Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi
SasoS ::
Prenašanje IPjev nikakor ni možno saj s tem pokvariš cel routing. IPje se bo eventuelno dalo prenašat šele na IPv6.
Podatkov o HDTV žal še nimamo, ko pa bodo na voljo, bodo pa objavljeni!
Optika se gradi v Kranju in Ljubljani, zato načrtujemo priklope v bližnji
prihodnosti! Res je da se pri pretvarjanju iz analognega signala v digitalni
zgubi nekaj kakovosti, vendar pa je ta izguba tako majhna, da bosta slika in
zvok še vedno zelo velike kakovosti!
O čem tu govori. O HDTVju? HDTV je že v osnovi digitalen (drugače gre pač za navadno analogno TV). Kakšno AD pretvorbo potem imaš??
Podatkov o HDTV žal še nimamo, ko pa bodo na voljo, bodo pa objavljeni!
Optika se gradi v Kranju in Ljubljani, zato načrtujemo priklope v bližnji
prihodnosti! Res je da se pri pretvarjanju iz analognega signala v digitalni
zgubi nekaj kakovosti, vendar pa je ta izguba tako majhna, da bosta slika in
zvok še vedno zelo velike kakovosti!
O čem tu govori. O HDTVju? HDTV je že v osnovi digitalen (drugače gre pač za navadno analogno TV). Kakšno AD pretvorbo potem imaš??
jype ::
IP naslovni prostori so dodeljeni ponudnikom storitev, ne uporabnikom.
Za prenosljivost so ze dolgo nazaj iznasli DNS, ki omogoca, da svoj omiljeni racunalnik vedno vidis pod enakim imenom.
Za prenosljivost so ze dolgo nazaj iznasli DNS, ki omogoca, da svoj omiljeni racunalnik vedno vidis pod enakim imenom.
DixieFlatline ::
Za vse Kranjčane, Gratel mi je glede priklopa optike odgovoril:
Tako da bomo mogl še mal počakat.
Pvi priključki bodo v centru in sicer decembra, za Planino predvidevamo, da bodo priklopi nekje v marcu.
Tako da bomo mogl še mal počakat.
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
H4rVeSteR ::
GRATEL
že razkopava po ljubljani, vidu mašinerije po verovškovi pa u kratkem nej bi tud po šiški(spodnji) postavl infrastrukturo .
že razkopava po ljubljani, vidu mašinerije po verovškovi pa u kratkem nej bi tud po šiški(spodnji) postavl infrastrukturo .
***I have a dream***
antonija ::
V siski ze nekdo nekaj polaga v zemljo...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Jinto ::
Kaki stiski? Gratel ni ISP, oni bojo le infrastrukturo ponujali. Kakor sem jaz bral je hotel ravno T-2 ponudit FTTH preko njihovega omrežja. Mogoće se bojo.
antonija ::
@Jinto: "stiski"?
In ja, T-2 namerava preko Gratelove infrastrukture ponuditi optiko.
In ja, T-2 namerava preko Gratelove infrastrukture ponuditi optiko.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
OK.d ::
naj mi nekdo potrdi, če ne moreš imeti adsl-a potem ne moreš imeti tudi t-2- ali se motim?LPOK.d
LPOK.d
pingec ::
@AlienGT
Najepša hvala za odgovor
Kaj pa glede programov, a ima t-2 kaj namen razširit, ker za uporabnike na obali je rai 1,2,3 brezvezem, morali bi dodati vsaj mediasetove 3, ki so veliko bolj gledani IMO, marsikje tudi bolj kot slovenski...
Ali pa bo treba na t-2 napisat kako pisemce, ker ne bi rad preklapljal antene na strehi pa stbja zaradi treh kanalov :S
Najepša hvala za odgovor
Kaj pa glede programov, a ima t-2 kaj namen razširit, ker za uporabnike na obali je rai 1,2,3 brezvezem, morali bi dodati vsaj mediasetove 3, ki so veliko bolj gledani IMO, marsikje tudi bolj kot slovenski...
Ali pa bo treba na t-2 napisat kako pisemce, ker ne bi rad preklapljal antene na strehi pa stbja zaradi treh kanalov :S
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
kolma ::
Zdravo!
Lahko nekdo malo vec pove o tem settop boxu na T-2.
Ali dejansko potem programe menjujem na tem box-u in ne na TV?
Kako se poveze s TV-jem, antenski kabel, SCART? Scart imam namrec zaseden z racunalnikom. Ali je mozno na klasicen nacin povezati zraven se videorekorder?
Ali lahko snemas samo izbrani program, ki je tudi na TV?
Ce so odgovori na moja vprasanja pritrdilni, bi raje ostal na Telemach KTV, vendar sem se poslal podpisano pogodbo. No se bom poskusil dogovoriti.
LP
Lahko nekdo malo vec pove o tem settop boxu na T-2.
Ali dejansko potem programe menjujem na tem box-u in ne na TV?
Kako se poveze s TV-jem, antenski kabel, SCART? Scart imam namrec zaseden z racunalnikom. Ali je mozno na klasicen nacin povezati zraven se videorekorder?
Ali lahko snemas samo izbrani program, ki je tudi na TV?
Ce so odgovori na moja vprasanja pritrdilni, bi raje ostal na Telemach KTV, vendar sem se poslal podpisano pogodbo. No se bom poskusil dogovoriti.
LP
Več ali manj so odgovori DA. Kakšen točno bo settopbox še noben ne ve. Se ve pa nekaj...VDSL ni kabelska. Tu dobivaš 1 (oz. največ 3) kanale hkrati po liniji ne tako kot pri kablu ko prihajajo vsi hkrati k tebi v stanovanje. Settopbox je nujen zato ker je prenos digitalen in ga rabiš za pretvorbo v analognega ki ga tvoj tv prebavi. Kanale menjaš na STBju (tako kot če imaš sat. receiver). Če boš hotel imet VCR na drugem kanalu boš zato rabil 2 STBja.
Xplicit ::
ja in vsak dodaten setup-box stane 25k
mam pa se jest eno vprasanje - za IP telefonijo. telefon je priklopljen direkt na modem. kaj pa ce hocem imeti na eno linijo priklopljeih vec telefonov (da je vmes se razdelilec) - ali je to mozno, ali moram vzeti za vsak telefon dodatno linijo in je pol to dodatni storsek in 2 tel-. stevilki vec katerih sploh ne rabim? poleg tega se da za eno (doloceno) stevilko oglasati le na enem telefonu, na drugem pa za drugo st.?
aja se to - a je treba pol met vse telefone digitalne najbrz?
oz. starejsi najbrz ne bodo vec delali
mam pa se jest eno vprasanje - za IP telefonijo. telefon je priklopljen direkt na modem. kaj pa ce hocem imeti na eno linijo priklopljeih vec telefonov (da je vmes se razdelilec) - ali je to mozno, ali moram vzeti za vsak telefon dodatno linijo in je pol to dodatni storsek in 2 tel-. stevilki vec katerih sploh ne rabim? poleg tega se da za eno (doloceno) stevilko oglasati le na enem telefonu, na drugem pa za drugo st.?
aja se to - a je treba pol met vse telefone digitalne najbrz?
oz. starejsi najbrz ne bodo vec delali
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xplicit ()
majstor ::
Bom prasal kar vas, ker T-2 ima linijo non stop zasedeno, tako da se jih ne more nic vprasat.
Tukaj pred seboj imam pogodbo, jaz bi rad imel njihov internet in telefon.
Kot sem razumel, ce imas njihov telefon ne potrebujes vec telekoma in namesto narocnine 2700 sit placujes 1000 sit za T-2.
Na pogodbi mi pa pise: zelim obdrzati obstojeco telefonsko stevilko in prikljucek telekom slovenije (to je odkljukano). naprej pa se : narocam telefonijo T-2. Kaj naj bi to pomenilo da moram placevat telekomu 27000 sit + 1000 sit za narocnino T-2????
Jaz sem mislil da lahko imam samo t-2 internet (4000 sit) + telefon 1000 sit.
Mi lahko kdo to razlozi?
Tukaj pred seboj imam pogodbo, jaz bi rad imel njihov internet in telefon.
Kot sem razumel, ce imas njihov telefon ne potrebujes vec telekoma in namesto narocnine 2700 sit placujes 1000 sit za T-2.
Na pogodbi mi pa pise: zelim obdrzati obstojeco telefonsko stevilko in prikljucek telekom slovenije (to je odkljukano). naprej pa se : narocam telefonijo T-2. Kaj naj bi to pomenilo da moram placevat telekomu 27000 sit + 1000 sit za narocnino T-2????
Jaz sem mislil da lahko imam samo t-2 internet (4000 sit) + telefon 1000 sit.
Mi lahko kdo to razlozi?
joooj...kaj ste glupi al kaj? Prečrtaj želim obdržati obstoječ..., obklukaj naročam t-2 telefonijo, podpiši se zadaj na pooblastilo da ti izklopijo telefon in pošlji.
(pa net potem plačuješ 5K, ne 4).
(pa net potem plačuješ 5K, ne 4).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SasoS ()
poweroff ::
Itak se nam obeta preštevilčenje (zaradi prenosljivosti številk). Torej če greš na T-2 na novo številko ne izgubiš mnogo. Kasneje boš lahko številko itak vzel s sabo, če boš menjal operaterja.
sudo poweroff
buhica1 ::
Koliko sem ppregledoval to temo nisem zasledil nikjer podatka ali IP TV od T-2 omogoča teletekst ali ne... Ima mogoče kdo kakšno informacijo ???
Hvala in lp
Buhica
Hvala in lp
Buhica
MrStein ::
Xplicit, analognih telefonov imaš lahko koliko hočeš.
Gredo pa gor PSTN in ISDN pa najbrž tudi IP telfonski aparati.
Gredo pa gor PSTN in ISDN pa najbrž tudi IP telfonski aparati.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
koli99 ::
Vprašanje glede settop box-a. Če bi hotel imeti internetno televizijo na računalniku, in še eno na navadnem tv-ju kaj moram tam pod številom vmesnikov obkrožiti 2, ali obkrožiti enega in pod dodatno napisati da želim imeti dve internetni televiziji z zgoraj omenjenim namenom?
zavajon ::
@buhica1
Teletext se prenaša v TV signalu, natančneje v sinhronizacijskih inpulzih TV signala. Te inpulze potrebuje televizor zato, da riše sliko po ekranu lepo sinhrono. Tako je vsaj pri analogni televiziji. Zato menim, da se po IP TV prenaša tudi teletext, kajti analogni televizorji te inpulze potrebujejo. Se mi bi zdelo tudi nesmiselno, da bi novejša tehnologija ne omogočala nekaj tako preprostega, kot je teletext.
To je samo moje razmišljanje, ne me pa držati za besedo.
lp
Teletext se prenaša v TV signalu, natančneje v sinhronizacijskih inpulzih TV signala. Te inpulze potrebuje televizor zato, da riše sliko po ekranu lepo sinhrono. Tako je vsaj pri analogni televiziji. Zato menim, da se po IP TV prenaša tudi teletext, kajti analogni televizorji te inpulze potrebujejo. Se mi bi zdelo tudi nesmiselno, da bi novejša tehnologija ne omogočala nekaj tako preprostega, kot je teletext.
To je samo moje razmišljanje, ne me pa držati za besedo.
lp
Ginginova ::
Glede na to, da SiolTV podpira teletekst, ne vidim ovir, zakaj ne bi tudi T-2jeva IPTV.
Ogo
Ogo
masterpsi ::
Jst mam pa še 1 vprašanje k ne vem kako izpolnit obrazec:
Naročnik: ime,priimek,naslov,davčna,emšo. to bi biu jst sam sm podnajemnik in ni stanovanje name pisano. In na poštnem nabiralniku ni moj priimek. Pa nebi rad pisu od lastnika ime, sam če nebo druge bo treba. Kak predlog?
na t-2 mi že na prejšni mail niso odgovorili, telefon imajo pa skoz zaseden. Pa niti omrežne številke ne vem :)
LP
Naročnik: ime,priimek,naslov,davčna,emšo. to bi biu jst sam sm podnajemnik in ni stanovanje name pisano. In na poštnem nabiralniku ni moj priimek. Pa nebi rad pisu od lastnika ime, sam če nebo druge bo treba. Kak predlog?
na t-2 mi že na prejšni mail niso odgovorili, telefon imajo pa skoz zaseden. Pa niti omrežne številke ne vem :)
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: masterpsi ()
buhica1 ::
Hvala za odgovore zavajon in Ogo...
Vprašal sem zato ker se mi zdi (nisem pa siguren) da Siol TV vsaj v začetku ni podpiral teletext-a. Če se motim naj me kdo ki ga ima od začetka popravi...
lp Buhica
Vprašal sem zato ker se mi zdi (nisem pa siguren) da Siol TV vsaj v začetku ni podpiral teletext-a. Če se motim naj me kdo ki ga ima od začetka popravi...
lp Buhica
roCkY ::
TTX-a na Siol TV kar nekaj časa ni bilo.
Kako in na kolk kanalih sedaj funkcionira ne vem ker ga že zelo dolgo nisem probal (izključno VLC za Siol TV). Spomnim se le zgornjih parih vrstic slike nekaj časa ker ni bil dodan "TTX flag", da bi VLC znal zadevo prekriti.
Bilo je pa kar nekaj debate o potrebnosti TTX na Siol forumu. Sem nekako proti TTX saj IP tehnologija omogoča drugačno spremljanje vsebin. Predvsem proti varianti, da je integriran v signal. Velik bolj logično se mi zdi, da bi bil na posebnem strežniku in bi ga lahko listal z daljincem STB-ja brez čakanja, da se naloži v TV. Gledal-poslušal bi lahko drug kanal in bral TTX recimo... Podobno kot TTX izvleče skoraj vsak PC TV tuner.
Kaj o TTX pravi T-2 pa še nisem nič zasledil.
Kako in na kolk kanalih sedaj funkcionira ne vem ker ga že zelo dolgo nisem probal (izključno VLC za Siol TV). Spomnim se le zgornjih parih vrstic slike nekaj časa ker ni bil dodan "TTX flag", da bi VLC znal zadevo prekriti.
Bilo je pa kar nekaj debate o potrebnosti TTX na Siol forumu. Sem nekako proti TTX saj IP tehnologija omogoča drugačno spremljanje vsebin. Predvsem proti varianti, da je integriran v signal. Velik bolj logično se mi zdi, da bi bil na posebnem strežniku in bi ga lahko listal z daljincem STB-ja brez čakanja, da se naloži v TV. Gledal-poslušal bi lahko drug kanal in bral TTX recimo... Podobno kot TTX izvleče skoraj vsak PC TV tuner.
Kaj o TTX pravi T-2 pa še nisem nič zasledil.
sile01 ::
@masterpsi:
Jaz sem tudi podnajemnik in sem narošil VDSL name ISDN bom itak obdržu tako da ni nč takega...sam boš pa mogu podpis lastnika dobit da dovoli nadgradnjo linije.Drgač pa pri obrazcu o povpraševanju dost lepo piše kje moreš napisat lastnika stanovanja.
Jaz sem tudi podnajemnik in sem narošil VDSL name ISDN bom itak obdržu tako da ni nč takega...sam boš pa mogu podpis lastnika dobit da dovoli nadgradnjo linije.Drgač pa pri obrazcu o povpraševanju dost lepo piše kje moreš napisat lastnika stanovanja.
Hardstyle ::
Prav zdaj gledam po TV (program net tv) oddajo kjer so direktorji slovenskih ISPjev, Siola,Telemacha, Triera in seveda T-2! Voditelj jim zastavlja zelo dobra vprašanja... npr:
Kaj je za vas kot ponudniku internetnih storitev najpomembnejše?
Siol: varnost in zanesljivost...... ok o varnosti so še nekak dobri z varnim paketom, kaj pa zanesljivost? Se vam siol zdi zanesljiv ISP? Dvomim!
Telemach: zanesljivost in cenovno ugodni dostop.... moti me edino, da zmeraj omenja "sestrsko" firmo na Švedskem (škotskem?) kaj vse oni tam nudijo... koga briga kaj majo oni tam... važno je kaj VI nudite NAM!
T-2: varnost, zanesljivost, hitrost in cenovno ugodni dostop... ni kaj za komentirat... čas bo pokazal svoje
Triera(krs): zanesljivost in cenovno ugodni dostop... če primerjamo cene z širokopasovno (T-2) potem cenovno ni najbolj ugodno. Zanesljivo pa vsekakor je (vsaj v mojem kraju in okolici)
Pojavilo se je tudi vprašanje glede blokiranja dostopa do strani T-2 iz strani Telemacha ... pojasnil je tako direktor (predstavnik?) Telemacha kot tudi direktor T-2, da je šlo zgolj za tehnično težavo in ne za kakšno zlonamerno dejanje!
Direktor Siola je zatrdil, da ISP Siol nikoli ni tržil ADSL-a pod pogojem ISDN-ja in da je za vse to skrbel Telekom... ah ja? kdo pa je cene zasolil? In tudi v oddaji je še enkrat povedal, da kakršno koli DSL povezavo morate imeti telefonski priključek... T-2 je to izjavo takoj izpodbijal, da če se vzamete internet preko T-2, telefon ni pogoj! Lahko ga imate ali pa nimate! Direktor Siola se je kr malo zamislil
To sem hotel samo na kratko "povzeti"!
Oddaja je bila vredna ogleda in vsekakor bi želel, da bi bilo takšnih oddaj čim več na televiziji!
In še rezultati televotinga:
Ali ste zadovoljni z trenutnimi ponudniki internetnih storitev?
DA: 22%
NE: 78%
Kaj je za vas kot ponudniku internetnih storitev najpomembnejše?
Siol: varnost in zanesljivost...... ok o varnosti so še nekak dobri z varnim paketom, kaj pa zanesljivost? Se vam siol zdi zanesljiv ISP? Dvomim!
Telemach: zanesljivost in cenovno ugodni dostop.... moti me edino, da zmeraj omenja "sestrsko" firmo na Švedskem (škotskem?) kaj vse oni tam nudijo... koga briga kaj majo oni tam... važno je kaj VI nudite NAM!
T-2: varnost, zanesljivost, hitrost in cenovno ugodni dostop... ni kaj za komentirat... čas bo pokazal svoje
Triera(krs): zanesljivost in cenovno ugodni dostop... če primerjamo cene z širokopasovno (T-2) potem cenovno ni najbolj ugodno. Zanesljivo pa vsekakor je (vsaj v mojem kraju in okolici)
Pojavilo se je tudi vprašanje glede blokiranja dostopa do strani T-2 iz strani Telemacha ... pojasnil je tako direktor (predstavnik?) Telemacha kot tudi direktor T-2, da je šlo zgolj za tehnično težavo in ne za kakšno zlonamerno dejanje!
Direktor Siola je zatrdil, da ISP Siol nikoli ni tržil ADSL-a pod pogojem ISDN-ja in da je za vse to skrbel Telekom... ah ja? kdo pa je cene zasolil? In tudi v oddaji je še enkrat povedal, da kakršno koli DSL povezavo morate imeti telefonski priključek... T-2 je to izjavo takoj izpodbijal, da če se vzamete internet preko T-2, telefon ni pogoj! Lahko ga imate ali pa nimate! Direktor Siola se je kr malo zamislil
To sem hotel samo na kratko "povzeti"!
Oddaja je bila vredna ogleda in vsekakor bi želel, da bi bilo takšnih oddaj čim več na televiziji!
In še rezultati televotinga:
Ali ste zadovoljni z trenutnimi ponudniki internetnih storitev?
DA: 22%
NE: 78%
error7891 ::
Naslov te oddaje je Aktualno, ponovitev pa bo jutri ob 12.30 na Net TV-ju.
Vredno ogleda!
Vredno ogleda!
dejanslo ::
bil bi zelo vesel, če bi kdo zripal in objavil (http srv, torentti) to oddajo
There`s More Than One Way To Do It
sile01 ::
Da obkrožit moreš 2, itak je vseen k je 3000 al vzameš 1 al pa 3.Sam je pa fora da dobiš samo en STB, sam če je en za tv en prključek za komp ni panike.
Nemelk ::
pa dejmo narest eno mini anketo
postavi se v bajto (dovolj blizu centrale, ki jo ima t2 na seznamu),
kjer je že telekomov telefon (in nič siola in nič kablske).
želiš imeti tudi internet (z najcenejšo naročnino!)
in obdržati telekomov telefon.
izbiraš lahko torej med siolovim adsl in "vdsl" od T2 (vdsl v narekovajih zato, ker 1/256 paket ni glih hitrost za vdsl )
VPRAŠANJE: ali bi sploh kdo še izbral Si(L)OL?
P.S. mislim, da je edini plus siola trenutno ta, da te bojo verjetno priklopli malo prej kot t2
postavi se v bajto (dovolj blizu centrale, ki jo ima t2 na seznamu),
kjer je že telekomov telefon (in nič siola in nič kablske).
želiš imeti tudi internet (z najcenejšo naročnino!)
in obdržati telekomov telefon.
izbiraš lahko torej med siolovim adsl in "vdsl" od T2 (vdsl v narekovajih zato, ker 1/256 paket ni glih hitrost za vdsl )
VPRAŠANJE: ali bi sploh kdo še izbral Si(L)OL?
P.S. mislim, da je edini plus siola trenutno ta, da te bojo verjetno priklopli malo prej kot t2
Nemelk ™
ejga40 ::
Mene na to temo zanima nekaj drugega. Ali je že kdo dobil pogodbo od T-2, z željo po samo širokopasovni povezavi? To sem dane poslal ponovno na T-2 :
Spoštovani!
Takoj po pričetku delovanja vaše spletne ponudbe, sem izpolnil informativno prijavo z namenom prestopa od ponudnika SIOL k T-2.
Sedaj imam ADSL 4Mb/512Mb preko ISDN, tako da VDSL ne bi smel predstavljati težav ker sem od centrale oddaljen cca 960m (vsaj kar je bilo napisano na
SLO-TECH forumu). Klical sem dvakrat, pisal 4x, vendar navkljub zabeleženi moji prijavi pri vas, do danes še nisem prejel pogodbe. Reakcijski čas vaših odgovorov preko e-pošte, je izredno dolg. Ali bo taka tudi vaša povezava? Na SLO-TECH forumu so prikazane pogodbe že kar nekaj dni. Odkod taka razlika? Na vašo ponudbo sem nagovoril sodelavca v Naklem (od centrale cca 200m), ki me sedaj stalno sprašuje, kdaj bo pogodba?
Prosim še enkrat za vaš konkreten odgovor, zakaj delavec v vaši centrali ne ve odgovora, zakaj mi niso poslali pogodbe. Je krivo to, da ne bom odpovedal ISDN, in želim samo širokopasovno povezavo za internet brez telefonije in TV???
S spoštovanjem
Ali so cene na T-2 take kot so, ker želijo tržiti s TV in telefonijo in jih ostali uporabniki ne želijo?
Prosim vaš komentar.
L.p. Ejga40
Spoštovani!
Takoj po pričetku delovanja vaše spletne ponudbe, sem izpolnil informativno prijavo z namenom prestopa od ponudnika SIOL k T-2.
Sedaj imam ADSL 4Mb/512Mb preko ISDN, tako da VDSL ne bi smel predstavljati težav ker sem od centrale oddaljen cca 960m (vsaj kar je bilo napisano na
SLO-TECH forumu). Klical sem dvakrat, pisal 4x, vendar navkljub zabeleženi moji prijavi pri vas, do danes še nisem prejel pogodbe. Reakcijski čas vaših odgovorov preko e-pošte, je izredno dolg. Ali bo taka tudi vaša povezava? Na SLO-TECH forumu so prikazane pogodbe že kar nekaj dni. Odkod taka razlika? Na vašo ponudbo sem nagovoril sodelavca v Naklem (od centrale cca 200m), ki me sedaj stalno sprašuje, kdaj bo pogodba?
Prosim še enkrat za vaš konkreten odgovor, zakaj delavec v vaši centrali ne ve odgovora, zakaj mi niso poslali pogodbe. Je krivo to, da ne bom odpovedal ISDN, in želim samo širokopasovno povezavo za internet brez telefonije in TV???
S spoštovanjem
Ali so cene na T-2 take kot so, ker želijo tržiti s TV in telefonijo in jih ostali uporabniki ne želijo?
Prosim vaš komentar.
L.p. Ejga40
Ni važno kol`k si star ampak kol`k s`neumen!
ejga40 ::
napaka: namesto "ne želijo" zadnja beseda, je v "ne zanimajo".
Ni važno kol`k si star ampak kol`k s`neumen!
Ginginova ::
Ta fora, da si ne želijo uporabnikov, ki želijo samo dostop do interneta, namreč ne drži vode. Moj sosed se je namreč prijavil samo za internet, pa je že dobil pogodbo v podpis.
Ogo
Ogo
PoCar ::
jest sm dobu pogodbo in sm ze dobu obkjukano kakor sm jo ispolnu na njihovmu pagu. In sicer samo Za internet. Trenutno imam SiLOL paket 2/0,3 zdej sm pa zaprosu pr t2 za 10/2 ;-).
In to tudi pise na njihovi strani, namrec ,da telefon ni pogoj za internet naj jih citiram "Za VDSL priključek ne potrebujete ne PSTN, ne ISDN, ne ADSL priključka." T-2 ponudba
...torej. Mislm, da majo le tolk dela in se niso prsli do tvoje pole papirja...cheer UP! ;-)
In to tudi pise na njihovi strani, namrec ,da telefon ni pogoj za internet naj jih citiram "Za VDSL priključek ne potrebujete ne PSTN, ne ISDN, ne ADSL priključka." T-2 ponudba
...torej. Mislm, da majo le tolk dela in se niso prsli do tvoje pole papirja...cheer UP! ;-)
Live long and prosper! ;)
Tody ::
za izkoriščanje polne zmožnosti IP telefonije seveda ni, za navadno telefoniranje je pa isti drek
Osprey ::
Ok, mam eno vprašanje, o katerem, kolikor mi je znano, še nikjer ni bilo nič napisano. V zvezi z IP telefonijo. Nekatere banke za poslovne uporabnike (npr. Proklik) uporabljajo direktno linijo za dostop, ne interneta. To bi naj bilo zaradi večje varnosti. Če vzameš IP telefonijo, naenkrat tudi ves tovrsten promet teče čez internet. Kako je tukaj z varnostjo? So IP telefoni varni v takih primerih? Nekateri namreč opozarjajo na določene ranljivosti VoIP tipa DoS napadi in prisluškovanje. Je komu kaj več znanega o tem?
ronaldo ::
Pogodbo sem ze vceraj poslal, upam da bo do konca mesca ze kaj, ceprav dvomim v to.
pingec: Te kanale ki si nastel (ker jih najvec gledam, pa verjetni vsi na primorskem) bi rad imel. Upam da jim bo kdo poslal mail in vprasal, ker bi potem tudi jaz vzel njihov Tv, tak pa ne morem brez teh kanalov.
Predvsem: Italia 1, Cannale 5, Retequattro in pa ce bo mozno se LA 7 pa Italia 7(oziroma Italia Gold je sedaj ime se mi zdi) pa Telequattro.
Seveda bi bilo pametno da dodajo te kanale "le" tle na obali.
Tudi ip telefonijo bom narocil v naslednjem letu ko bo mozno obdrzati isto telefonsko (to pa bo po zakonu mozno najkasneje do 30.junija 2006)
pingec: Te kanale ki si nastel (ker jih najvec gledam, pa verjetni vsi na primorskem) bi rad imel. Upam da jim bo kdo poslal mail in vprasal, ker bi potem tudi jaz vzel njihov Tv, tak pa ne morem brez teh kanalov.
Predvsem: Italia 1, Cannale 5, Retequattro in pa ce bo mozno se LA 7 pa Italia 7(oziroma Italia Gold je sedaj ime se mi zdi) pa Telequattro.
Seveda bi bilo pametno da dodajo te kanale "le" tle na obali.
Tudi ip telefonijo bom narocil v naslednjem letu ko bo mozno obdrzati isto telefonsko (to pa bo po zakonu mozno najkasneje do 30.junija 2006)
MrStein ::
Grduge, to misliš modemski dostop do banke ?
Oni modemi na IP telefonijski "liniji" tak ne delajo, tako je tvoje vprašanje brezpredmetno.
(sicer nisem 100%, ampak dvomim da klasični modemi delajo preko IP, če že, pa obupno počasi)
Očitno se motim. Če fax dela, mora tudi modem.
Je pa stvar precej nezanesljiva, vsaj bila je pred kakim letom.
Odvisno od sodelovanja ponudnika IP telefonije itd...
Oni modemi na IP telefonijski "liniji" tak ne delajo, tako je tvoje vprašanje brezpredmetno.
(sicer nisem 100%, ampak dvomim da klasični modemi delajo preko IP, če že, pa obupno počasi)
Očitno se motim. Če fax dela, mora tudi modem.
Je pa stvar precej nezanesljiva, vsaj bila je pred kakim letom.
Odvisno od sodelovanja ponudnika IP telefonije itd...
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
chipxsd ::
A mislite, da bo T-2 podpiral Multi-PPP? Se pravi, vec VDSL linij - en IP.
http://www.freestuffjunction.co.uk/bondedcd.shtml
http://www.freestuffjunction.co.uk/bondedcd.shtml
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chipxsd ()
Yagi-san ::
Pozdravljeni!!!
Zasledil sem. da zaradi settup box-a, ki je pretvornik digitalnega signala v analogni, O.K. Kako pa je če imaš Tv, ki ti podpira digitalni signal ( plazma ) ?? Potem tudi menjaš programe z dodatnim daljincem ??Hvala
Zasledil sem. da zaradi settup box-a, ki je pretvornik digitalnega signala v analogni, O.K. Kako pa je če imaš Tv, ki ti podpira digitalni signal ( plazma ) ?? Potem tudi menjaš programe z dodatnim daljincem ??Hvala