Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi

wifi4all ::
@Spajky in ostali:
Gratel je zacel v KR, potem LJ, zdej ze KP
na njihovi spletni nic ne pise, kje bi se gradili svoje omrezje.
Ima mogoce mogoce kdo kaksne podatke iz NM, CE, MB, MS, NG, ...?
Gratel je zacel v KR, potem LJ, zdej ze KP
na njihovi spletni nic ne pise, kje bi se gradili svoje omrezje.
Ima mogoce mogoce kdo kaksne podatke iz NM, CE, MB, MS, NG, ...?
Under Water Hockey
http://www.phljubljana.si/
http://www.phljubljana.si/

Brane2 ::
Mam feeling, da bi se dalo stvar izboljšati z dodatnim polarizatorjem in spomnim se,d a sem nekoč nekaj takega imel.
Sem malorej probal tudi to. Ne dela. Videti je, kot da LCD ne bi zadosti zasukal faze svetlobi.
Vse v tem phoneu se napaja z 3.3V, čeprav je videti, da ima LCD ločeno napajanje.
Mogoče bi se bilo treba poigrati s tem ...

On the journey of life, I chose the psycho path.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()

orbter ::
In končno dočakal vklop PSTN-ja na Vood-u.
AMPAK
... imam drugo številko ...
Sem jih klical kjer so mi razložili, da imajo rezervirane številke za VoIP in za PSTN, ter da še nimajo urejene prenosljivosti med njimi...
AMPAK
... imam drugo številko ...
Sem jih klical kjer so mi razložili, da imajo rezervirane številke za VoIP in za PSTN, ter da še nimajo urejene prenosljivosti med njimi...

SasoS ::
bullshit. Jaz sem dobil isto cifro.
čakaj malo...govoriš ti o T-2 številkah ali o Telekomovih? Telekomove ne boš dobil do junija na T-2 telefoniji...za T-2jevo je pa vseeno kje je skonfigurirana, na T-2 telefonu, PTSN ali ISDN pretvorniku...
čakaj malo...govoriš ti o T-2 številkah ali o Telekomovih? Telekomove ne boš dobil do junija na T-2 telefoniji...za T-2jevo je pa vseeno kje je skonfigurirana, na T-2 telefonu, PTSN ali ISDN pretvorniku...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SasoS ()

Redman ::
Žalostna novica no pes5(pro evolution soccer 5) on t2 .......
A je to res in ali se da kako to odpravit?
Žalostna novica no pes5 on t2 .......
ni stvar v portih .....problem je da t2 nam dodaja privte ip adrese in ne global ip adrese ... vsi uporabniki so zadaj nata . načeloma vse igre delajo normalno muliplayer razen par izjem .....ena od teh je nažalost pes5 ..lepo je opisano v online pes5 faq ....na www.pes5.net . če slučajno komu rata na kak nacin to usposobit naj mi javi ....
A je to res in ali se da kako to odpravit?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Redman ()

Sergio ::
Ni res.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

orbter ::
SasoS: Ja ja, preden sem odnesel VoIP nazaj so mi zatrjevali, da dobim isto številko. Sedaj pa, da to ne gre... V glavnem, nimam več ne energije, ne volje ne živcev se zgovarjat z njimi. Splošno mnenje o njih: nestrokovnost in neresnost.

Malkec ::
Mene pa zanima, kako bodo sedaj vedeli, če ti hočeš VDSL ali optiko 10/10 ? Ker še niso priredili povpraševalnega obrazca

/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /

PeTrcek_s-t ::
Zivjo.
Sem pregledal veliko forumov in strani, pa se vedno ne vem v cem je problem (T-2 zarota@slo-tech, azureus wiki, port forwarding,...). Prosim, ce mi lahko kdo odgovori ali pa usmeri na odgovor, ce je ze na tem forumu.
Imam T-2 od 25.1.. Samo net. Mislim da naj bi bil 20/4 (na mrezi bo do 10 masin), nisem ziher, kaj je lastnik narocil. Modem je na self-made 30m flat kablu. En poceni Belkin wirelles router. Laptop z dosti resorsi, winXP, sw firewall disabled, updated. Azureus in (vsaj mislim) pravino nastavljenim port forwarding na routerju.
speedtest.si (ena poprecna vrednost):
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 3.17Mb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 5.57Mb/s
Download z T-2 test datoteko: zacne z 1,6M nato pada do konca prenosa (630k).
Uploada ne znam izmeriti.
Azureus dosega nizke hitrosti (50k/100k max) obicajno okoli 10k/10k. Azureus mi javlja NAT Error. Prometne natavitve nastavjene na podlagi izracuna za 1,5M upload po http://infinite-source.de/az/az-calc.ht...
Kmalu ko zazenem ta P2P program se mi internetni promet (razen azureus pocasi) skoraj ustavi. Ne morem vec odpirati vecine strani (IE deluje malo boljse od firefoxa), ping na pop.t-2.net -> timed out vec kot 50%.
Sem pregledal veliko forumov in strani, pa se vedno ne vem v cem je problem (T-2 zarota@slo-tech, azureus wiki, port forwarding,...). Prosim, ce mi lahko kdo odgovori ali pa usmeri na odgovor, ce je ze na tem forumu.
Imam T-2 od 25.1.. Samo net. Mislim da naj bi bil 20/4 (na mrezi bo do 10 masin), nisem ziher, kaj je lastnik narocil. Modem je na self-made 30m flat kablu. En poceni Belkin wirelles router. Laptop z dosti resorsi, winXP, sw firewall disabled, updated. Azureus in (vsaj mislim) pravino nastavljenim port forwarding na routerju.
speedtest.si (ena poprecna vrednost):
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 3.17Mb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 5.57Mb/s
Download z T-2 test datoteko: zacne z 1,6M nato pada do konca prenosa (630k).
Uploada ne znam izmeriti.
Azureus dosega nizke hitrosti (50k/100k max) obicajno okoli 10k/10k. Azureus mi javlja NAT Error. Prometne natavitve nastavjene na podlagi izracuna za 1,5M upload po http://infinite-source.de/az/az-calc.ht...
Kmalu ko zazenem ta P2P program se mi internetni promet (razen azureus pocasi) skoraj ustavi. Ne morem vec odpirati vecine strani (IE deluje malo boljse od firefoxa), ping na pop.t-2.net -> timed out vec kot 50%.

Vinetou ::
Predvidevam, da tiste ki bodo meli možnost optike jih bodo na optiko prklopli v izogib težavam (varovalke, prepočansni speedi, odmevi v telefonu itd. - dovolj velika prepustnost), pa še oprema jim bo ostala za tiste konce kjer optike še ni

@PeTrcek_s-t: modem daj zraven vtičnice, brez kabla (ima flat kabel sploh sukane parice? če ne je to smrt za xdsl), naprej pelji utp. Pokliči tudi T-2, naj preverijo kolk se sinhronizira modem...če ga imaš zraven vtičnice in je manj kot 20/4, naj pogledajo za varovalke & co (oz. mogoče sploh razdaljo do centrale). Če si predaleč vzami nižji paket in čakaj optiko.
za varnostni paket vprašaj t-2...če imaš karkoli razen nizko varnost, porti niso odprti.
za varnostni paket vprašaj t-2...če imaš karkoli razen nizko varnost, porti niso odprti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SasoS ()

@SasoS: Hvala. Centrala ni problem - baje samo 150m. Kabel je problem, ker ima 4 vzporedne zile. Temu z modemom sem se hotu izognit, ker to pomeni, da nimam fizocnega dostopa.
Ali so kake posebne omejitve tudi za kabel, ki povezuje modem z routerjem (v originalni konfiguraciji je cisto kratek, zdaj pa bo ta moral pelajat 30m). A bi lahko recimo po tem kablu v drugo smer (druge 4 zile) peljal LAN. Ce kdo ve za kak link kjer so dobra navodila za take zicke delat, bi tud bil hvalezen.
Ali so kake posebne omejitve tudi za kabel, ki povezuje modem z routerjem (v originalni konfiguraciji je cisto kratek, zdaj pa bo ta moral pelajat 30m). A bi lahko recimo po tem kablu v drugo smer (druge 4 zile) peljal LAN. Ce kdo ve za kak link kjer so dobra navodila za take zicke delat, bi tud bil hvalezen.

Dostopa do modema niti ne rabiš (meni se zdaj, po dveh mescih ni niti 1x sesul tako da bi ga moral resetirat) tako da je lahko 'kr nekje'. Kabel naprej je navaden utp kabel, max 100m (in par metrov čez). Povezava uporablja 4 žičke, tako da na drugih 4 lahko pelješ lan v drugo smer. Uporabljeni kontakti so 1,2,3 in 6 (od česar morata biti 1 in 2 ter 3 in 6 iz iste parice) če gledaš konektor tako da je zatič obrnjen navzdol.

kuky ::
sergio :
kako ni res .... če sem pa vprašal na T2 pa mi je rekel da na žalost dodljujejo private IPje ....da pa kao bodo to pošimali v bodoče ....
sicer je NAT najbrš statičnega tipa tako da se pri večini aplikacij ne pozna ....
kako ni res .... če sem pa vprašal na T2 pa mi je rekel da na žalost dodljujejo private IPje ....da pa kao bodo to pošimali v bodoče ....
sicer je NAT najbrš statičnega tipa tako da se pri večini aplikacij ne pozna ....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuky ()

Mogoče za dinamične IPje. Moj je statičen in ni "private", saj ga lahko povsem normalno pingam z voljatela recimo...

to da lahko pingaš še ne pomeni da imaš global Ip adreso ......... malo si preberi delovanje NATa ( obstajata dinamični in statični NAT ) .....
bodi siguren da imamo private ip :( ...
bodi siguren da imamo private ip :( ...

Dinamični nat je v bistvu masquerade.
ne vidim, kako bi to lahko izpeljali s privat naslovi. Moj IP je enak, če ga gledam od znotraj ali zunaj.
Tudi traceroute ne kaže nič čudnega.
Privat naslove sicer imam za svojim T-2 jevim IPjem (torej na svojem lokalnem omrežju) in do njih brez NAT-a ne morem, tudi če bi izklopil nastavitve fireewalla, ker so nalovi po svoji naravi privatni (192.168....). Teli naslovi 84.. pa spadajo po IPv4 pravilih v omrežje tipa A (torej X.0.0.0; za X od 1 do 127)
Če te naslove vidim lepo od zunaj, potem to niso privat naslovi.
ne vidim, kako bi to lahko izpeljali s privat naslovi. Moj IP je enak, če ga gledam od znotraj ali zunaj.
Tudi traceroute ne kaže nič čudnega.
Privat naslove sicer imam za svojim T-2 jevim IPjem (torej na svojem lokalnem omrežju) in do njih brez NAT-a ne morem, tudi če bi izklopil nastavitve fireewalla, ker so nalovi po svoji naravi privatni (192.168....). Teli naslovi 84.. pa spadajo po IPv4 pravilih v omrežje tipa A (torej X.0.0.0; za X od 1 do 127)
Če te naslove vidim lepo od zunaj, potem to niso privat naslovi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()

mte ::
A ne bi privat ip pomenil, da strežniki gor niso mogoči kar tako na lahko? Recimo ko registriraš domeno, moraš ti v dns server vpisat ip svojega strežnika, ampak če ni globalen, mi ni jasno kako potem to gre in kako je to sploh mogoče :)
Ravno tako whois pokaže, da ima t-2 globalne naslove 84.255.192.0 - 84.255.255.255, torej tisti o katerih je govora.
Ok ne spoznam se na to v detajle, ampak to s privat naslovi se mi zdi rahlo mimo izjava...
Ravno tako whois pokaže, da ima t-2 globalne naslove 84.255.192.0 - 84.255.255.255, torej tisti o katerih je govora.
Ok ne spoznam se na to v detajle, ampak to s privat naslovi se mi zdi rahlo mimo izjava...

klemen22 ::
Ja pingejte svoje IP naslove in če dela ne bi smelo biti problema. Ali pa še s tracert IP_address poglejte ne.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

jaz ne vidim drugega razloga zakaj mi PES5 ne bi delal . prej sem imel sioladsl in je delal brez problema. sedaj sem prešatal na t2 in mi zadeva ne dela online kakor tudi prijatlu . V FAQ igre piše lepo da če si za NATom zadeva ne deluje v določenih primerih. Kličem na T2 in mi to potrdijo ..... zdaj pa ne vem ......

mogoče pri srednji in visoki varnosti. Nizka varnost ima globalen ip - tako statični kot dinamični. Meni strežnik deluje od kjerkoli.

hmmmm v pogodbi imam napisano nizko varnost ...... kako najlažje preverim kaj dejansko imam ?

zee ::
1 Gbps si lahko privošči kakšno mestece / vasica, ki potem to ponudi meščanom/vaščanom ...
ste opazili, da ima T-2 cene naravnane v razmerju: 1000 SIT / 1 Mbps?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

ELEKTROLJUB ::
Verjetno se bodo cene do takrat, ko bo možno še kaj spremenile ...

LED svetloba je prihodnost...

frenk ::
ja...pa zgleda pride kabl 3k na mesec

etenko ::
Dostop preko optičnih vlaken
(Na voljo bo v kratkem, najprej na območju Kranja)
Dostop do interneta preko optike
1 Mbps / 1 Mbps = 7.000 SIT
10 Mbps / 10 Mbps = 14.000 SIT
100 Mbps / 100 Mbps = 103.000 SIT
1 Gbps / 1 Gbps = 1.003.000 SIT
Opomba 1: vse cene že vsebujejo DDV.
(Na voljo bo v kratkem, najprej na območju Kranja)
Dostop do interneta preko optike
1 Mbps / 1 Mbps = 7.000 SIT
10 Mbps / 10 Mbps = 14.000 SIT
100 Mbps / 100 Mbps = 103.000 SIT
1 Gbps / 1 Gbps = 1.003.000 SIT
Opomba 1: vse cene že vsebujejo DDV.

še enkrat vprašam. je kdo priključen na T-2 na območju Viča in Murgel?
zee

Tilen007 ::
Vič, začetek Tržaške, 1/1 paket, IP telefon. Dela vse super, speedtest sicer pokaže 0,9/0,5 ampak download mam zmeri okrog 120K+-, upload ftp 65K, torrenti pa skoz 1/1... ne vem zakaj mi ftp ne dela UP na 1 ampak se ne sekiram... speedtest pa tud očitno ne pokaže realno... Telefon dela super, tud ob 1/1 torrentih...

šik! sem namreč v študentu v murglah pa si kanim t-2 (1/0,256 paket) nabavit.
Plan je, da najprej povprašam Siol za modri adsl (dopis si seveda shranim), nato pa zaprosim še t-2. V kolikor T1 kaj zeza, ga prijavim APEKu.
Plan je, da najprej povprašam Siol za modri adsl (dopis si seveda shranim), nato pa zaprosim še t-2. V kolikor T1 kaj zeza, ga prijavim APEKu.

zee
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()

klemen22 ::
šik! sem namreč v študentu v murglah pa si kanim t-2 (1/0,256 paket) nabavit.
Ja pa zakaj če si v študentu ne zaprosiš za premestitev v en drug študentski dom ki že ima internet. Tako si boš prihranil nekaj K sit. In glavno šele pride -> hitrost povezave. Men se zdi, da kolega ki je v Rožni plačuje za net enga jurja (al jurja pa pol) za linijo 100Mbit. Speedtest mu pokaže tut 63Mbit/35Mb.
Kot drugo, paketi 100 in več Mbitov so zaenkrat precej precenjeni. In bo zagotovo zadeva v ene petih letih za 100Mbit paket padla pod 30 če ne celo pod 20k sit.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

v študentu sem na črno ...
zee

modri adsl ni isto kot t-2. obstaja možnost da je modri mogoč, t-2 pa ne. za apek je zanimivo samo če se siolu odobri polno razvezan dostop, t-2ju pa ne...

tole sem imel v mislih. se oproščam.
zee

@zee: Ja. Jaz sem na zacetku Mokrske. Centrala je baje v Murgle centru. Ce si v 4ki imas priblizno tako razdalijo do nje kot jaz. 150m :). T2 20/4 mam od srede.
Za kvaliteto ti lahko povem cez nekaj dni, ker imam se nekaj problemov, ki sem jim verjetno sam kriv (beri poste vise).
Sem malo skepticen, da ti bo to uspelo, vsaj na hitro. Me pa zelo zanima, kako bo in te prosim, ce me lahko obvescas, ker nameravam diplomo delat iz tega, kako Telekom ze 10 let zajebava trg dostopa do neta. Se namrec kar spoznam na te studentske zadeve in mislim, da ni telekom investiral toliko kesa v kabliranje studentskih domov (govorim o Mestnem Logu, kjer je situacija drugacna kot v 15ki v Rozni), da bo zdaj predal ponujanje dostopa T-2.
Za kvaliteto ti lahko povem cez nekaj dni, ker imam se nekaj problemov, ki sem jim verjetno sam kriv (beri poste vise).
Sem malo skepticen, da ti bo to uspelo, vsaj na hitro. Me pa zelo zanima, kako bo in te prosim, ce me lahko obvescas, ker nameravam diplomo delat iz tega, kako Telekom ze 10 let zajebava trg dostopa do neta. Se namrec kar spoznam na te studentske zadeve in mislim, da ni telekom investiral toliko kesa v kabliranje studentskih domov (govorim o Mestnem Logu, kjer je situacija drugacna kot v 15ki v Rozni), da bo zdaj predal ponujanje dostopa T-2.

kabliranje štirke res ni bil tak strošek, upam pa, da ne bo kakšnih problemov in bom lahko čimprej začel uživat v dobrobitih T-2ja
prav lepa hvala za info!

prav lepa hvala za info!
zee

MrStein ::
PeTrcek_s-t:
Hmm, kaj se pa tebi zdi ?
A si probal brez tega rutera ? Zakaj ne ?
Ah ja: za božjo voljo, uporabljaj gotove kabel, posebej če nimaš pojma kak se delajo, no! Ali pa ti naj naredi nekdo, ki se spozna (kar je na koncu isto, kot če greš v trgovino kupit). Za večje razdalje je bolj ziher FTP namestu UTP kabla.
En poceni Belkin wirelles router
Hmm, kaj se pa tebi zdi ?
A si probal brez tega rutera ? Zakaj ne ?
Ah ja: za božjo voljo, uporabljaj gotove kabel, posebej če nimaš pojma kak se delajo, no! Ali pa ti naj naredi nekdo, ki se spozna (kar je na koncu isto, kot če greš v trgovino kupit). Za večje razdalje je bolj ziher FTP namestu UTP kabla.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

MrStein: Naj bo se tako neverjetno, zdaj imam prvic net doma. Ruterja samega nisem preizkusil, ker nisem niti mislil, da ne bo delal tocno tega, za kar je namenjen. Pa se vedno nisem ziher, da je ta kriv mojih tezav.
Na to sem pomislil sele po tem, ko so se pojavile tezave in sta mi sum potrdila se en sodelavec in prijatelj, ki sta guruja na tem podrocju. Ce kdo tu ve pomagat? Ruter je Belkin F5D7231-4 firmware je frisen (vsaj tako pravi avto-update od ruterja). Ruter mi tudi javlja prevec in cudne DoS blokiranja, ko laufam Azureus (Netstat mi pravi, da te IPje klice Azureus). Prav tako mi program javlja NAT error. Tega ni odpravila sprememba porta na 65525, niti port forwarding, niti UPnP. Ko laufam Azureus mi kljub pocasnem prenosu in nobenih zelenih fac odpiranje strani na vseh masinah na mrezi skoraj ustavi.
Firewal log (c/p tocno, uni spodaj so celo nekaj sfu...):
Sun Jan 29 20:09:03 2006 1 Blocked by DoS protection 82.40.216.105
Sun Jan 29 20:09:05 2006 1 Blocked by DoS protection 69.229.2.121
Sun Jan 29 20:09:13 2006 1 Blocked by DoS protection 201.254.28.86
Sun Jan 29 20:09:13 2006 1 Blocked by DoS protection 24.94.250.251
Sun Jan 29 20:09:18 2006 1 Blocked by DoS protection 82.40.216.105
Sun Jan 29 20:09:20 2006 1 Blocked by DoS protection 69.229.2.121
Sun Jan 29 20:09:33 2006 1 Blocked by DoS protection 24.94.250.251
Sun Jan 29 20:09:33 2006 1 Blocked by DoS protection 201.254.28.86
Sun Jan 29 20:10:11 2006 1 Blocked by DoS protection 24.94.250.251
Sun Jan 29 20:10:15 2006 1 Blocked by DoS protection 201.254.28.86
Sun Jan 29 20:11:35 2006 1 Blocked by DoS protection 201.254.28.86
70 ] 1 Blocked by DoS protection 85.178.124.115
49 ] 1 Blocked by DoS protection 84.155.196.41
70 ] 1 Blocked by DoS protection 84.165.39.194
] 1 Blocked by DoS protection 85.16.11.114
Sun Jan 29 20:20:10 2006 1 Blocked by DoS protection 24.94.250.251
72 ] 1 Blocked by DoS protection 80.131.231.25
Sun Jan 29 20:28:28 2006 1 Blocked by DoS protection 200.113.51.179
66 ] 1 Blocked by DoS protection 217.164.200.37
49 ] 1 Blocked by DoS protection 85.178.124.115
70 ] 1 Blocked by DoS protection 80.185.20.243
0 ] 1 Blocked by DoS protection 84.152.56.73
ps: Sicer mislim, da imam malo vec pojma, kot ti mislis kolega Kamen. Kable sem pa delal sam, ker je 30m*40SIT + đabe konektorji iz sluzbe veliko laze vleci skozi novo luknjo u steni kot ce bi meu kabel kuplen in konektorje ze gor. Pa se denarnica mi je hvalezna.
Na to sem pomislil sele po tem, ko so se pojavile tezave in sta mi sum potrdila se en sodelavec in prijatelj, ki sta guruja na tem podrocju. Ce kdo tu ve pomagat? Ruter je Belkin F5D7231-4 firmware je frisen (vsaj tako pravi avto-update od ruterja). Ruter mi tudi javlja prevec in cudne DoS blokiranja, ko laufam Azureus (Netstat mi pravi, da te IPje klice Azureus). Prav tako mi program javlja NAT error. Tega ni odpravila sprememba porta na 65525, niti port forwarding, niti UPnP. Ko laufam Azureus mi kljub pocasnem prenosu in nobenih zelenih fac odpiranje strani na vseh masinah na mrezi skoraj ustavi.
Firewal log (c/p tocno, uni spodaj so celo nekaj sfu...):
Sun Jan 29 20:09:03 2006 1 Blocked by DoS protection 82.40.216.105
Sun Jan 29 20:09:05 2006 1 Blocked by DoS protection 69.229.2.121
Sun Jan 29 20:09:13 2006 1 Blocked by DoS protection 201.254.28.86
Sun Jan 29 20:09:13 2006 1 Blocked by DoS protection 24.94.250.251
Sun Jan 29 20:09:18 2006 1 Blocked by DoS protection 82.40.216.105
Sun Jan 29 20:09:20 2006 1 Blocked by DoS protection 69.229.2.121
Sun Jan 29 20:09:33 2006 1 Blocked by DoS protection 24.94.250.251
Sun Jan 29 20:09:33 2006 1 Blocked by DoS protection 201.254.28.86
Sun Jan 29 20:10:11 2006 1 Blocked by DoS protection 24.94.250.251
Sun Jan 29 20:10:15 2006 1 Blocked by DoS protection 201.254.28.86
Sun Jan 29 20:11:35 2006 1 Blocked by DoS protection 201.254.28.86
70 ] 1 Blocked by DoS protection 85.178.124.115
49 ] 1 Blocked by DoS protection 84.155.196.41
70 ] 1 Blocked by DoS protection 84.165.39.194
] 1 Blocked by DoS protection 85.16.11.114
Sun Jan 29 20:20:10 2006 1 Blocked by DoS protection 24.94.250.251
72 ] 1 Blocked by DoS protection 80.131.231.25
Sun Jan 29 20:28:28 2006 1 Blocked by DoS protection 200.113.51.179
66 ] 1 Blocked by DoS protection 217.164.200.37
49 ] 1 Blocked by DoS protection 85.178.124.115
70 ] 1 Blocked by DoS protection 80.185.20.243
0 ] 1 Blocked by DoS protection 84.152.56.73
ps: Sicer mislim, da imam malo vec pojma, kot ti mislis kolega Kamen. Kable sem pa delal sam, ker je 30m*40SIT + đabe konektorji iz sluzbe veliko laze vleci skozi novo luknjo u steni kot ce bi meu kabel kuplen in konektorje ze gor. Pa se denarnica mi je hvalezna.

dejanslo ::
za karkoli z wireless opremo obstaja tudi dober, specializiran slo forum, kjer ti bodo zagotovo pomagali.
There`s More Than One Way To Do It
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dejanslo ()

roscha ::
Prav tako mi program javlja NAT error
Hm nekako imam občutek da zaradi količine povezav tistemule "krš" routerju zmanjkuje rama (NAT error) obenem pa še brihtno misli da je 2000 hkratnih povezav DDOS.
/*Evil mode on/*
Vrži jajca v smeti pa postavi kaj boljšega. Linux based kišto magari.
/*Evil mode off/*
Resno: poizkusi brez tega Belkinčka. Po vsej verjetnosti bo delovalo 1A.

AtaStrudl ::
Pred par dnevi se je v nasi stolpnici pojavil moz od Gratela, ki je zbiral podpise za optiko. Dva dni potem je bil na oglasni deski papir od Stanovanjske zadruge Emona, povzetek:
Upravnik se je odlocil, da v nasi stolpnici ne potrebujemo se enega kabelskega prikljucka, zato stanovalce pozivamo, da ne podpisujejo...
Dolga roka Telemacha/telekoma????
Upravnik se je odlocil, da v nasi stolpnici ne potrebujemo se enega kabelskega prikljucka, zato stanovalce pozivamo, da ne podpisujejo...
Dolga roka Telemacha/telekoma????

prej kratka pamet upravnika bloka.
zee

Ginginova ::
Obesi zraven peticijo za zbiranje podpisov za zamenjavo upravnika bloka. Naj se mu gate začno tresti.
Ogo

Ogo