» »

T-2: Informacije

T-2: Informacije

Temo vidijo: vsi
««
248 / 248
»
»»

J.McLane ::

Meni poteče vezava, pa sem na mail avtomatsko dobil ponudbo za novo vezavo za 24 mesecev. Ker sem želel nekaj spremeniti sem poklical in so se kar izkazali s raznimi fleksibilnimi možnostmi in različnimi popusti, v glavnem dobil sem več kot sem imel prej za malenkost nižjo ceno.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

polde66 ::

Meni so ponudili 44% znižanje. Najprej sem dobil po pošti da mi ponujajo 10% znižanje za dobo enega leta. Sem mislil, da me ima kdo za norca ker imam že vseskozi popust 20%. Sem jih v januarju poklical, vezava mi je potekla marca. Tipu na oni strani sem povedal, da mi ta hec z 10% niti ni malo všeč in da sem vzel to bolj kot žalitev ne kot ponudbo in da sem pripravljen tudi zamenjati ponudnika. Najprej sem mislil spremenit v nek drug paket pa mi je možakar na drugi strani ponudil 44% popust na isti paket kot ga imam. Torej za oranžni optimum plačujem 35 eur. T-2 t2go in zakasnitev oz ogled za nazaj pa plačujem z točkami. Cena skupaj 38 eur. Šel pa sem iz L tv paketa na M paket.
polde

Tiger ::

polde66 je izjavil:

Meni so ponudili 44% znižanje. Najprej sem dobil po pošti da mi ponujajo 10% znižanje za dobo enega leta. Sem mislil, da me ima kdo za norca ker imam že vseskozi popust 20%. Sem jih v januarju poklical, vezava mi je potekla marca. Tipu na oni strani sem povedal, da mi ta hec z 10% niti ni malo všeč in da sem vzel to bolj kot žalitev ne kot ponudbo in da sem pripravljen tudi zamenjati ponudnika. Najprej sem mislil spremenit v nek drug paket pa mi je možakar na drugi strani ponudil 44% popust na isti paket kot ga imam. Torej za oranžni optimum plačujem 35 eur. T-2 t2go in zakasnitev oz ogled za nazaj pa plačujem z točkami. Cena skupaj 38 eur. Šel pa sem iz L tv paketa na M paket.

V paketu "Oranžni Optimum" imaš lahko naročeno samo L TV shemo? Si se ti malce zmotil?

polde66 ::

Sem šel pogledt in imaš prav. Tudi L paket mi je ostal, čeprav sva se pogovarjala z mojstrom, da grem na M paket.
polde
««
248 / 248
»
»»