» »

Program za tiskanje nalepk in mailing

Program za tiskanje nalepk in mailing

GregorI ::

V firmi imamo accssesov program, ki nam tiska vabila (caa. 3000 naslovov). Hkrati pa preko Outloka pošiljamo elektronska vabila. Ali obstaja kak dober program (magari plačjliv), v katerem bi bilo to združeno - program, v katerem lahko delaš grupe, pošiljaš maile, tiskaš nalepke, urejaš naslovnike itd.

Invictus ::

MS Word.

Ima nek mode za tiskanje nalepk, kjer pač izbereš velikost nalepk in od kje naj pobira naslove (ppnavadi Outlook address book).

Videl enkrat par let nazaj, zgledalo pa je čisto uporabno.

LP I.

Malajlo ::

To bi moral vsak bolj resen ERP omogočati. Ne pa nek konglomerat Outlooka, word ain accessa... Samo še notepad manjka.

GregorI ::

Očitno obojega ne gre skupaj. Mogoče Sendblaster za mailing. Problem je, ker imamo veliko grup in tile mailingi ne uvažajo grup, ampak samo cele baze. Jih bo treba kar ročno še enkrat ustvarit. Za nalepke pa kar tiskanje preko worda. ERP-ja nimamo.

uroszo ::

Programa, ki bi omogočal vse to na enem mestu ne poznam. Predlagam ti Intrix CRM, ki omogoča spremljanje strank (podatki o stranki, kontaktnih osebah, aktivnosti s strankami) in tiskanje nalepk. Program pa omogoča tudi povezavo z mailing programom, kjer lahko nato pošlješ tudi personaliziran mailing. Outlook ti res odsvetujem za pošiljanje mailinga saj nimaš nobene analitike zadaj (kdo je dejansko mail odprl, kaj je kliknil ...), če pošiljaš veliko vabil lahko tvoj strežnik hitro postane tudi spam, s funkcijo spajanja dokumentov pa je sicer možno poslati tudi personaliziran mailing v Outlooku.
http://www.ozvocenja.si

GregorI ::

Zadeva je naslednja: v accessu97 smo imeli narejen adresar (8000 naslovov) v katerem se je dalo delati grupe, tisati razne liste ipd. Skratka zelo uporabna zadeva, ker smo grupe kreirali sproti glede na naravo vabil (ne ene stvari vabljeni eni, na druge drugi) in hkrati ti je grupa ostala kot statistika koga si nekoč povabil. Problem je v tem, da so šli računalniki naprej, tale reč pa dela samo na accessu97 ne pa na 2003 in bog ne daj na 2010. Začela pa se je sesuvati. En razlog je verjetno povečevanje adresarja, druga pa updejti windowsov (accesss je preveč povezan z OS), mogoče pa tudi tiskalnik (pri sesutju se sklicuje na gdi32.dll). Program smo dali na računalnik starejšega datuma, gor so xp brez dodatkov, ter office. Še vedno se sesuva...

p.s.: odločili smo se, da naj bo tisk nalepk ločen od mailinga. Takega programa, ki bi imel nismo našli...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SMTP provider

Oddelek: Omrežja in internet
121896 (1653) Maximus
»

Microsoft Access

Oddelek: Programska oprema
122179 (1624) enco11
»

Reklamni E-maili - izdelava

Oddelek: Izdelava spletišč
51856 (1528) Trancedeejay
»

kateri program priporočate za tiskanje na nalepke

Oddelek: Programska oprema
1010022 (9788) igruden
»

email

Oddelek: Omrežja in internet
111427 (1276) pivmik

Več podobnih tem