Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi
Half-Saint ::
Kar iz zraka sta se danes pojavila 2 tehnika iz T2 in vse zrihtala. Bojda je blo na centrali narobe zvezano.. hvala za vso pomoč :)
LP
LP
tommy19 ::
Zdravo. Uporabljam omrežje T-2 in me zanima na kater IP naslov se moram povezati da dobim nastavitve tistega Vood 142 razcepnika?
meta2909 ::
Men je zjutraj odprlno novo stran, sedaj pa odpira spet staro.
Sicer pa ni nekih blaznih sprememb.Pišejo že lepo vse v superlativih sam kaj ko v resnici ni tako.
Bi prav rada mela kristalno čisto sliko na tv in da bi ob tem še delovala.
Sicer pa ni nekih blaznih sprememb.Pišejo že lepo vse v superlativih sam kaj ko v resnici ni tako.
Bi prav rada mela kristalno čisto sliko na tv in da bi ob tem še delovala.
sss ::
Mal so prenovil ponudbo paketov. Osebno se mi zdi zanimiv paket 5/5 Mbit na optiki za samo 6.500 sit
Kami ::
Nova stran
Lepša je od prejšnje.
Lepša je od prejšnje.
Nižje cene, nov paket
S 1.9.2006 sta nižji ceni za 1/1 in 20/1, dodan je nov paket 4/1.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kami ()
Malkec ::
Bol ko gledam shemo omrežja, bol me vleče na t-2. Direkten link v tujino iz Maribora? Kaki so kaj pingi (tisti ki imate t-2 v MB)? Baje so jih malo porihtali
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
dmok ::
T-2 bi lahko uvedel dodatno storitev imenovano "prioritetna podpora" ali nekaj takega, ki bo plačnikom omogočala prioritetni dostop do servisnih storitev. Taki uporabniki bi v najkrajšem možnem času dobili zvezo z usposobljenim tehnikom, pokvarjena oprema bi se jim zamenjevala v roku 24 ur, vse kritične napake katerih posledica bi bilo nedelovanje povezave bi se reševale v roku 24 ur (če bi bila krivda na strani T-2, seveda). Jaz bi že bil pripravljen odšteti nekaj denarja za takšno storitev.
d.
d.
wishmaster ::
Dokler imajo 10% trga jim ni potrebno na to računat. Jaz sem že 2x moral modem osebno nest iz Celja v Lj, ker drugače nebi na firmi 1 mesec imel interneta. Tega si še Siol ne dovoli, pa je monopolist . V Ljubljani dobil v roku 5 minut nov modem.
GIGABYTE GA-K8NXP-SLI,AMD ATHLON 64 X2 4200+,4x1024 RAM (GEIL)
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...
antonija ::
Na "zacetku" je vilik folka pisalo da telefonija ni tud napol uporabna. V zadnjih tednih tega pisanja ni vec. A to zdaj pomeni da telefonija deluje zadovoljivo? (zadovoljivo za mojo punco da lahko visi na telefonu s kolegicami, ne za firmo)
EDIT: LJ, siska, VDSL.
EDIT: LJ, siska, VDSL.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: antonija ()
shock ::
Že nekaj mescev imam telefon, pa še nikoli nisem doživel kako prekinitev ali kakršnokoli anomalijo. Mogoče ti bi znali tisti povedt, ki visijo na dan več ur po telefonu (npr kakšna firma).
KandazaR ::
Vem da to ne spada točno v to temo samo pa je tudi del te. No zanima me če ima t-2 namen potem ko bo v llj, kp in pa kr zgrajeno optično omrežje svojo vdsl opremo iz teh central preseliti v druge kraje kjer tega še nimajo in ali se to da ali je ta oprema le za enkratno uporabo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KandazaR ()
konrad ::
Ja dobro bi bilo ja če bi to razširili še na ostala mesta... recimo Škofja Loka in okolica
Fairplay ::
Mene pa zanima če je možno met telefon preko t-2 v nekem kraju, kjer ni možno imeti adsl od t-2?
MrStein ::
fmaster, adsl od T-2 ni možen nikjer
Tam kjer ni niti VDSL pa T-2 nič ne ponuja (razen tam kjer imajo optiko).
Tam kjer ni niti VDSL pa T-2 nič ne ponuja (razen tam kjer imajo optiko).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Voyager ::
Ali je kdo tako prijazen pa pogleda, če mu Amino odreže sliko TV programov, ki so widescreen, npr WDR. Nekako to opažam po zadnji posodobitvi.
Samsung06 ::
Zanima me naslednje: Pr Tvju dobis eno skatlo pa daljinec zdraven. Ali lahko s pomočjo te skatle in daljincem gledas vse programe vseh 120-130, čeprav imaš na Tvju omejitev na 60 programov?
madmitch ::
Samsung06 lahko, ker boš kanale menjal na tej škatli, ne na televiziji. Približno tako, kot bi kanale menjal na video rekorderju.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
jELKO ::
Kot poročajo na rvtslo, tudi T-2 sodeluje na razpisu za UMTS. Ali bo to nova konkurenca še na mobilnem področju
OldSkul ::
Verjetno bojo tržili UMTS samo za internet. in tako s tem pokrili še več področja. Mogoče kasneje tudi mobilna telefonija ali pa takoj, pustimo se presenetiti
klemen22 ::
Btw. a so T2 že pohitrili kaj način za priklopitev neta ali se še vedno čaka po 2 mesca?
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
Magician ::
Na tej novi strani od T-2 nikjer ne najdem obrazca za prijavo na njihove storitve ! Mi lahko pove kdo kje je to našel ?!!?
globoko grlo ::
ojla, po dolgem času se oglašam v tej temi, torej, a vam net dela ok, al kj počasnej
mam 10/10 paket, pa mi speedtest pokaže 8/1, kar mi gre mal na Q, pa me zanima, a je to sam pr men, al je splošn pojav, sem pa iz Grosupla
tnx
mam 10/10 paket, pa mi speedtest pokaže 8/1, kar mi gre mal na Q, pa me zanima, a je to sam pr men, al je splošn pojav, sem pa iz Grosupla
tnx
Sergio ::
Lej, razni 'speed testi' niso ravno merodajen rezultat, anede. Jao.
Downloadaj kaksen velik fajl, recimo tale, pa povej hitrost downloada.
Za upload pa podobno. Ne pa, za vraga, uporablat nekih speed testov ki so a) web-based in b) v drugem networku.
Downloadaj kaksen velik fajl, recimo tale, pa povej hitrost downloada.
Za upload pa podobno. Ne pa, za vraga, uporablat nekih speed testov ki so a) web-based in b) v drugem networku.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
BTW, sem iz Grosuplja, dela 20/10.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
'FireSTORM' ::
Btw. a so T2 že pohitrili kaj način za priklopitev neta ali se še vedno čaka po 2 mesca?
tak dolgo se čaka na to?, saj nimam tolko časa
ve kdo če so že kaj hitrejši?
Those penguins.... They sure aint normal....
Dogaja se, da ko zvoni telefon ali nekdo samo dvigne slušalko, pade dol net. Kdo je kriv? :)
LP
LP
globoko grlo ::
jao sergio
če speedtest dela na 10/10 linku 10/10, pol je verjetno ok, ane, če pa na istem linku (10/10) dela 8/1, pol pa verjetno ni ok, ane
pa sej pri DLju se glih ne pozna, pri UL pa kr ornk, se ti ne zdi
če speedtest dela na 10/10 linku 10/10, pol je verjetno ok, ane, če pa na istem linku (10/10) dela 8/1, pol pa verjetno ni ok, ane
pa sej pri DLju se glih ne pozna, pri UL pa kr ornk, se ti ne zdi
janko771 ::
Mene zanima če bodo še kej kolokacije nadgrajeval po Sloveniji mislim ne bo fer do ostalih če se ne bodo širli .
jest
t0r0 ::
Half-Saint:
v velikih primerih (tisti ki obrdžijo ISDN), da jim linija pade ko jih kdo pokliče.
Najbolje da se odločiš še za IPtelefonijo, pa naroč ISDN vmesnik da boš lohk ISDN telefon uporablu. Zihr bo bl stabilno.
Kakšn je vzrok da pade linija pa nobedn ne ve točn, pravjo da se pač VDSL in ISDN ne razumeta dobr (mogoče slab vmesnik), kdo bi vedu
v velikih primerih (tisti ki obrdžijo ISDN), da jim linija pade ko jih kdo pokliče.
Najbolje da se odločiš še za IPtelefonijo, pa naroč ISDN vmesnik da boš lohk ISDN telefon uporablu. Zihr bo bl stabilno.
Kakšn je vzrok da pade linija pa nobedn ne ve točn, pravjo da se pač VDSL in ISDN ne razumeta dobr (mogoče slab vmesnik), kdo bi vedu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: t0r0 ()
janko771 ::
ql
4/1 paket bi mi ful sedu, to sem že mel prej v mislih da bi bla ta kombinacija res dobra.
4/1 paket bi mi ful sedu, to sem že mel prej v mislih da bi bla ta kombinacija res dobra.
jest
globoko grlo: Ne razumes. Speed test _NE_ odraza dejanskega stanja hitrosti linije, ker je vmes se miljon drugih faktorjev. Si poskusil DLjati fajl katerega link sem ti dal?
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
#000000 ::
nekaj vprašanj za uporabnike T-2
Čez par dni mi pride telekom namestit razcepnik (naročil 10/2 obdržal bom ISDN) Zdej imam problem, ker na bi bilo najbolje če je ta razcepnik čimbližje omarici od telekoma.
V mojem primeru pa je trenutno edina možnost namestitve razcepnika pred samo NT škatlo do katere je cca 20 metrov kabla.
Zanima me če lahko ta razcepnik kasneje ko uštimam/poštemam/ipd 'sam' premaknem na lokacijo čim bližje telekomovi omarici ? mislim predvsem a lahko to naredim čist sam in ne rabim nobene posebne tehnične opreme razen kabla in klešč ?
Aja a ma kdo sliko kako sploh zgleda ta spliter od notri ?
Hvala LP
Čez par dni mi pride telekom namestit razcepnik (naročil 10/2 obdržal bom ISDN) Zdej imam problem, ker na bi bilo najbolje če je ta razcepnik čimbližje omarici od telekoma.
V mojem primeru pa je trenutno edina možnost namestitve razcepnika pred samo NT škatlo do katere je cca 20 metrov kabla.
Zanima me če lahko ta razcepnik kasneje ko uštimam/poštemam/ipd 'sam' premaknem na lokacijo čim bližje telekomovi omarici ? mislim predvsem a lahko to naredim čist sam in ne rabim nobene posebne tehnične opreme razen kabla in klešč ?
Aja a ma kdo sliko kako sploh zgleda ta spliter od notri ?
Hvala LP
Pri meni je bilo najbrž zelo podobno kot pri teb. Razcepnik naj ti montirajo takoj za telefonsko vtičnico! V mojem primeru so to naknadno naredili fantje iz T-2 tako gre en kabel iz razcepnika na NT1, drugi pa na modem.
LP
H-S
LP
H-S
#000000 ::
To misliš verjetno prec ko pride kabel iz zida (nimam vtičnic ker mam ISDN telefon uštekan direkt v NT) Aha pa ti dela tko kot treba ? jest sm si pustu ISDN je pri tebi tud tako ? Aja del zalimi fotko od tega razcepnika če lahko ?
No jest sem se odloču da bom vso zadevo poštimal kasneje (ko bom po celi bajti delal podometno napeljavo ) zato sprašujem če ni zajebano ta razcepnik premaknit, naj ga pač postavi zaenkrat tam kjer ga lahko ga bom kasneje sam premaknu čimbližje omarci.
LP
No jest sem se odloču da bom vso zadevo poštimal kasneje (ko bom po celi bajti delal podometno napeljavo ) zato sprašujem če ni zajebano ta razcepnik premaknit, naj ga pač postavi zaenkrat tam kjer ga lahko ga bom kasneje sam premaknu čimbližje omarci.
LP
pivmik ::
T-2 in UMTS:
Po moje bo T-2 začel ponujati tudi brezžični internet preko UMTS-a za humano ceno, pa IP telefonijo preko UMTSja, to bi bilo pa noro.
Širokopasovni internet v vsako slovensko vas!
Po moje bo T-2 začel ponujati tudi brezžični internet preko UMTS-a za humano ceno, pa IP telefonijo preko UMTSja, to bi bilo pa noro.
Širokopasovni internet v vsako slovensko vas!
LP, Gregor GRE^