Forum » Omrežja in internet » noče se povezat(NUJNO!!!)
noče se povezat(NUJNO!!!)
heftek ::
stvar je sledeča. znova sem pričel igrati AoC(Age of empires...) kadar ga želim igrati preko zona(zone.msn.com) je problem sledeči in meni nič kaj jasen. kljub temu da sem odprl porte v routerju potrebne za povezavo z serverji se mi še zmerom noče povezati gor na server oz če jaz hostam se folk ne more povazti na moj iP. sicer si delimo wireless adsl 5 uporabnikov. zanimivo pa bilo omeniti, da se mi recimo včasih pa le poveže gor na server a to sila redko.
a ma kdo kakšno rešitev tega problemčka? :)
PS a je možno, da se zaradi kakšne mule ali azureusa, ki laufa na drugih kištah ne morem povezati?
PSS a je kaka možnost preverit če je človek(biser kot sem jaz) odprl prave porte?
LP
a ma kdo kakšno rešitev tega problemčka? :)
PS a je možno, da se zaradi kakšne mule ali azureusa, ki laufa na drugih kištah ne morem povezati?
PSS a je kaka možnost preverit če je človek(biser kot sem jaz) odprl prave porte?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wolfenstein - Enemy Territory (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Igre | 81570 (7649) | Superboyy |
» | Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15827 (9488) | Tilen |
» | Call of Duty serverOddelek: Igre | 2764 (2414) | Pyr0Beast |
» | ftp server na clarkconnectuOddelek: Operacijski sistemi | 996 (865) | pro549 |
» | Terminal Services???Oddelek: Operacijski sistemi | 2088 (1695) | andrej |