Forum » Loža » Vabilo k izpolnjevanju ankete o samskosti
Vabilo k izpolnjevanju ankete o samskosti
Iztok0 ::
Pozdravljeni,
če ste samski, vas vljudno vabim, da izpolnite anketo o samskosti, ki jo najdete na spodnji povezavi. Hkrati vas vse prosim, če to sporočilo širite naprej po svoji mreži.
Anketa je anonimna in poteka v okviru raziskave za doktorsko disertacijo Družbeni in individualni konteksti oblikovanja samskosti kot življenjskega stila v Sloveniji. To bo prva tako obsežna znanstvena raziskava o samskih in samskosti v Sloveniji.
Do ankete lahko dostopate preko: http://www.1ka.si/a/13063
Hvala za vašo pomoč in podporo.
Lep pozdrav,
Iztok Šori
Raziskovalec na Oddelku za sociologijo, Filozofska fakulteta, Univerza v Ljubljani in na Mirovnem inštitutu
če ste samski, vas vljudno vabim, da izpolnite anketo o samskosti, ki jo najdete na spodnji povezavi. Hkrati vas vse prosim, če to sporočilo širite naprej po svoji mreži.
Anketa je anonimna in poteka v okviru raziskave za doktorsko disertacijo Družbeni in individualni konteksti oblikovanja samskosti kot življenjskega stila v Sloveniji. To bo prva tako obsežna znanstvena raziskava o samskih in samskosti v Sloveniji.
Do ankete lahko dostopate preko: http://www.1ka.si/a/13063
Hvala za vašo pomoč in podporo.
Lep pozdrav,
Iztok Šori
Raziskovalec na Oddelku za sociologijo, Filozofska fakulteta, Univerza v Ljubljani in na Mirovnem inštitutu
kr1ženska ::
Kva pa če se rad z biciklom furaš? Mislim da bi za bicikliste moral narest eno posebno anketo Npr. Kdaj ste se prvič zaljubili v kolo in spoznali, da vas nasprotni/isti spol ne privlači več.
[D]emon ::
haha kr1zenska ta me je pa posteno nasmejala
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
jype ::
Sem kliknu "Ne" in je bilo konec ankete. Potem sem pa dal anketo izpolnit sebi iz leta 1998.
JesusChrist ::
hahahahahhaha
Sem kliknu "Ne" in je bilo konec ankete. Potem sem pa dal anketo izpolnit sebi iz leta 1998.
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JesusChrist ()
[D]emon ::
A bo kje objavljena analiza rezultatov ? Ker glede na vprasanja ...
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naredite uslugo studentki in studentuOddelek: Šola | 2553 (1395) | Anketa_sola |
» | raziskava za magistrsko nalogoOddelek: Šola | 1880 (1309) | deltacqb |
» | Anketa Za Magistrsko NalogoOddelek: Šola | 1163 (824) | M@73Y |
» | Anketa o igranju rač. iger, za diplomsko nalogoOddelek: Loža | 3030 (2366) | imagodei |
» | Prosnja za sodelovanje v resni anketiOddelek: Loža | 1808 (1546) | Lunik |