Forum » Omrežja in internet » Kako povezati D-link router na 2 racunalnika
Kako povezati D-link router na 2 racunalnika
crazzywak3 ::
Zivjo
Meni nikakor ne rata vspostaviti povezave na 2 racunalnikih na racunalniku ki so winxp sem vspostavil povezavo na drugem kjer so win98 mi pa ne rata ali moram kam vpisovati kaksne ip-je ali kaj ali gre mogoce crossover kabel prosim za pomoc imam pa router d-link di-604
Meni nikakor ne rata vspostaviti povezave na 2 racunalnikih na racunalniku ki so winxp sem vspostavil povezavo na drugem kjer so win98 mi pa ne rata ali moram kam vpisovati kaksne ip-je ali kaj ali gre mogoce crossover kabel prosim za pomoc imam pa router d-link di-604
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Kami ::
Ja nič lepo iz PC-ja (iz mrežne) na router daš utp kabl pač na edn od štirih portov pa iz mrežne od drugega PC-ja tud v en drugi port.
Potem lepo v routerju (192.168.0.1) nastaviš IP, gateway itd nato pa v windowsih nastaviš, da ti sami dobijo IP od DHCP strežnika pa more delat
Potem lepo v routerju (192.168.0.1) nastaviš IP, gateway itd nato pa v windowsih nastaviš, da ti sami dobijo IP od DHCP strežnika pa more delat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hp Ipaq 614c, prenosnik in internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1910 (1539) | Bence |
» | WLAN in routerjiOddelek: Omrežja in internet | 3363 (2638) | Spajky |
» | Cisco 861-w setupOddelek: Omrežja in internet | 1387 (1285) | bacho |
» | (POMOČ)...Po windows namestitvi...(Internet)Oddelek: Programska oprema | 768 (729) | jan01 |
» | problemi z mrežoOddelek: Omrežja in internet | 1249 (1136) | vinvrh |