Forum » Šola » PRESEČIŠČE 7
PRESEČIŠČE 7
Thomas ::
Seveda, tako je pa prav.
Ampak v knjigi/učbeniku je narobe in to je ušlo vsaj 1000 formalno kompetentnim ljudem.
Zanimivo (tudi) s stališča psihologije, če se mene vpraša.
Ampak v knjigi/učbeniku je narobe in to je ušlo vsaj 1000 formalno kompetentnim ljudem.
Zanimivo (tudi) s stališča psihologije, če se mene vpraša.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
bili_39 ::
Vem, da se bo komu zdelo smešno ampak meni se vse bolj zdi, da je to zares zgodba s popravkom lektorja.
Glede psihološke razlage pa niti ni tako težavno. Takšno spremembo (izhajam iz spremembe lektorja) je avtorju, ali pa komu, ki razmišlja konfornmno precej težko zaznati.
So zelo redki, ki vidijo takšne napake!
In prej mlajši kot starejši.
Glede psihološke razlage pa niti ni tako težavno. Takšno spremembo (izhajam iz spremembe lektorja) je avtorju, ali pa komu, ki razmišlja konfornmno precej težko zaznati.
So zelo redki, ki vidijo takšne napake!
In prej mlajši kot starejši.
Zato so tudi priprave učiteljev matematike, ki bi nekako morali vedeti, kaj bodo učili tisto uro (vsako leto). Nekako bi morali razumeti nekaj, za kar bodo dali nekomu cvek, če ne bo razumel.
Kaj torej pomeni mnenje tam okoli 1000 profesionalnih matematikov?
Očitno ne prav veliko. Morete si misliti, kako je, kadar se zadeve še (bistveno bolj) zakomplicirajo?
Očitno ne prav veliko. Morete si misliti, kako je, kadar se zadeve še (bistveno bolj) zakomplicirajo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matematika: Deljivost naravnih in celih števil.Oddelek: Šola | 3241 (3043) | lebdim |
» | Deljenje številOddelek: Šola | 963 (874) | Janac |
» | Sode ter Lihe(C Sharp)Oddelek: Programiranje | 1662 (1460) | detroit |
» | matematikaOddelek: Šola | 2628 (602) | $%&/() |
» | Pomoč pri indukcijiOddelek: Znanost in tehnologija | 2204 (1854) | Thomas |