Forum » Pomoč in nasveti » Xp Update problem
Xp Update problem
uros21 ::
Pozdravljeni.
Prosim za pomoč pri posodobitvi xp - sp2 - windowsev.
Nikakor (že več mesecev) ne uspem narediti update-a.
Javlja mi sledečo napako. Iskal sem na googlu, na MS strani, moril enega administratorja na mobisux-u, a brez uspeha. Prosim še za vašo pomoč.
lp, uros
[Error number: 0x800B0100]
The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem.
Prosim za pomoč pri posodobitvi xp - sp2 - windowsev.
Nikakor (že več mesecev) ne uspem narediti update-a.
Javlja mi sledečo napako. Iskal sem na googlu, na MS strani, moril enega administratorja na mobisux-u, a brez uspeha. Prosim še za vašo pomoč.
lp, uros
[Error number: 0x800B0100]
The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem.
podbevna ::
To bo verjetno nek črv... Še sploh če ti blokira tudi strani z online scani.
Poskusi z ustreznimi čistilci in poglej hosts datoteko.
Poskusi z ustreznimi čistilci in poglej hosts datoteko.
Damjan Jagar ::
To da so skenslali update piratskih verzijam veš? Sicer ne javi omenjene napake, bi ti pa rad skrajšal trud.
http://jagar.si
OmegaBlue ::
Podajanje navodil ali povezav kako zaobiti WGA je v navskrižju s pravili foruma. Prosim da se jih držite.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | atikmdag.sys - rabim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 5958 (4441) | The Player |
» | atikmpag.sys BSoDOddelek: Pomoč in nasveti | 3058 (2806) | zupanman |
» | Java ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1473 (1327) | farko |
» | [divxvid] Denver predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 6094 (3344) | redzion |
» | Norveška: don't cry for me, MicrosoftOddelek: Novice / Brskalniki | 2869 (2869) | andrej |