Forum » Operacijski sistemi » Cherry OS
Cherry OS
SasoS ::
AFAIK je stvar rip-off odprtokodnega PearPC-ja, ki sem ga ravno zdaj kompajlal. cvs je dosti sweet. Ne rata mi sicer usposobt Tigerja, ampak Panther prou fletno dela...ne rečem ni ravno lightspeed hitro, ampak zadosti da dobiš filing kako vse skupaj zgleda
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SasoS ()
maticm ::
Ok...stvar ni zame je za kolega! Dal sem mu tigerja pa mu verjetno na amdju ne bo delal!
Če lahko samo na kratko opišeš kaj vse rabiš za inštalacijo - programi (od začetka do konca). Misli pa poganjat Logic!
Hvala LP
Če lahko samo na kratko opišeš kaj vse rabiš za inštalacijo - programi (od začetka do konca). Misli pa poganjat Logic!
Hvala LP
SasoS ::
Ja rabiš MacOSX...ampak ppc verzijo ne x86. Še lažje če najdeš image z že instaliranim OSom. Na Logic pa lahko mirne duše pozabi. Dela prepočasi, poleg tega pa ni sound supporta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nabava racunalnika za audio deloOddelek: Pomoč in nasveti | 3464 (2663) | kateNite |
» | Kaj potrebujem, če želim imeti tigra v Sloveniji?Oddelek: Loža | 5947 (5058) | harvey |
⊘ | .dmg file???Oddelek: Pomoč in nasveti | 7214 (7053) | Ziga Dolhar |
» | Tokrat uradno, TigerOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3121 (2904) | LuiIII |
» | Kakšen bo Firefox 1.0?Oddelek: Novice / Brskalniki | 3064 (3064) | MrStein |