» »

Windows NT4 properies

Windows NT4 properies

Mr.B ::

Na serverju sem spreminjal permišne na FTP folderju , ker mi je nekdo nametal solato gor.Direktno nisem mogel zbrisati vseh direktorijev , zato sem odstranil pravice za everyone grupo ter dal pravice administratorja. Ter sem še naredil take ownership na te direktorije , seveda sem to propageral na podirektorije.
Uspel sem zbrisati vse razen enega direktorija, ker je bil kao v uporabi , toda ftp servis je bil štoperan.Malo sem preimenoval podirektorije od direktorija ki ga nisem mogel zbrisat , toda brez učinka.

Sedaj pa sem opazil , da ne morem dostopati , oz se nič ne zgodi ko kliknjm na properties od katerega koli direktorija , datoteke bljižnice , itd.Kliknem gor in se ne zgodi nič .Lahko kreiram direktorij , kliknem na njega (desnim klikom) , izberem properties , in nič. To velja za vse diske ne samo na tistem na katerem se nahaja FTP, tako da se nisem mogel odstraniti sebe iz kjer koli druge , razen s FTP-ja ?

Kaj lahko naredim , oz. a je kdo imel podobne probleme , in kako jih je odpravil ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

dr.J ::

Odinštaliraj in ponovno inštaliraj. Mogoče bo pomagalo.

BTW: FTP/Telnet brez enkripcije gesel predstavljata veliki varnostni luknji v sistemu.

andrej ::

si poskusal z prevzemom lastnistva - take ownership? probaj tudi zadevo opravit iz command prompta...

dr.J: taksnih lukenj je se veliko - recimo navadni pop3 mail strezniki, in se bi lahko nastevali...

Mr.B ::

Prevzel sem lasništvo nad direktoriji , itd.
Gre se zato da ko kliknem na propertis , katerega koli direktorija , na katerem koli disku , se ne zgodi nič. ZaJ*** pa se nisem na vseh direktorijih , ampak samo na FTP-ju oz na disku , na katerem je ftp...

Zanima pa me , kako odstraniti , direktorij , kateri je po struktuti neviden pod Winnt4 , ker je nekdo vdru na server , ter nametal solato na FTP ( Ftp\Com1\AUX ), nekako taka struktura . Sem gledal na netu , in je pisalo kako narediti take ditrktorije kot so \. \ iz wareza , samo nekjer ne piše kako jih odstraniti , Dobiš acces denied ko hočes zbisati , toda sem že izvedel take ownership nad direktorijem , itd ...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako do datotek?

Oddelek: Pomoč in nasveti
111136 (999) kixs
»

Kako izbrisati datoteko ?!??!

Oddelek: Pomoč in nasveti