Forum » Slo-Tech » zakaj ste zaklenil thread o vraničnem prisadu
zakaj ste zaklenil thread o vraničnem prisadu
Dami ::
Tud jst sn šele prejle vidu to novo temo pa je že zaklenjena. Pa ona o SOVI tud. Urgh??
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Thomas ::
Torej, zakaj sem zaklenil tisti dve tem?
Ker hočem, da gre ena tema v en thread.
Bi pustil "SOVO", če bi se šlo o SOVI - ampak je potegnilo na Afganistan.
Bi pustil "Antrax", če bi se nadaljevalo od Tomijeve (odlične) razlage naprej.
Al pa magari o tisti spremembi imena tiste glasbene skupine.
Ampak je spet potegnilo na Afganistan.
Za to pa ŽE imamo temo A ne?
Ker hočem, da gre ena tema v en thread.
Bi pustil "SOVO", če bi se šlo o SOVI - ampak je potegnilo na Afganistan.
Bi pustil "Antrax", če bi se nadaljevalo od Tomijeve (odlične) razlage naprej.
Al pa magari o tisti spremembi imena tiste glasbene skupine.
Ampak je spet potegnilo na Afganistan.
Za to pa ŽE imamo temo A ne?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
SkIDiver ::
Čist na kratko: Tomas ti si nor, stvarno. Loža je zato da se folk kj pogovori. Ne pa zato da boš zaklepov tisto kar teb ne paše in ne gre po tvojih idealih. Kaj maš slab dan pa si zdej tukj gor tečen mogoče? Če te kdo razjezu njega brci ne pa nas tuki gor!
Dobr to blo mal dalš kot pa krajš
Dobr to blo mal dalš kot pa krajš
ahac ::
Ej, kaj če bi mel samo eno temo o računalnikih?
A ni brezveze, da jih je tolk.
A ni brezveze, da jih je tolk.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
McWolf ::
Mater ste čehi nekater, kokr je blo že 10000000000000x povedan, ne more bit ena tema in šlus sam o tem se kle pogovarjat! Če pogovor steče na zmenku, tko začneta s temo šola, pa se mnde navta cev cajjt sam o šoli pogovarjala? Sicer pa ena tema se vedno razcepi, al pa kej podobnga, tak da mal fejst serjete že s temi zaklepi.
Go tell it on the mountains!
Thomas ::
Sk|Diver
> Tomas ti si nor, stvarno
Jest sem crazy as hell - no doubt about. Preber sam PROTOKOL, če ga še nis - pa ti bo to dokončno jasno.
Drugič, ko sem ponovno sprejel moderatorstvo Lože, mi je bil Prvi člen pravil v enormno uteho in spodbudo. (Primoz mi ga je omenil, ko sva se dogovarjala o zadevi.)
Torej, na Slotechu - NI DEMOKRACIJE. To je pojem uporaben za res publica - ne pa za vodit enterprise ali web page ali konferenco moderirat.
Tretjič. Če imaš kaj za povedat o antraksu - ti temo odprem nazaj.
Če boš pa šinfal Ameriko ali pa udaril po Ladnu - pejt v trenutno najbolj aktualno temo, ki jo je odprl Blackhole.
Ahac
Nekej malga je na tem, kar si reku - ampak poglej Prvo pravilo.
> Tomas ti si nor, stvarno
Jest sem crazy as hell - no doubt about. Preber sam PROTOKOL, če ga še nis - pa ti bo to dokončno jasno.
Drugič, ko sem ponovno sprejel moderatorstvo Lože, mi je bil Prvi člen pravil v enormno uteho in spodbudo. (Primoz mi ga je omenil, ko sva se dogovarjala o zadevi.)
Torej, na Slotechu - NI DEMOKRACIJE. To je pojem uporaben za res publica - ne pa za vodit enterprise ali web page ali konferenco moderirat.
Tretjič. Če imaš kaj za povedat o antraksu - ti temo odprem nazaj.
Če boš pa šinfal Ameriko ali pa udaril po Ladnu - pejt v trenutno najbolj aktualno temo, ki jo je odprl Blackhole.
Ahac
Nekej malga je na tem, kar si reku - ampak poglej Prvo pravilo.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
ahac ::
Če je tolk tem zaklenjenih vse skupi deluje nekak odbijajoče. Sicer tud če je full enakih tem, tko da je treba najdt neko vmesno rešitev.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
tha_man ::
Thomas, to da se debata včasih razcepi ni nič čudnega, sploh v loži. V ostalih specializiranih forumih je to res malo bedno, ampak v loži... Mislim da si malo prehitro zaklenu.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Nico ::
Kam je zginil moj post?? In kdo so ti čudni ljudje ki se gibljejo okoli moje bajte in jim na hrbtu piše F.B.I.????
V bistvu na tem forumu JE demokracija!!
V bistvu na tem forumu JE demokracija!!
MadMax ::
Ocitno se zadeva potaplja (pocasi, a vztrajno)...
Kako bi lahko drugace razlozil neukrepanje dolocenih osebkov, ko se enmu modelu zacne pametovat in ga povzdignejo v moderatorja, potem se temu istemu moderatorju " digne qr** " in se vec ne gre moderatorja, pol mu pa spet dol pade, pa je spet moder...
Kako bi lahko drugace razlozil neukrepanje dolocenih osebkov, ko se enmu modelu zacne pametovat in ga povzdignejo v moderatorja, potem se temu istemu moderatorju " digne qr** " in se vec ne gre moderatorja, pol mu pa spet dol pade, pa je spet moder...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Tomi ::
Sedaj pa dosti pljuvanja drug po drugem, ker če ne, bo tole še ena tema, ki bo zaklenjena.
metrodusa.blogspot.com
Tr0n ::
Thomas: tole zaklepanje je ok samo na dobrem forumu, kar pa slo-techov ni, ker nima arhiva, nima searcha in podobnih NUJNIH stvari, da bi dokaj hitro in pregledno lahko preletel vse zanimive teme. Potem pa isces ko butec neko temo, ki je koncala cisto na koncu zaslona, ali pa se sploh ne vidi vec.
Tron, vem nekaj stvrai, ki jih ostali en veste, zako da ti lahko samo rečem, da malo počakaj, potem pa boš videl, kako ni kaj..
metrodusa.blogspot.com
Če ne ugotoviš, potem pa še malo ugibaj..
Samo pomisli pa na to, da ST razstavlja na Infosu.
Samo pomisli pa na to, da ST razstavlja na Infosu.
metrodusa.blogspot.com
McWolf ::
thomas je teslo
postalo je jasno
jst pa se sprdnt
na balkon se grem glasno ŠE GLASNEJE!!!!
postalo je jasno
jst pa se sprdnt
na balkon se grem glasno ŠE GLASNEJE!!!!
Go tell it on the mountains!
SkIDiver ::
Thomas zdej si pa še neki več. Ti bi mogu kak naziv gnoja al pa ovce dobit. Tema bi znala bit poučna. Recimo da se antrax razšir po Sloveniji. Ti veš kako in kaj, kaj pa tisti ki ne vejo. Boli tebe. Ti zaklepaš kar se teb ne dopade. Evo ti se men ne dopadeš trenutno->zaklen se
Zgornja posta mi nista pa nič všeč..
Imejte malo spoštovanja drug do drugega.
Imejte malo spoštovanja drug do drugega.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Thomas, kje si?Oddelek: Loža | 6258 (3645) | Gandalfar |
⊘ | Thomas PNG #2Oddelek: Slo-Tech | 2777 (1887) | kuglvinkl |
» | Elite forum (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Slo-Tech | 9911 (7024) | Thomas |
» | Thomas, vaša modrost, (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5121 (4073) | Thomas |