» »

Vodič po trgovinah na Slo-techu

Vodič po trgovinah na Slo-techu

kuglvinkl ::

Imam eno idejo. Folk (jaz med njimi)neprestano sprašuje, kje kupiti to ali ono, za kolk, ali prek neta,...

ST bi lahko naredil vodič po trgovinah glede na svoje izkušnje ali pa forumašev. Verjetno najbolje bi bilo, da ST spravi skupaj seznam, ki se ga prečisti v forumu).

Kaj bi vodič vseboval? Razdelil bi ga npr. v računalniške komponetne. Npr CPU: v tej trgovini so najcenejši, a imaj slab odnos do strank, garancija itd., MB: v tej štacuni..., vse do vijakov za vent, paste, kabli itd.. Napraviti bi bilo potrebno tabelo z vsemi (katerimi?) atributi.

Seznam bi moral biti stalno odprt za popravke, mnenja, komentarje, skratka dinamičen.

To je seveda zastonj reklama! Nikakor. ST lahko naveže stike s temi štacunami in se dogovori za določeno količino denarja. Mislim, da 3000 forumašev/dan vsekakor dober argument. In tisti, ki plačajo, dobijo npr. banner.

Gre za idejo, ki NIrazdelana. Zato pa imamo forum!!! Zatorej ST community, napnimo možgane.

Verjetno bi bilo potrebno uhaklati kakšnega ekonomista, jaz kot pravnik pa vam lahko sestavim pogodbo s trgovino.

Še cena za idejo: ah ni, nič, nič nič, še dve nuli, spredaj je pa enka :D.
Your focus determines your reallity

totimato ::

Lahko bi podjetja pošiljala cene komponent (artiklov) in bi lahko primerjali najugodnejši nakup. Za podjetja bi pa to bila reklama (nekaj takega ima revija SoftwarePower, če se prav spomnim)

Po mojem bi se dalo kakšen sponzorski cekin potegniti iz te ideje, saj so bralci S-Tja ciljna publika takšnih trgovin.

lp

_Mortal_ ::

To bi blo dobr
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

Sergio ::

O tem je bilo že preveč rečenega... Ampak je res preveč dela... Mogoče čez par mesecev, ko bomo itak mel že vse nove zadeve stestirane, ko bo novic preveč,.... :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Lazybones

OldSkul ::

Od slo-techa pričakujete preveč!

to bi blo dobr sm k se enim OSEBKOM tega ne da delat za uporabnike te strani pač noumo mel

_mortal_: pa kaj vi mislite, da mi 24/7 zivimo, dihamo in scijemo za Slo-Tech? jaz hodim se v srednjo solo... naslednji teden bo Slo-Tech na Infosu... postranskih dejavnosti je se ta mal miljon... zato te lepo prosim... za to idejo (katero smo premisljevali in se o njej ze veliko pogovarjali) je DOSTI vec dela, kot si mislis. in, lepo te prosim, ce smo mi ti osebki, ki se nam nic ne da, od kod tebi vsak dan novice ter vsak drugi dan nova postavka v "Še se kadi" oddelku? Mater ej.
on se ji zoperstavi.

DrSergioDJ ::

sergio, sej se ne splaca.... ( kregat mislm ).eni pac nikol ne bojo razumel
...

Tjulenj ::

mortal: se popolnoma strinjam. enim se pac ne da nic delat. HALOOOO!!! kaj pa si ti naredil? naredi pregled vseh trgovin, pa ce bo berljiv si pomojem lahko 100% da bo objavljen na strani, pa se pohvaljen bos. ne pa da pljuvas kaj so drugi tako leni

drugace je pa ideja za clanek o trgovinah super. sam sem imel sicer malce drugacno idejo ze med pocitnicami pa mi lenoba in pomanjkanje casa nista dala da bi jo izvedel. morda v jesenskem brezdelju kdaj :D

fantje... se bom razpisal, v kakšnem obsegu jaz nameravam (če nameravam) izvesti zadevo... big big :D
on se ji zoperstavi.

Če kdo dober pozna kakšno trgovino naredi opis in takšne stvari pošlje na slo-tech in to damo v rubriko trgovine al pa kaj takega

ABX ::

_Mortal_: samo pazi, ker če bo kje napisana napačna cena te bomo linčali.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Prosim ne:P:P:P:D:D:D>:D>:D>:D

Jebiveter ::

Sergio: Kadj pa grete na INFOS? K grem jest tudi in sicer v torek pa sm mislu, da bi malo potrudu za kaksno porocilo al kej tazga!?

BTW: Glede S-T@Portoroz pa je ideja cisto zamrla al kaj? Jest sem nekako upal, da bo kej za pocitnice pa ocitno ne bo nic! Skoda, ane? Mogoce naslednje pocitnice? Who knows?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

PaJo ::

Hm... Glede Infosa je tako da mamo Slo-Tehovci tam celo svoj stant, tako da nas lahko pridet obiskat in sicer cisto v kleti bomo:D

Tako da ce kdo zeli videt S-T team naj se oglalsi:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Jebiveter: danes bo tudi postalo uradno: Slo-Tech BO udelezen na Infosu, s svojim stantom in vsem kar spada zraven ;)

S-T @ Portoroz. Mogoce. Ampak ne prej kot spomladi.
on se ji zoperstavi.

DrSergioDJ ::

hehe..a kr na infosu al kaj :D. fancy, ni kej. kok te pa oberejo za vstop? Al si nardim eno fejk priponko, slo-tech recenzist, pa se pretihotpam not >:D
...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pridete na Infos?

Oddelek: Slo-Tech
441722 (988) jeti51
»

Slo-tech zur

Oddelek: Slo-Tech
251547 (884) Tomi