)) , sata II ,....
kva pa je to razlike , a se lahko kj nategnem pa narobe kupm pa kaj je po vasem mnenju najbols.?
lp
coupe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z novim trdim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1553 (1362) | OldSkul |
» | instalacija xpjev na 250gb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2366 (1729) | PIII850 |
» | AMD bo predstavil procesorje na novem podnožju (M2) v drugi četrtini tega leta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 7417 (5874) | PrimozR |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10586 (7771) | Keyser Soze |
» | Nakupi matičnih plošč za amd (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6113 (4848) | frenk |