Forum » Operacijski sistemi » Navodila za intalacijo win xp?
Navodila za intalacijo win xp?
naty_88 ::
Lep pozdrav!
Po celem googlu že iščem in iščem, kje bi dobila slovenska navodila za instalacijo WINDOWS WP!? Spomnim se, da sem enkrat naletela na eno stran kjer je bilo vse lepo opisano in z slikami prikazano, kako na novo naložit Windowse na računalnik! A mi lahko nekdo pomaga...kje najt to stran oz. prilepi kakšen uporaben link!?
HVALA VAM!
LP Naty
Po celem googlu že iščem in iščem, kje bi dobila slovenska navodila za instalacijo WINDOWS WP!? Spomnim se, da sem enkrat naletela na eno stran kjer je bilo vse lepo opisano in z slikami prikazano, kako na novo naložit Windowse na računalnik! A mi lahko nekdo pomaga...kje najt to stran oz. prilepi kakšen uporaben link!?
HVALA VAM!
LP Naty
Življenje je lepo, zato izkoristi vsak dan, ki je nova priložnost!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Brezplačna programska oprema (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Programska oprema | 506974 (3955) | miko22 |
» | Bing kopira Googlove iskalne rezultateOddelek: Novice / Omrežja / internet | 11860 (9458) | Jst |
» | Najpopularnejši Google, z najvišjo rastjo BingOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5017 (4062) | urban99 |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10602 (4590) | amigo_no1 |
» | Parkiranje HD glave po ugasnitvi sistema.Oddelek: Pomoč in nasveti | 799 (657) | Loki |