Forum » Igre » AOE 2 - NI KONCA
AOE 2 - NI KONCA
mkmorfius ::
A je že kdo ubrnu AOE 2? Meni na koncu non-stop meče na zadnjo misijo in ko jo končam ni nič novega oz. ni KONCA. Kva je to? A se to dogaja samo memi?
MadMicka ::
jaz sm jo že obrnu, na hardest se razume
zdej ne vem, kje ti dela probleme (joan of arc? barbarosa? etc.), mogoče si kake kampanje nalagal z interneta, pa ti je original povozil, men se je že to zgodl.... drugač bi ti moral delat
razen če misliš na aeo 2 conquerors, in sicer battles of the conquerors, kjer mas ene 7 razlicnih fajdov, vsak pa je v drugem zgodovinskem času in niso povezani in pravzaprav ne gre za campains ampak bolj za scenarije...
zdej ne vem, kje ti dela probleme (joan of arc? barbarosa? etc.), mogoče si kake kampanje nalagal z interneta, pa ti je original povozil, men se je že to zgodl.... drugač bi ti moral delat
razen če misliš na aeo 2 conquerors, in sicer battles of the conquerors, kjer mas ene 7 razlicnih fajdov, vsak pa je v drugem zgodovinskem času in niso povezani in pravzaprav ne gre za campains ampak bolj za scenarije...
Vegetto ::
zdravo.tvoja težava je v CD-plošči, meni je isto delalo pri tiberiunu, igrat ga je res šlo, a ko sem prišel do posnetka na koncu misije, je slika zamrznila, torej ti imaš podoben problem, ali to, ali pa za tisti scenarij ni konca. upam da sem kaj pomagal. lp
Vsaka stvar ima svojo dobro stran, vendar tudi slabo stran.
Torej,če je težava, potem je za njo tudi rešitev.
Torej,če je težava, potem je za njo tudi rešitev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera strateška igra ti je najboljša?Oddelek: Igre | 8491 (7421) | DiaMonDer |
» | Najboljših 5 iger v zgodovini (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 13084 (8893) | imagodei |
» | StrategijeOddelek: Igre | 2029 (1696) | CCfly |
» | Kera strategija??Oddelek: Igre | 1813 (1522) | BendeR |
» | Par dobrih iger...Oddelek: Igre | 2253 (1862) | OldSkul |