Forum » Slo-Tech » Pridete na Infos?
Pridete na Infos?
Matek ::
Torej, v anketi vidim da 269 ljudi pride pogledat S-T štant na Infos, med njimi sem tudi jaz, pa me zanima kdaj pridete pa kdo pride, da bomo kako debato vžgali.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Predator ::
hmm, jaz mam itaq faks v lj, samo pač na fri se mi ne da poslušat juncev predavateljskih ki berejo iz svojih knjig tako da just name the hour
Tomi ::
Vedno bo nekdo tam. Urnika, kdaj bo kdo, vas sicer ne smemo izdati (beri: mene bi napadle oboževalke, če bi vedele), ampak vedno bo nekdo.
metrodusa.blogspot.com
smilyxx ::
Jst vas u petek obiscem. Skupaj z _the_man_ pa se enimi parimi frendi. Kdaj se infos zapre, u 6h?
Lp
Lp
Save water.
drink beer.
drink beer.
IceIceBaby ::
Jaz pridem skor sigurno jutri. Tam okol 12h se mi končajo predavanja pol pa uletim da vidim kaj je ta slo-tech zaena žvat :)
Me & Boeing & McWolf, petek po 4. šol. uri z vlakom. Pejd zraven ;)
R0K ::
Jebo vas. Kak te po 4. uri. Čuj jest sm že izpolnu bonus neopravičneih za to konferenco
Sicer pa če bom lohk kaj prej šol (mam 6h), uletim ziher.
(McWolf kak ti greš :? Kaj mate sam 4h u petek..bičz)
Sicer pa če bom lohk kaj prej šol (mam 6h), uletim ziher.
(McWolf kak ti greš :? Kaj mate sam 4h u petek..bičz)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: R0K ()
Zheegec ::
Jey sem ravn ydalje tlele! |ivjo folk
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
1. Mama, dopuuuuuust rabm.
2. A nimate samo 4 ure v petek? Mi mamo ples po 4.
2. A nimate samo 4 ure v petek? Mi mamo ples po 4.
Binji ::
Blagor vam..jst mam same teste ta tedn..zadnjega v petk..
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
RedOS ::
He jast mam čas, v petek pa vas pridem obiskat na vaš štant okrg 10-13 ure.
Se vidmo.
Se vidmo.
http://redos.d2g.com
McHusch ::
/me žalostno pogleda posnetek s Slo-Techa in se gre učit zgodovino . Nič, pridem pa drugo leto 100%
Glejte da boste naredil en hudo dober članek pa še video za vse nas, ki ne bomo mogli pridet na Infos.
Glejte da boste naredil en hudo dober članek pa še video za vse nas, ki ne bomo mogli pridet na Infos.
Direktno z Infosa ti lahko povem, da bomo naredili nekaj za slinjenje za vse, ki vas ni bilo. Sicer ni lepo, da dezertirate, samo life is a crime.
metrodusa.blogspot.com
McHusch ::
Škoda da ni Infos še v soboto pa mogoče še nedeljo. Bi verjetno prišlo veliko več folka. Jebiga
ne Tomi, life is a bitch
samo life is a crime.
ne Tomi, life is a bitch
Zgodovina sprememb…
- spremenil: McHusch ()
OmegaBlue ::
evo mene na Infosu Pa nobenga ni
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
EX-B ::
Sem vas prisel pogledat, sreda okol 12h je blo, pa smo mal poklepetali z morphlingom in alien-wjem pa smo se lepo imeli :)
Ej Morph! Ce bos tole kej bral: 10x za nasvet za pumpo, se obnese PERFEKTNO :)
Ej Morph! Ce bos tole kej bral: 10x za nasvet za pumpo, se obnese PERFEKTNO :)
Lp. EX-B
Jutri pa se lahko cel dan bojite mene. Vam obljubim, da bom strašil od jutra do večera na stojnici
metrodusa.blogspot.com
perci ::
NekoIme: Spodaj je, bolj kot ne, vse zasedeno ;). Poskusi na vrhu ali pa se zapelji do Tivolija ali študenta v Rožni dolini.
ali študenta v Rožni dolini.
S tem seveda tvegas, da bos dobil listek ali pa se bo avta polastil pajek...
S tem seveda tvegas, da bos dobil listek ali pa se bo avta polastil pajek...
metrodusa.blogspot.com
perci ::
Tomi: pejt nazaj pamfletke talat .
V rožni dolini imajo parkirišče drugač ;), je pa res da je ponavadi zasedeno. Poskusi še ob cesti (večna pot) - tam ziher ne talajo listkov, lahko pa se zapelješ do parkirišča v živalskem vrtu, sam je deleč od tam .
V rožni dolini imajo parkirišče drugač ;), je pa res da je ponavadi zasedeno. Poskusi še ob cesti (večna pot) - tam ziher ne talajo listkov, lahko pa se zapelješ do parkirišča v živalskem vrtu, sam je deleč od tam .
Mercier ::
Tnx. Bom probal na vrhu (predstavljal sem si, da se tam napolni prej), če pa ne, bom že nekam.
Perci: morphling je, Boeinga pa se nisem videl.
Sicer pa sedaj ne talam listkov, ker imamo zadnje case dosti obiska.
Sicer pa sedaj ne talam listkov, ker imamo zadnje case dosti obiska.
metrodusa.blogspot.com
Lahko bi se reklo, da sem sedaj v eni aktivni debati o novem racunalniku.
metrodusa.blogspot.com
Ej, tolk ste tezili, ker prejsnje leto nisem vzel propagande, dajle sem pa ze pol ure tle, pa nihce ne ponuja.
NekoIme, ni zakaj, sem se glih na tist komp usedu. Škoda da se mi nisi predstavu
Jah, škoda, da se nisem vsem. Ko je bil čas, da neham past zijala pa grem kjer sem bil domenjen so vsi nekako bili v pogovorih z nekom. alien-w pa trillian sta bila ravno takrat v dometu, pa Brane takoj, ko sem uletel. Sicer bodo pa še priložnosti.
jeti51 ::
Na infos sploh nisme mislil iti, ker je beden, ampak potem je služba častila in smo s sodelavci službeno šli na infos (beri: 2 uri relaksacije in pavze ). In kot po naključju smo že takoj zavili v pravo smer in sem našel Slo-Tech štant.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Infos 2003Oddelek: Loža | 2359 (1260) | boom-bar |
» | Srečanje Slo-tech uporabnikov???Oddelek: Slo-Tech | 1473 (1008) | Primoz |
» | INFOS LIVE! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4962 (3862) | tha_man |
» | Danes na Infosu...Oddelek: Novice / Obvestila | 2458 (2458) | BigFoot |