Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi

Yoda Master ::
Men dela zdej normalno. Prej sem mel probleme s torrenti+mulo+VOIP. Ampak zdaj mi že par dni dela super. Pingi so izjemno nizki, VOIP se obnaša povsem normalno, tudi če gonim torrente. Zadeve so se mi porihtale kar same od sebe.
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no death, there is the Force.

|bLaD3| ::
Pol pa ja najverjetneje varnostni paket (privzeto srednja varnost).
Pisi na T-2, da naj ti dajo paket nizka varnost.
Pisi na T-2, da naj ti dajo paket nizka varnost.

Yoda Master ::
Markoo: ja Mula mi dela normalno.
Kot so povedali drugi bo ovira verjetno v varnostnem paketu.
Kot so povedali drugi bo ovira verjetno v varnostnem paketu.
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no death, there is the Force.

elhombre ::
@Yoda Master
Jaz imam nizko varnost pa mi upload isto ne dela ( uTorrent ) ceprav imam trenutno 17MB/14MB.
Jaz imam nizko varnost pa mi upload isto ne dela ( uTorrent ) ceprav imam trenutno 17MB/14MB.
Doomsday is coming!!

fRiK0 ::
No bom pa se jaz povedu kok je blo pri meni. Mene bi mogli 22 dec. odklopit telekomovci, ampak so me odklopli ze 13 dec. in sem pol T2 cakal do 18 dec.
Odkar sem prkloplen mam pinge med 7ms in 8ms. Paket mam 1/1 in sem na priklopljen na centralo Ljubljana - Dravlje. Telefonija dela brez problema edino opazu sem da modem link zgubi vsaketok za par sekund. Ne padem z neta sam za sekundo al pa dve zalega. Recimo ene 3x na dan se to zgodi...
Trenutno sem zelo zadovoljen
Odkar sem prkloplen mam pinge med 7ms in 8ms. Paket mam 1/1 in sem na priklopljen na centralo Ljubljana - Dravlje. Telefonija dela brez problema edino opazu sem da modem link zgubi vsaketok za par sekund. Ne padem z neta sam za sekundo al pa dve zalega. Recimo ene 3x na dan se to zgodi...
Trenutno sem zelo zadovoljen
Hvala
LP Tadej
LP Tadej

CCfly ::
1600m:
--- kanin.arnes.si ping statistics ---
19 packets transmitted, 19 received, 0% packet loss, time 18072ms
rtt min/avg/max/mdev = 26.619/31.733/48.559/6.388 ms
--- 84.255.209.77 ping statistics ---
19 packets transmitted, 19 received, 0% packet loss, time 18088ms
rtt min/avg/max/mdev = 25.567/31.588/47.714/6.605 ms
Vsekakor bistveno bolje kot na ADSL-ju.
--- kanin.arnes.si ping statistics ---
19 packets transmitted, 19 received, 0% packet loss, time 18072ms
rtt min/avg/max/mdev = 26.619/31.733/48.559/6.388 ms
--- 84.255.209.77 ping statistics ---
19 packets transmitted, 19 received, 0% packet loss, time 18088ms
rtt min/avg/max/mdev = 25.567/31.588/47.714/6.605 ms
Vsekakor bistveno bolje kot na ADSL-ju.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

uporabnik12 ::
@CCFly:
Se pravi meni ko sem na zracni 900 m, bi moralo to bistveno bolje igrat kot 26 ms. Sploh ker po mojem kabli niso slabi, glede na to da mi je prej ADSL syncal na 8MB. Ne vem vec komu da zatezim.
Kako je pa kaj s tvoji uploadom?
Ah, se nekaj. A lahko pingas svoj GW na t-2
Se pravi meni ko sem na zracni 900 m, bi moralo to bistveno bolje igrat kot 26 ms. Sploh ker po mojem kabli niso slabi, glede na to da mi je prej ADSL syncal na 8MB. Ne vem vec komu da zatezim.
Kako je pa kaj s tvoji uploadom?
Ah, se nekaj. A lahko pingas svoj GW na t-2
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: uporabnik12 ()

Na žalost ne morem pingati 84.255.192.1. Verjetno filtrirajo ICMP echo paketke.

Geny ::
Fantje pozdravljeni!
A mi lahko kdo od uporabnikov ip telefonije pri T2 pove , kakšen telefon so mu zraven dali ker, piše da dobiš 1 ip telefon. Mene pa zanima kakšen je ta telefon da si ga ogledam na netu!
Hvala lepa!
A mi lahko kdo od uporabnikov ip telefonije pri T2 pove , kakšen telefon so mu zraven dali ker, piše da dobiš 1 ip telefon. Mene pa zanima kakšen je ta telefon da si ga ogledam na netu!
Hvala lepa!
To mi deli!

earthvisitor ::
yo.
telefon je tale :http://www.dsc.si/?TLC=Main.Products&pr...
samo da je črn...
mene pa tare večji problem..nekako mi ne deluje geslo zanj...
naj bi bil admin/dbl#admin, če pa resetiraš pa admin/admin. no nobeden mi ne dela, torej tudi telefon ne, saj ga ne morem nastaviti....
Pleease help, anybody:)
LP
telefon je tale :http://www.dsc.si/?TLC=Main.Products&pr...
samo da je črn...
mene pa tare večji problem..nekako mi ne deluje geslo zanj...
naj bi bil admin/dbl#admin, če pa resetiraš pa admin/admin. no nobeden mi ne dela, torej tudi telefon ne, saj ga ne morem nastaviti....
Pleease help, anybody:)
LP

sznn ::
@OmegaBlue (administrator), ker sta 2 temi o T-2 že kar napolnjeni in je ogromno odgovorov, bi prosil, če se da malo posodobiti prvo stran od informacij, da bodo up to date.
Dodal bi naslednje informacije:
- T-2 daje po novem amino STB za TV. Navodila za nastavitev daljinca je na http://www.t-2.net/povprasevanje_0B_tv.html
- Kjer je omogočen, prenaša amino dolby surround zvok. Preverjeno pri Pro7 filmski program.
- TV se da gledati preko računalnika, če ste priklopljeni na UTP port za TV na CPE enoti.
Računalnik mora imeti vpisan IP od aminota, ter gateway, ki ga uporablja amino.
- Telefoni prikažejo številke klicočega (mislim, da je to CLIP funkcija).
- Testiranje hitrosti z realnim downloadom datoteke lahko T-2 uporabniki preverijo na http://www.t-2.net/test/
Kot sem videl se da nastaviti, da Amino prenaša sliko tudi preko antenskega izhoda in preko tipke menu se da nastaviti na katerem kanalu prenaša sliko. Ker pa nimamo ustreznega priključka bm počakal na T-2 da povejo kje bi lahko kupil kabel za tak priklop. Antenski izhod prid v poštev če je potrebno sliko prenesti na daljšo razdaljo.
Tako bo ta forum na prvi strani imel glavne podatke. Kaj meniš? Če ima kdo še kako informacijo za na prvo stran pa naj piše.
Dodal bi naslednje informacije:
- T-2 daje po novem amino STB za TV. Navodila za nastavitev daljinca je na http://www.t-2.net/povprasevanje_0B_tv.html
- Kjer je omogočen, prenaša amino dolby surround zvok. Preverjeno pri Pro7 filmski program.
- TV se da gledati preko računalnika, če ste priklopljeni na UTP port za TV na CPE enoti.
Računalnik mora imeti vpisan IP od aminota, ter gateway, ki ga uporablja amino.
- Telefoni prikažejo številke klicočega (mislim, da je to CLIP funkcija).
- Testiranje hitrosti z realnim downloadom datoteke lahko T-2 uporabniki preverijo na http://www.t-2.net/test/
Kot sem videl se da nastaviti, da Amino prenaša sliko tudi preko antenskega izhoda in preko tipke menu se da nastaviti na katerem kanalu prenaša sliko. Ker pa nimamo ustreznega priključka bm počakal na T-2 da povejo kje bi lahko kupil kabel za tak priklop. Antenski izhod prid v poštev če je potrebno sliko prenesti na daljšo razdaljo.
Tako bo ta forum na prvi strani imel glavne podatke. Kaj meniš? Če ima kdo še kako informacijo za na prvo stran pa naj piše.

Sergio ::
Samo en popravek: Ni Dolby Surround, marveč Dolby Digital 5.1
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

SasoS ::
dd5.1 gre i guess samo prek spdif out...tisti ki s(m)o brez dekoderja nam to nič ne koristi 
še to: meni normanlo dela vlc z vsemi IPji na notranji mreži...mogoče zdaj vood switche drugače konfigurirajo

še to: meni normanlo dela vlc z vsemi IPji na notranji mreži...mogoče zdaj vood switche drugače konfigurirajo

@sznn
TV se da gledati preko računalnika, če ste priklopljeni na UTP port za TV na CPE enoti.
A bi lahko tole prevedel v anglescino da bom vedel o cem govoris !!
TV se da gledati preko računalnika, če ste priklopljeni na UTP port za TV na CPE enoti.
A bi lahko tole prevedel v anglescino da bom vedel o cem govoris !!
Doomsday is coming!!

A je komu jasno kako se izbira video resolucija (525 linij ali 625 linij );delajo to na serverju !?Mislim kaj ce dobis v ameriki poceni plazmo Tv ki dela samo v NTSC ( 525 linij ) sistemu ??
Doomsday is coming!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: elhombre ()

@Sergio, hvala za popravek, ja DD 5.1 ne Dolby Surround.
@SasoS, kam imaš priklopljen router na voodu?
@elhombre, CPE je Vood (pri meni Vood142), UTP port je port na tem switchu.
Vood142 ima tri porte namenjene za internetni promet. Na port A in B sta namenjena za navadni internetni promet in lahko priklopiš gor router ali vmesnik za telefon (patton).
Torej jaz imam na port A priklopljen router, na port B imam priklopljen pattona, port C pa je rezerviran za TV. Tako je pri meni in ko sem poizkusil priklopiti router na port C, ter nastaviti moj statični IP, nisem mogel surfati po internetu. Če pa sem nastavil pri tem IP od aminota, pa sem lahko surfal in preko VLCja gledal TV. Moram malo vprašati, kako deluje to pri SasoS, ki pravi da mu očitno deluje zadeva tudi na ostalih portih.
Pri Vood292 so taki porti trije (F, G, H) ampak Vood292 dobiš, če hočeš imeti priklopljenih več kot eno TV.
Prilagam navodila, slika je velika 3mb, če hočete, da pomanjšam resolucijo, povejte.
@elhombre, a NTSC televizorji sploh imajo Scart priključek? Po mojem amino skrbi za to kakšna slika pride ven glede na priključek. amino namreč dobi stream, ki ne bi smel imeti nobene zveze s PAL ali NTSC. Naj me kdo popravi, če se motim.
LP
@SasoS, kam imaš priklopljen router na voodu?
@elhombre, CPE je Vood (pri meni Vood142), UTP port je port na tem switchu.
Vood142 ima tri porte namenjene za internetni promet. Na port A in B sta namenjena za navadni internetni promet in lahko priklopiš gor router ali vmesnik za telefon (patton).
Torej jaz imam na port A priklopljen router, na port B imam priklopljen pattona, port C pa je rezerviran za TV. Tako je pri meni in ko sem poizkusil priklopiti router na port C, ter nastaviti moj statični IP, nisem mogel surfati po internetu. Če pa sem nastavil pri tem IP od aminota, pa sem lahko surfal in preko VLCja gledal TV. Moram malo vprašati, kako deluje to pri SasoS, ki pravi da mu očitno deluje zadeva tudi na ostalih portih.
Pri Vood292 so taki porti trije (F, G, H) ampak Vood292 dobiš, če hočeš imeti priklopljenih več kot eno TV.
Prilagam navodila, slika je velika 3mb, če hočete, da pomanjšam resolucijo, povejte.
@elhombre, a NTSC televizorji sploh imajo Scart priključek? Po mojem amino skrbi za to kakšna slika pride ven glede na priključek. amino namreč dobi stream, ki ne bi smel imeti nobene zveze s PAL ali NTSC. Naj me kdo popravi, če se motim.
LP

dmok ::
Tudi meni TV na VLC ne deluje. V mojem primeru je port A na Vood-u 142 priključen na Smoothwall iz tega pa gre kabel na switch.
d.
d.

@sznn: mpeg ki pride je tudi PAL ali NTSC saj je razlika v frameratu (25 vs. 29.97) in resoluciji (720x576 vs 720x480). 625 (PAL) ali 525 (NTSC) vrstic se izbere avtomatično glede nato kak mpeg se loada iz mreže.
Tako kot si ti priklopil svoj router je pomoje namenjeno za surfanje prek Amina. Nimaš svojga IPja (verjetno sploh ni zunanji ampak si za kakšnim NATom, torej ti ne špilajo zadeve ala torrent in mula), vprašanje je tudi kakšno hitrost boš sploh dosegel. Jaz imam na svojem linuxu 2 mrežni za T-2...ena je speljana v port A (za net) in druga v port C (za TV).
Tako kot si ti priklopil svoj router je pomoje namenjeno za surfanje prek Amina. Nimaš svojga IPja (verjetno sploh ni zunanji ampak si za kakšnim NATom, torej ti ne špilajo zadeve ala torrent in mula), vprašanje je tudi kakšno hitrost boš sploh dosegel. Jaz imam na svojem linuxu 2 mrežni za T-2...ena je speljana v port A (za net) in druga v port C (za TV).

Pravkar sem bil na www.t-2.net/test in downloadal z 1.04MB/s sedaj me pa zanima ce obstaja na T-2 ze kaksen upload test ??
Opravil sem se en test tokrat brez TV in dobil startno brzino 1.37MB/s vendar mi je hitro zlezla na 1.12MB/s.
Opravil sem se en test tokrat brez TV in dobil startno brzino 1.37MB/s vendar mi je hitro zlezla na 1.12MB/s.
Doomsday is coming!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: elhombre ()

@SasoS, hvala za pojasnilo glede mpega. Glede surfanja preko aminota, ja IP je interni (10.x.x.x), tudi gateway je interni. Ne uporabljam P2P, in me to niti ne moti. Ker ne maram imeti extra računalnika priklopljenega za stream na VLC, se bom malo poigral z Linksys WAP54 Acess pointom, ki ga imam zdaj za priklop Kiss DP558, Kissa pa bom preko enega switcha priklopil na Aminota in bom še vedno imel normalni internet (WEB radio in ostale stvari, ki jih Kiss nudi preko interneta). Vse kar bi rad je, da slika preko wireless ne bi bila kockasta.
A mogoče veš, kakšen bandwidth porabi npr. Slo 1 (naj bi bilo 6mbps ampak dvomim da je res toliko)?
A mogoče veš, kakšen bandwidth porabi npr. Slo 1 (naj bi bilo 6mbps ampak dvomim da je res toliko)?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sznn ()

Je morda komu uspelo pripraviti v sobivanje VoIP telefone in lokalni DHCP strežnik (Linksys WRT54G). Bi bilo dovolj, če ga pripravim, da telefonu ne dodeli IP številke ?

jini ::
@sznn
konektor, ki je na amino komunikatorju namenjen za povezavo z antenskim vhodom tv, je F konektor, ki ga dobiš takorekoč pri vsakem mešetarju z antenami. na drug konec koaksialnega kabla pa montiraš navaden tv konektor.
konektor, ki je na amino komunikatorju namenjen za povezavo z antenskim vhodom tv, je F konektor, ki ga dobiš takorekoč pri vsakem mešetarju z antenami. na drug konec koaksialnega kabla pa montiraš navaden tv konektor.

Se pravi, da ne bi smelo biti problema prenašat slike preko wireless (na 36mbps)?
Očitno mi router pošlje preveč retry paketov. Bom videl in poročal.
Glede hitrosti surfanja preko aminota pa imaš prav, mi kaže samo 1mbps, medtem, ko sem pri navadnem internetu prišel do 8mbps (10 še nisem dosegel)
A lahko odpreš 3 VLCje in poveš če imaš normalno sliko? Pri meni očitno zmore prenosa dveh kanalov, pri treh mu že ne paše več (kocke). S tem da je kanal A toliko požreše, da zraven njega ne morem gledati dodatnega kanala pri ostalih pa v glavnem lahko gledam 2 hkrati.
Očitno mi router pošlje preveč retry paketov. Bom videl in poročal.
Glede hitrosti surfanja preko aminota pa imaš prav, mi kaže samo 1mbps, medtem, ko sem pri navadnem internetu prišel do 8mbps (10 še nisem dosegel)
A lahko odpreš 3 VLCje in poveš če imaš normalno sliko? Pri meni očitno zmore prenosa dveh kanalov, pri treh mu že ne paše več (kocke). S tem da je kanal A toliko požreše, da zraven njega ne morem gledati dodatnega kanala pri ostalih pa v glavnem lahko gledam 2 hkrati.

banzaj ::
ORGAZMATIČNO !
Pognal sem testni prenos datoteke od T2. Da sem si lahko ogledal kaj je v testni datoteki sem potreboval 19 minut in 50 sekund. Impresioniran sem. 120MB je prenašal celih 1190 sekund. A ni to impresivno......... !!!!! V jok, pa na drevo. Bojim se da........
Pognal sem testni prenos datoteke od T2. Da sem si lahko ogledal kaj je v testni datoteki sem potreboval 19 minut in 50 sekund. Impresioniran sem. 120MB je prenašal celih 1190 sekund. A ni to impresivno......... !!!!! V jok, pa na drevo. Bojim se da........

Malkec ::
LOL banzaj, tolko še meni na amisu gre
Naj nekdo cukne ta file z 20/10 ali pa 10/2 pa poroča

Naj nekdo cukne ta file z 20/10 ali pa 10/2 pa poroča

/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /

Za napake na TV kanalih bo T-2 v kratkem odprl nov email naslov preko katerega bomo imeli direkten kontakt z tehnikom na TV serverju.
To sem predlagal danes MT pa je bil prec zato.
Uradno sem se izvedel da VOIP telefon uporablja tak sistem da se niti slucajno ne more tepst z torrenti pri uploadu,namrec vedno vec je ISPjev ki blokirajo torrente v celoti ( Kanada,Izrael.Amerika ).Resitev je port 1720 vendar ga naprimer v Kanadi nekateri uporabljajo za VOIP.Edina resitev je da zamenjas ISP.Upam da smo pri nas se dalec od takih problemov.
To sem predlagal danes MT pa je bil prec zato.
Uradno sem se izvedel da VOIP telefon uporablja tak sistem da se niti slucajno ne more tepst z torrenti pri uploadu,namrec vedno vec je ISPjev ki blokirajo torrente v celoti ( Kanada,Izrael.Amerika ).Resitev je port 1720 vendar ga naprimer v Kanadi nekateri uporabljajo za VOIP.Edina resitev je da zamenjas ISP.Upam da smo pri nas se dalec od takih problemov.
Doomsday is coming!!

-23:35:39-- http://www.t-2.net/test/Restricted/TOlympics.zip => `TOlympics.zip' Resolving www.t-2.net... 84.255.209.69 Connecting to www.t-2.net|84.255.209.69|:80... connected. HTTP request sent, awaiting response... 200 OK Length: 126,854,596 (121M) [application/x-zip-compressed] 100%[======================================================================>] 126,854,596 1.14M/s ETA 00:00 23:37:30 (1.09 MB/s) - `TOlympics.zip' saved [126854596/126854596]
@sznn: Meni delajo 3 VLCji pa 500KB interneta preden šteka. Čist odvisno od fizičnih lastnosti linije...
Protokol je tu UDP, retryjev torej ni. Je pa verjetno pri wirelessu nekaj packetlossa pri tej hitrosti zato kockice...

clarity99 ::
sasos: wireless dela na spodnjem nivoju retryje, se pred IPjem, in zato ni ravno najboljsi za streaming zadeve. Zato se tudi pri UDPju paketki ne zgubljajo, se pa zadeve zatikajo. :(

stromar ::
Jaz imam vood 142 (trije izhodi)
Na LAN A imam VoIP, na LAN B svoj računalnik, na LAN C server. Vse deluje popolnoma normalno, čeprav naj bi bil LAN C namenjen za TV. Tip na HD mi je rekel, da bom rabil za priklop dveh računalnikov dodaten switch. Očitno ta ni potreben
Telefon mi je začel delovati sam od sebe tretji dan po priklopu, tako, da mi zdaj deluje vse brezhibno, edino upload je za 1/2 manjši od obljubljenega
Lp
Na LAN A imam VoIP, na LAN B svoj računalnik, na LAN C server. Vse deluje popolnoma normalno, čeprav naj bi bil LAN C namenjen za TV. Tip na HD mi je rekel, da bom rabil za priklop dveh računalnikov dodaten switch. Očitno ta ni potreben
Telefon mi je začel delovati sam od sebe tretji dan po priklopu, tako, da mi zdaj deluje vse brezhibno, edino upload je za 1/2 manjši od obljubljenega
Lp

MEDENA ::
stromar: Nisi edini ;)
Meni tale testna datoteka leti tam do ene 1000K/s.....kar še vedno ni 10mbit/s
Meni tale testna datoteka leti tam do ene 1000K/s.....kar še vedno ni 10mbit/s

Wega ::
@elhombre
in kaj vsaj približno naj pričakujem, ko bom priklopil usb aminota na PC?
in kaj vsaj približno naj pričakujem, ko bom priklopil usb aminota na PC?
Wega,
lep, postaven, pameten
in skromen.
lep, postaven, pameten
in skromen.

pizdindim ::
Ima kdo kakšno idejo, kaj naj bi bilo narobe:
STB so mi zamenjali za Amina. Čim je priklopljen mi ne prikazuje več slike DVD playerja (niti zemeljskih kanalov, česar pa ne rabim več). Zvok se sliši. Če Amina izštekam iz elektrike ali potegnem ven SCART, je vse OK.
TV (star Samsung) ima samo 1 SCART, kamor je priključen Amino, DVD player pa povezan na 3 CINCHe. Torej, če je na SCARTu signal, ni slike na CINCH in antenskem vhodu.
STB so mi zamenjali za Amina. Čim je priklopljen mi ne prikazuje več slike DVD playerja (niti zemeljskih kanalov, česar pa ne rabim več). Zvok se sliši. Če Amina izštekam iz elektrike ali potegnem ven SCART, je vse OK.
TV (star Samsung) ima samo 1 SCART, kamor je priključen Amino, DVD player pa povezan na 3 CINCHe. Torej, če je na SCARTu signal, ni slike na CINCH in antenskem vhodu.

Ed004 ::
Ali kdo ve, kako naredim alias na T-2 e-mailu.
tole je skopirano z njihove strani:
Uporabnik si z uporabniškim imenom in geslom, ki ga dobi ob priključitvi na omrežje T-2, v spletni aplikaciji https://prijava.t-2.net/servis/ sam vzpostavi dodatne poštne predale in aliase.
ko se prijavim imam možnost samo spremeniti geslo?!
tole je skopirano z njihove strani:
Uporabnik si z uporabniškim imenom in geslom, ki ga dobi ob priključitvi na omrežje T-2, v spletni aplikaciji https://prijava.t-2.net/servis/ sam vzpostavi dodatne poštne predale in aliase.
ko se prijavim imam možnost samo spremeniti geslo?!

Paramedic ::
Pičkin-dim
: daj na dvd playerju power off. Mogoče so činč vhodi združeni s scartom, kot razdelilec. Torej na dvd power off, ko maš amino prižgan, in na aminu poweroff, ko rabiš dvd. Če ne gre drugače.
PS: sovražim dolge neaktivne linke, ki raztegnejo stran!

PS: sovražim dolge neaktivne linke, ki raztegnejo stran!
End transmission.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Paramedic ()

pizdindim ::
Amino power off pomeni, da zlezeš pod mizo in ga izštekaš, ne? Kakšnega knofa nisem opazil. Ni ravno praktično, ampak , če ne gre drugače, pač ne gre.
Amino pa dela normalno, tudi, če je DVD prižgan. Torej ga ni treba ugašati.
Amino pa dela normalno, tudi, če je DVD prižgan. Torej ga ni treba ugašati.

Wega ::
Skart in činči na TV se velikokrat izključujeta. Običajno se izključujeta scart2 in činči (video, audio in).
Scart sicer še vedno lahko uporabljaš za out, činče pa za in, oboje in pa ne gre.
Aminota lahko izklopiš na daljincu: velik rdeč gumb čisto na vrhu. Takrat bi moral DVD delat.
Scart sicer še vedno lahko uporabljaš za out, činče pa za in, oboje in pa ne gre.
Aminota lahko izklopiš na daljincu: velik rdeč gumb čisto na vrhu. Takrat bi moral DVD delat.
Wega,
lep, postaven, pameten
in skromen.
lep, postaven, pameten
in skromen.

@Wega
Aminetov USB je verzija 1.1 kar je prepocasi za prenos videa.Danes bom kontaktiral aminocom.com/support in jih bom vprasal ce ze obstaja kaksen software z katerim bi preko PCja kontroliral Aminet preko USB prikljucka.Jaz mislim da je to edini namem za USB na Aminetu.Spomnim se da je nekdo napisal da je povezal USB na PC pa ne vem v kateri rubriki/strani zato ne vem ce je to sploh res.Vecina nas ima PC blizu TV zato bi bilo nekaj takega zelo ugodno,en RC manj.
Aminetov USB je verzija 1.1 kar je prepocasi za prenos videa.Danes bom kontaktiral aminocom.com/support in jih bom vprasal ce ze obstaja kaksen software z katerim bi preko PCja kontroliral Aminet preko USB prikljucka.Jaz mislim da je to edini namem za USB na Aminetu.Spomnim se da je nekdo napisal da je povezal USB na PC pa ne vem v kateri rubriki/strani zato ne vem ce je to sploh res.Vecina nas ima PC blizu TV zato bi bilo nekaj takega zelo ugodno,en RC manj.
Doomsday is coming!!

URADNO !!
USB port na Aminetu je namenjen za MM tipkovnico ( Siol je to tudi prodajal ).Upravljanje Amina preko USB porta je tudi mozno vendar bi potem T-2 izgubi kontrolo nad njim kar pa ne pride v postev.
Ce ti bo danes padla linija za trenutek to pomeni da so zaceli nadgrajevati Aminote;obcasni izpadi naj bi trajali do cetrtka.Na serverjih so ze upgrade koncali.
USB port na Aminetu je namenjen za MM tipkovnico ( Siol je to tudi prodajal ).Upravljanje Amina preko USB porta je tudi mozno vendar bi potem T-2 izgubi kontrolo nad njim kar pa ne pride v postev.
Ce ti bo danes padla linija za trenutek to pomeni da so zaceli nadgrajevati Aminote;obcasni izpadi naj bi trajali do cetrtka.Na serverjih so ze upgrade koncali.
Doomsday is coming!!

podbevna ::
Meni so dostop do support strani od Amina zavrnili. Zahtevajo podpis NDA-ja in izpoljevanje nekih obrazcev, česar pa ne bom naredil. Za moje ljubiteljsko zafrkavanje je to pretesen pravni odnos...

Matic0 ::
Vsi uporabniki naj bi dobili posodobitev Aminotov do četrtka? Kaj pa bo ta posodobitev vsebovala?

antonija ::
Let's wait and see!!

Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.