Forum » Pomoč in nasveti » Problem z omrezno kartico.
Problem z omrezno kartico.
joe` ::
Imam problem z omrežno kartico. Kartico sem vstavil v pci in nato, Win2000 prvo zazna ethernet component ..nato pa napiše da je prislo pri instaliranju naprave do napake .. tudi driverjev za win2000 ne zazna.. poskusil sem pa dve različni Genius GF100TXR III pci
in pa Compexovo ReadyLink Express 10/100 pci ..
V Win98 pa se jih da instalirati ..samo ne vzpostavi zveze z modemom... ali pa ob zagonu windovsi zmrznejo.
A mi lahko kdo pomaga ?
Hvala !
in pa Compexovo ReadyLink Express 10/100 pci ..
V Win98 pa se jih da instalirati ..samo ne vzpostavi zveze z modemom... ali pa ob zagonu windovsi zmrznejo.
A mi lahko kdo pomaga ?
Hvala !
Tomi ::
Jaz imam Genuisovo in ker tole lahko pišem, dela ( ICS na kablu ).
Nastavi stalne IP-je in Windows Logon, potem pa bi moralo delati v Win98. Drugače pa zadeva dela v XP, če pa ne v Win2k, potem pa poglej za nove gonilnike.
Nastavi stalne IP-je in Windows Logon, potem pa bi moralo delati v Win98. Drugače pa zadeva dela v XP, če pa ne v Win2k, potem pa poglej za nove gonilnike.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | priklopitev dveh crt monitorjev (ati radeon 9100 agp)Oddelek: Strojna oprema | 1686 (1540) | monaghz |
» | W2k mi ne morejo nainštalirat Intellinet 10/100 karticeOddelek: Operacijski sistemi | 852 (741) | andrej |
» | Win2000 in moj zagaman modemOddelek: Pomoč in nasveti | 947 (852) | cahahopie |
» | Odkodiranje TV programovOddelek: Zvok in slika | 7946 (7084) | mojsterpeter |
» | SBLive uporabniki!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1899 (1564) | --Switch-- |