Forum » Strojna oprema » Življenska doba tonerja
Življenska doba tonerja
Vikking ::
Zanima me življenska doba tonerja. Se pravi: nov, zapakiran toner za laserksi tiskalnik, je uporaben do:???
oziroma pri HP-ju celo dajo "doživljensko" garancijo če sem prav razumel, če ne me popravite:
This HP Cartridge is warranted to be free from defects in materials and workmanship for cartridge life (untill the HP toner is depleted).
oziroma pri HP-ju celo dajo "doživljensko" garancijo če sem prav razumel, če ne me popravite:
This HP Cartridge is warranted to be free from defects in materials and workmanship for cartridge life (untill the HP toner is depleted).
- spremenilo: Vikking ()
dolenska ::
ce je toner v original zapakirani skali potlej lahko zdrzi zelloooo dolgo. ne sme pa biti na vlažnem mestu, ker tudi cez cas se vlaga nabere v tonerju n toner s sprime. oz. postane trd. tko da ce je v suhem prostoru toner zdrzi lahko nekaj let.
sicer pa k ga bos razpakiral ga dobro pretresi
sicer pa k ga bos razpakiral ga dobro pretresi
mersol ::
Tudi kvalitetno obnovljeni tonerji zržijo po par let oz skos. (sam da ni vlage- zaradi strjevanja prahu).
kvalitetni obnovljeni tonerji
kvalitetni obnovljeni tonerji
fosil ::
For cartridge life pomeni, da garancija velja za življensko dobo tonerja, torej dokler ni porabljen.
Doživljenska garancija po angleško je pa lifetime warranty.
Drugače je včasih na škatli tudi napisan rok uporabe, vsaj pri ink jetih je to pogosto.
Doživljenska garancija po angleško je pa lifetime warranty.
Drugače je včasih na škatli tudi napisan rok uporabe, vsaj pri ink jetih je to pogosto.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Barvni laserski tiskalnikiOddelek: Kaj kupiti | 3728 (2810) | Pina |
» | Toner original ali obnovljen?Oddelek: Kaj kupiti | 5052 (4328) | g7_logic |
» | Kateri znamki obnovljenih/kompatibilnih tonerjev zaupate?Oddelek: Kaj kupiti | 2030 (1746) | mersol |
» | printer crknu kakšnega naj kupimOddelek: Kaj kupiti | 2072 (1759) | mersol |
» | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 5041 (4396) | dolenska |