Forum » Pomoč in nasveti » Imam nekaj satrih plat, vse imajo napihnje kondenzatorje. Se splača popravljat?
Imam nekaj satrih plat, vse imajo napihnje kondenzatorje. Se splača popravljat?
Maxtor ::
Torej imam nekaj P3 plat, vse imajo napihnjene kondenzatorje. Zdaj me pa zanima, če bi plate delovale, če kondenzatorje zamenjam z novimi, ali ponavadi poleg kondenzatorjev odpove še kaj drugega.
lp
lp
Timmah ::
kondenzatorje se ti splaca zamenat sam glej da bos dau enake not.
kej druzga nej nebi crknlo zravn saj kar mam jest izkusn s tem pa sm ze kr enepar plat popravu
l.p.
kej druzga nej nebi crknlo zravn saj kar mam jest izkusn s tem pa sm ze kr enepar plat popravu
l.p.
donde esta francesca
Opkow ::
Jaz sem imel 4 plate razlicnih prozivajalcev, ter razlicne tipe procesorjev. Vsem sem zamenjal kondezatorje, delujejo brez problema. Prej se niso nikakor hotele startat ali pa sem imel nonstop BSOD.
Da ne bo kdo mislil, da sem pod nesrecno zvezdo in so mi vse crknle, ki sem jih kupil v stacuni.
2 od vseh so bile serverske masine, ki so jih v nasi firmi vse stran pometali. Jaz sem jih vzel, ter popravil (proci ter rami so bili gor :) ).
1 je crknla meni doma, druga pa bratu. :\
Da ne bo kdo mislil, da sem pod nesrecno zvezdo in so mi vse crknle, ki sem jih kupil v stacuni.
2 od vseh so bile serverske masine, ki so jih v nasi firmi vse stran pometali. Jaz sem jih vzel, ter popravil (proci ter rami so bili gor :) ).
1 je crknla meni doma, druga pa bratu. :\
fahrenGONE ::
Ce lahko popravis za majhen denar, potem kar daj in prodaj na bolha.com. Ne bos verjel, ljudje kupujejo vso kramo... :)
Pyr0Beast ::
Če se ti da menat, pa dobiš kondije, kr začni z delom.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik potrebuje 5-10 min za zagonOddelek: Strojna oprema | 2718 (2210) | kratos |
» | Ob sestavitvi komponent PC ne zalaufa pravilnoOddelek: Strojna oprema | 1893 (1470) | jest10 |
» | Nasvet glede potencialno skurjene mamaplate (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8769 (7428) | Pyr0Beast |
» | Skurjen procesor?Oddelek: Strojna oprema | 965 (740) | Pyr0Beast |
» | Se bliža konec življ. dobe motherboarda?Oddelek: Strojna oprema | 1287 (993) | jest10 |