Forum » Kaj kupiti » KOLIKŠEN NAPAJALNIK?
KOLIKŠEN NAPAJALNIK?
MajklSpajkl ::
Živjo!
Ker kupujem novo grafično (skoraj 100% gf6600gt) bom po nasvetih nabavil še nov napajlnik. Moj stari noname oddaja 300W, poganja mi pa procesor P4 - 2,6GHz; Tv tuner, modem, disk, dve optični enoti, trenutno je grafična patetični radeon 9200se. Pa 1,5GB rama če tut ti kej dost papcajo.
Zanima me če kdo ve kolk približno pojejo določene komponente in al naj rjš kupim 420 ali 550W poganjač.
Hvala in LP
miha
Ker kupujem novo grafično (skoraj 100% gf6600gt) bom po nasvetih nabavil še nov napajlnik. Moj stari noname oddaja 300W, poganja mi pa procesor P4 - 2,6GHz; Tv tuner, modem, disk, dve optični enoti, trenutno je grafična patetični radeon 9200se. Pa 1,5GB rama če tut ti kej dost papcajo.
Zanima me če kdo ve kolk približno pojejo določene komponente in al naj rjš kupim 420 ali 550W poganjač.
Hvala in LP
miha
- spremenil: MajklSpajkl ()
Vesoljc ::
to, da je ze deset takih tem si pac spregledal, ane?
ce mas 10k kup LC-ja, ce mas 20k ali vec pa kakega tagana, enermaxa ali anteca.
simpl
ce mas 10k kup LC-ja, ce mas 20k ali vec pa kakega tagana, enermaxa ali anteca.
simpl
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
MajklSpajkl ::
Priznam - nism pogledal sploh - verjamem da smo začetniki tečni in je res da so odgovori podani že v drugih temah. Moderatorja prosim da lohk temo kar zapre, da ne bo smetja. Se opravičujem še enkrat.
LP,miha
LP,miha
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabljena računalniška opremaOddelek: Pomoč in nasveti | 2762 (1881) | Oddin |
» | Apple Mac OsOddelek: Operacijski sistemi | 1827 (1188) | sash |
» | Nakup grafične karticeOddelek: Kaj kupiti | 1785 (1419) | gfighter |
» | Colin 4 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9003 (6182) | PrimozR |
» | GF2 problem!Oddelek: Strojna oprema | 1397 (1122) | _Mortal_ |