» »

Anketa o uporabi informacijsko komunikacijske tehnologije in spremembi porabe časa in načina življenja.

Anketa o uporabi informacijsko komunikacijske tehnologije in spremembi porabe časa in načina življenja.

Stepni Volk ::

Prejel sem email s povezavo na Anketo na FDV Fakultete za Družbene Vede, ki bi vas morda zanimala.

Skopiral sem vam še obrazložitev s strani:

Pozdravljeni,
najlepša hvala za vašo pozornost!

Kot mladi raziskovalec in podiplomski študentk komunikologije, na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani, pripravljam doktorsko disertacijo na temo “vpliv informacijsko komunikacijske tehnologije (IKT) na izrabo časa”. Na to temo sem pripravil krajšo anketo, ki nam bo pomagala razumeti, kako uporaba različnih naprav informacijsko komunikacijske tehnologije vpliva na našo porabo časa.

Vabim Vas, da odgovorite na naslednjo anketo, in tako posredujete Vaše izkušnje s porabo časa in uporabo informacijske tehnologije. Vaše sodelovanje v anketi lahko veliko pripomore h končnim ugotovitvam.

Vljudno tudi prosim, da na anketo odgovorite do konca, saj sicer Vaši odgovori ne bodo shranjeni, in ves Vaš trud bo zaman.

Anketa je popolnoma anonimna. Odgovori bodo uporabljeni izključno v raziskovalne namene doktorske disertacije. Za vsa dodatna pojasnila o poteku raziskave in končnih ugotovitvah, sem Vam vedno na voljo prek elektronske pošte: boris.kragelj@fdv.uni-lj.si. Vsak Vaš odziv je dobrodošel.

Pozivam vas, da anketo izpolnete in pomagate zgoraj omenjenemu mlademu raziskovalcu. Stvar je dobro zastavljena. Če vas bodo rezultati zanimali, ga bom kontaktiral in jih objavil.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kratka anketa (5 min)

Oddelek: Šola
183705 (2865) Machete
»

Vabilo k izpolnjevanju ankete o samskosti

Oddelek: Loža
121491 (1072) clothes
»

Gregor Golobič in doktorski študij (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
6110393 (8144) Klaatu
»

Raziskava o odnosu do oglaševanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
718338 (7071) poweroff
»

Anketa o igranju iger preko Interneta!

Oddelek: Omrežja in internet
81286 (1162) ahac

Več podobnih tem