» »

T-2: Informacije

T-2: Informacije

Temo vidijo: vsi
««
248 / 248
»
»»

J.McLane ::

Meni poteče vezava, pa sem na mail avtomatsko dobil ponudbo za novo vezavo za 24 mesecev. Ker sem želel nekaj spremeniti sem poklical in so se kar izkazali s raznimi fleksibilnimi možnostmi in različnimi popusti, v glavnem dobil sem več kot sem imel prej za malenkost nižjo ceno.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

polde66 ::

Meni so ponudili 44% znižanje. Najprej sem dobil po pošti da mi ponujajo 10% znižanje za dobo enega leta. Sem mislil, da me ima kdo za norca ker imam že vseskozi popust 20%. Sem jih v januarju poklical, vezava mi je potekla marca. Tipu na oni strani sem povedal, da mi ta hec z 10% niti ni malo všeč in da sem vzel to bolj kot žalitev ne kot ponudbo in da sem pripravljen tudi zamenjati ponudnika. Najprej sem mislil spremenit v nek drug paket pa mi je možakar na drugi strani ponudil 44% popust na isti paket kot ga imam. Torej za oranžni optimum plačujem 35 eur. T-2 t2go in zakasnitev oz ogled za nazaj pa plačujem z točkami. Cena skupaj 38 eur. Šel pa sem iz L tv paketa na M paket.
polde

Tiger ::

polde66 je izjavil:

Meni so ponudili 44% znižanje. Najprej sem dobil po pošti da mi ponujajo 10% znižanje za dobo enega leta. Sem mislil, da me ima kdo za norca ker imam že vseskozi popust 20%. Sem jih v januarju poklical, vezava mi je potekla marca. Tipu na oni strani sem povedal, da mi ta hec z 10% niti ni malo všeč in da sem vzel to bolj kot žalitev ne kot ponudbo in da sem pripravljen tudi zamenjati ponudnika. Najprej sem mislil spremenit v nek drug paket pa mi je možakar na drugi strani ponudil 44% popust na isti paket kot ga imam. Torej za oranžni optimum plačujem 35 eur. T-2 t2go in zakasnitev oz ogled za nazaj pa plačujem z točkami. Cena skupaj 38 eur. Šel pa sem iz L tv paketa na M paket.

V paketu "Oranžni Optimum" imaš lahko naročeno samo L TV shemo? Si se ti malce zmotil?

polde66 ::

Sem šel pogledt in imaš prav. Tudi L paket mi je ostal, čeprav sva se pogovarjala z mojstrom, da grem na M paket.
polde

strom_15 ::

miko22 ::

aročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in ki se s spremembami ne strinjajo, imajo v skladu s prvim odstavkom 192. člena ZEKom-2 pravico v roku 60 dni od prejema obvestila odstopiti od naročniške pogodbe brez plačila kakršnihkoli dodatnih stroškov (na primer stroškov prekinitve naročniškega razmerja oziroma drugih administrativnih stroškov, pogodbenih kazni, zneskov prejetih ugodnosti ali drugih dogovorjenih nadomestil), pri čemer pa morajo poravnati zapadle in neplačane obveznosti. Naročniki morajo izrecno navesti, da od naročniške pogodbe odstopajo zaradi spremembe pogodbenih pogojev.

Torej lahko odpovemo kljub vezavi. Juhuu, gremo drugam.

vinkop ::

problem je, ker podražili bojo vsi. Edino sedaj je prilika, da če kdo ni zadovoljen z obstoječim vezanim paketom, lahko prekine brez poplačila ugodnosti.

genesiss ::

Jaz grem na A1 TV Maxi, njihova optika, za 5eur na mesec (net + TV). Ma kdo? Je za zdržat?

https://www.a1.si/a1-optika

Zgodovina sprememb…

• spremenil: genesiss ()

jonystar ::

Če imam v hišo napeljano optiko, ki jo je pripeljal T-2, nimam šanse, da grem drugam, se mogoče motim?

genesiss je izjavil:

Jaz grem na A1 TV Maxi, njihova optika, za 5eur na mesec (net + TV). Ma kdo? Je za zdržat?

to jaz tudi gledam, ja. 5€/mesec za dve leti? Kje je kvaka?

skumpl ::

miko22 je izjavil:

aročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in ki se s spremembami ne strinjajo, imajo v skladu s prvim odstavkom 192. člena ZEKom-2 pravico v roku 60 dni od prejema obvestila odstopiti od naročniške pogodbe brez plačila kakršnihkoli dodatnih stroškov (na primer stroškov prekinitve naročniškega razmerja oziroma drugih administrativnih stroškov, pogodbenih kazni, zneskov prejetih ugodnosti ali drugih dogovorjenih nadomestil), pri čemer pa morajo poravnati zapadle in neplačane obveznosti. Naročniki morajo izrecno navesti, da od naročniške pogodbe odstopajo zaradi spremembe pogodbenih pogojev.

Zdaj je najboljši cajt za menjavo

genesiss ::

miko22 je izjavil:

genesiss je izjavil:

to jaz tudi gledam, ja. 5EUR/mesec za dve leti? Kje je kvaka?

Za dve leti ja, za toliko časa se tudi vežeš. Edina kvaka je da to Velja samo za njihovo optiko. Priklop je 11 eur.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: genesiss ()

Odlično, jutri se grem zmenit, ker je akcija do 30.6.
T2 pa pošljem dopis in je to to.

sleby ::

A se da HBO tut brezplačno odjavit?
Starše so našponali in sta podpisala za 2 leti, seveda..

MrStein ::

miko22 je izjavil:

Saj to vedno lahko.
In boš vrnil "podarjeno".
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

tista cena za 5€ velja SAMO na A1 optiki. Sploh nisem vedel da ima A1 svojo optiko :)
««
248 / 248
»
»»