Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi

Markoo ::
Jaz mam paket 10/2 2 TV 2 Tel. Upload je ok 230k download je vredu ko mam samo en tv vkloplen ce mam oba je od 3-5M.

fast ::
marshaltito
Govorim iz lastnih izkušenj, ker so me dejansko odklopili telekomovci&siol, prišel monter
T-2 priklopil opremo, čez dva dni nedelovanja zvem, da moja centrala še ni operativna, čeprav je telekom potrdil da JE,nakar so ugotovil da bodo centralo selili na novo lokacijo in da zamujajo s selitvijo.
Plačal nisem nič za ponovni priklop, razen da sem bil skoraj 14 dni brez telefona in seveda interneta.
Za kaj točno pri tebi gre ne vem, bi moral še enkrat prebrat.
S katere centrale si?
Govorim iz lastnih izkušenj, ker so me dejansko odklopili telekomovci&siol, prišel monter
T-2 priklopil opremo, čez dva dni nedelovanja zvem, da moja centrala še ni operativna, čeprav je telekom potrdil da JE,nakar so ugotovil da bodo centralo selili na novo lokacijo in da zamujajo s selitvijo.
Plačal nisem nič za ponovni priklop, razen da sem bil skoraj 14 dni brez telefona in seveda interneta.
Za kaj točno pri tebi gre ne vem, bi moral še enkrat prebrat.
S katere centrale si?

elhombre ::
@uporabnik12
Jaz sem izven pinganja,pozabil vse.Povej kaj bi rad pingal in kako pa ti povem rezultat.
Jaz sem izven pinganja,pozabil vse.Povej kaj bi rad pingal in kako pa ti povem rezultat.
Doomsday is coming!!

@uporabnik12
Pingam,pa se mi rezultat tako hitro skrije,da ne morem prebrat.
Pingam,pa se mi rezultat tako hitro skrije,da ne morem prebrat.
Doomsday is coming!!

SasoS ::
PING kanin.arnes.si (193.2.1.87): 56 octets data
64 octets from 193.2.1.87: icmp_seq=0 ttl=248 time=8.8 ms
64 octets from 193.2.1.87: icmp_seq=1 ttl=248 time=8.6 ms
64 octets from 193.2.1.87: icmp_seq=2 ttl=248 time=8.2 ms
64 octets from 193.2.1.87: icmp_seq=3 ttl=248 time=8.2 ms
64 octets from 193.2.1.87: icmp_seq=4 ttl=248 time=8.8 ms
--- kanin.arnes.si ping statistics ---
5 packets transmitted, 5 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 8.2/8.5/8.8 ms
take pinge imam že od začetka...niso nič peglal, niti ne em na kolk je syncan modem.
64 octets from 193.2.1.87: icmp_seq=0 ttl=248 time=8.8 ms
64 octets from 193.2.1.87: icmp_seq=1 ttl=248 time=8.6 ms
64 octets from 193.2.1.87: icmp_seq=2 ttl=248 time=8.2 ms
64 octets from 193.2.1.87: icmp_seq=3 ttl=248 time=8.2 ms
64 octets from 193.2.1.87: icmp_seq=4 ttl=248 time=8.8 ms
5 packets transmitted, 5 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 8.2/8.5/8.8 ms
take pinge imam že od začetka...niso nič peglal, niti ne em na kolk je syncan modem.

NEURADNO
Baje bo ftp server nared ze ta mesec prav za testne namene.
Baje bo ftp server nared ze ta mesec prav za testne namene.
Doomsday is coming!!

kitl76 ::
@fast na siolovem forumu znan pod nick name sranje kako je kaj zdaj s tvojom priklopom se bo zgodil januarja ali ima spet Telekom zamude s selitvijo centrale.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kitl76 ()

orbter ::
Fantje se trudijo.
Eno stvar so pri telefoniji popravili: sinhronizacijo uro in datuma.
Še call waiting in neizpadanja iz omrežja pa smo na konju :-)
Eno stvar so pri telefoniji popravili: sinhronizacijo uro in datuma.
Še call waiting in neizpadanja iz omrežja pa smo na konju :-)

Peterbald ::
da trenutno so motnje na televiziji in se že odpravljajo tko da me ni treba neprestano klicat

@r5r
Saj sem pa mi je IE zastekal,verjetno zato ker sem imel aktiven uTorrent.Moral sem restartat PC.
Saj sem pa mi je IE zastekal,verjetno zato ker sem imel aktiven uTorrent.Moral sem restartat PC.
Doomsday is coming!!

Matic0 ::
Kdaj bomo mel pa POP TV pa KANAL A v digitalni obliki in ne antenski (analogni)? Pa kakšna menjava zaporedja trenutnih programov bi bla tut ql.

kitl76 ::
PoP TV in Kanal A nemoreš imeti v digitalin obliki, ker oddajata samo zemljsko z anolognim signalom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kitl76 ()

Dark Angel ::
Jst tud ne morm pohvalt delo T2. Priklopljen sem že en mesec pa še zmeri niso poštimal stvari.
Modem se ne sinhronizira dost hitr za 2 kanala Pop-tv ali Akanal (ker pač največ zasedeta), Mam paket 10/2 in upload je skoz okol 0.4-05
Pingi do arnesa so okol 30ms, do googla 160ms, do t-2 pa 25ms...
In v celmu mescu sem dosegel kaj? Da imam direktno telefonsko do enga k naj bi se vsaj mal spoznal (po enmu mescu teženja da jih nikol neprikličem in 5x obisku pri njih).
Da ne omenjam da sem jim 1 teden težil da nimajo dobr enga routinga poštimanga in da sem pol enmu tehniku po telefonu razlagal kaj moram kam vpisat da bom lahko dostopal do določenih strani (prej so ble strani nedosegljive samo iz T2 omrežja)...
Za povrh tega mi pa še povejo da omejujejo število povezav...
Itd, itd...
...
Tako da resno razmišljam in čakam na kakšno akcijo telekoma. Jebat ga... Dražji je, mal počasnejši, ampak stvari so vsaj delale!!!
Modem se ne sinhronizira dost hitr za 2 kanala Pop-tv ali Akanal (ker pač največ zasedeta), Mam paket 10/2 in upload je skoz okol 0.4-05
Pingi do arnesa so okol 30ms, do googla 160ms, do t-2 pa 25ms...

In v celmu mescu sem dosegel kaj? Da imam direktno telefonsko do enga k naj bi se vsaj mal spoznal (po enmu mescu teženja da jih nikol neprikličem in 5x obisku pri njih).

Da ne omenjam da sem jim 1 teden težil da nimajo dobr enga routinga poštimanga in da sem pol enmu tehniku po telefonu razlagal kaj moram kam vpisat da bom lahko dostopal do določenih strani (prej so ble strani nedosegljive samo iz T2 omrežja)...

Za povrh tega mi pa še povejo da omejujejo število povezav...

Itd, itd...
...
Tako da resno razmišljam in čakam na kakšno akcijo telekoma. Jebat ga... Dražji je, mal počasnejši, ampak stvari so vsaj delale!!!

Aja, pa še to sem med drugim dobu v odgovor, da mi ne morejo pridt zmerit linije če je kej narobe z njo, ker imajo zlo mal ljudi in opreme in so bolj pomembni novi naročniki - tisti k še čakajo na priklop. Tako da naj jst še mal čakam....
In to je kakšen odnos?!?!?
In to je kakšen odnos?!?!?

25ms? A to je dosti (to je še vedno DSL, veš).
Aja? Pri adsl sem imel paket 1/256 pa so bli pingi do arnesa okol 14ms do googla pa 25ms....
Pa primerjaj mal zgornje cifre...

marshaltito ::
@fast
centrala Pobegi (pri Kopru), brez telefona/interneta/TV sem bil dober mesec, na TK pa niso hoteli niti slišati o kakšnem storniranju prekinitve naročniškega razmerja in so mi priključili nazaj ISDN le po privolitvi v plačilo priključnine cca 9000 SIT in podpisu nove pogodbe (z vezavo na 24 mesecev). Na srečo se je nekje med T-2 in SIOLom izgubilo pooblastilo o prekinitvi pogodbe SIOL ADSL ...
Očitno so se na T-2 odločili da bodo selili centralo.
centrala Pobegi (pri Kopru), brez telefona/interneta/TV sem bil dober mesec, na TK pa niso hoteli niti slišati o kakšnem storniranju prekinitve naročniškega razmerja in so mi priključili nazaj ISDN le po privolitvi v plačilo priključnine cca 9000 SIT in podpisu nove pogodbe (z vezavo na 24 mesecev). Na srečo se je nekje med T-2 in SIOLom izgubilo pooblastilo o prekinitvi pogodbe SIOL ADSL ...
Očitno so se na T-2 odločili da bodo selili centralo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: marshaltito ()

blaz_ ::
Zivjo
Mene zanima nekaj stvari, ce morda kdo pozna odgovore bi bil zelo vesel(po moznosti ima to doma in mu deluje).
Torej:
1)Doma je oče pred kratkim kupil en analogni telefon, ki prikaze kdo je klical in izpise stevilko(uglavnem pri Telekomu je narocil in sedaj placuje 700sit/mesec vec zato(nimamo ISDN-ja)).
Tega telefona ne bo hotel kar stran vreci, pa me zanima, ce je pri T2-ju to ze v osnovnem paketu(prikaz stevilke in log zgresenih klicev, kaj v tem smislu), oz ce se da to narociti. :)
2)Tole je iz T2-strani: "Koliko statičnih IP številk lahko dobim?
T-2 naročniku dodeli dve dinamični IP številki. Statično IP številko je potrebno zahtevati, obravnavamo jo individualno. Dodelitev statične IP številke je brezplačna."
kaj dejansko v praksi pomeni "obravnavamo jo individualno", kaj v stilu, da jo je zelo tezko dobiti, je to kdo ze dobil(in kaj ste storili, da ste jo pridobili)?
Hvala za odgovore
LP Blaž
Mene zanima nekaj stvari, ce morda kdo pozna odgovore bi bil zelo vesel(po moznosti ima to doma in mu deluje).
Torej:
1)Doma je oče pred kratkim kupil en analogni telefon, ki prikaze kdo je klical in izpise stevilko(uglavnem pri Telekomu je narocil in sedaj placuje 700sit/mesec vec zato(nimamo ISDN-ja)).
Tega telefona ne bo hotel kar stran vreci, pa me zanima, ce je pri T2-ju to ze v osnovnem paketu(prikaz stevilke in log zgresenih klicev, kaj v tem smislu), oz ce se da to narociti. :)
2)Tole je iz T2-strani: "Koliko statičnih IP številk lahko dobim?
T-2 naročniku dodeli dve dinamični IP številki. Statično IP številko je potrebno zahtevati, obravnavamo jo individualno. Dodelitev statične IP številke je brezplačna."
kaj dejansko v praksi pomeni "obravnavamo jo individualno", kaj v stilu, da jo je zelo tezko dobiti, je to kdo ze dobil(in kaj ste storili, da ste jo pridobili)?
Hvala za odgovore
LP Blaž
Ko tehnologija odpove, uporabi macolo.

TV sedaj zopet dela brez prekinjanja,preklopi so hitri ampak kar nekaj kanalov manjka ki so bili standardno prisotni.
Doomsday is coming!!

sznn ::
blaz_, jaz imam staticni IP. Sem ga zahteval ob narocilu in ga tudi dobil. Seveda potem ne morem imeti zraven še en dinamični IP. Za službo pa sem naročil 8 statičnih IPjev, pa trenutno še čakamo odgovor telekoma, ali je dovolj kapacitet, ker smo naročili dodatno linijo. Čeprav vem, da jih imajo dovolj, pa še samo 100 m smo oddaljeni od centrale, pričakujem negativen odgovor, kot vedno.
Predvidevam da bo analogni telefon normalno kazal številko in log zgrešenih klicev.
Jaz sem sicer obdržal ISDN telefon in mi kaže oboje, kdo me kliče in zgrešene klice.
Predvidevam da bo analogni telefon normalno kazal številko in log zgrešenih klicev.
Jaz sem sicer obdržal ISDN telefon in mi kaže oboje, kdo me kliče in zgrešene klice.

Fury ::
No jest mam se ADSL pa mam se zmer cca 20ms pinga tko da ne se sekirat.
Pinging kanin.arnes.si [193.2.1.87] with 32 bytes of data:
Reply from 193.2.1.87: bytes=32 time=20ms TTL=248
Reply from 193.2.1.87: bytes=32 time=18ms TTL=248
Reply from 193.2.1.87: bytes=32 time=17ms TTL=248
Pinging kanin.arnes.si [193.2.1.87] with 32 bytes of data:
Reply from 193.2.1.87: bytes=32 time=18ms TTL=248
Reply from 193.2.1.87: bytes=32 time=17ms TTL=248

jezst1 ::
@blaz - jz imam na gateway na en izhod priklopljene tri analogne telefone, vsi mi kažejo številko klicočega. Bo delovalo

ELEKTROLJUB ::
Imam paket 1/256 pri T-2 ter tel.
Test pa kaže takole:
Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 659.60Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 964.48kb/s
Pritisni START za ponovno meritev
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 785.28Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 961.79kb/s
Kaj čem rečt?
Zelo zadovoljen!
Test pa kaže takole:
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 659.60Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 964.48kb/s
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 785.28Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 961.79kb/s
Kaj čem rečt?
Zelo zadovoljen!
LED svetloba je prihodnost...

Racko ::
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 3.10Mb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 6.50Mb/s
Zdej mi je spet na 3Mbite skocil upload. Bomo videli, kako bo po odstranitvi varoval.
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 3.10Mb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 6.50Mb/s
Zdej mi je spet na 3Mbite skocil upload. Bomo videli, kako bo po odstranitvi varoval.

somebody99 ::
Na moj paket 10/2
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 370.07Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 8.10Mb/s
Zgleda da bo treba vzet paket 1/256, ker ma ELEKTROLJUB vec uploada
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 370.07Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 8.10Mb/s
Zgleda da bo treba vzet paket 1/256, ker ma ELEKTROLJUB vec uploada

Duke_Nuke ::
Ali je T-2 pričel z vračanjem tvojega izvoda pogodbe, ker nisem še zasledil, da bi le-to dobivali celo tisti, ki so že priklopljeni.
Je pa to prvi kontakt vzpostavljen s strani T-2 od kar sem podpisal pogodbo (popolni razvez) in seveda se prav lepo sliši, ko si uradno naslavljan kot uporabnik storitev T-2, čeprav nimam še nič od njih
Ah, itak sama semantika
Je pa to prvi kontakt vzpostavljen s strani T-2 od kar sem podpisal pogodbo (popolni razvez) in seveda se prav lepo sliši, ko si uradno naslavljan kot uporabnik storitev T-2, čeprav nimam še nič od njih

Experto Credite

DeletedUser ::
jaz sm jo dubu vceraj... ocitno so mojo pisno odpoved (storno) pogodbe, ki sem
ga poslal 17 dni nazaj veselo ignoriral... no ja...
če bom pa zarad njihove nesposobnosti imel probleme pri polnem razvezanem
dostopu pri siolu, bo pa potrebno kej bolj radikalnega ukrent
ga poslal 17 dni nazaj veselo ignoriral... no ja...
če bom pa zarad njihove nesposobnosti imel probleme pri polnem razvezanem
dostopu pri siolu, bo pa potrebno kej bolj radikalnega ukrent

Ginginova ::
Jaz sem včeraj tudi dobil podpisano pogodbo na dom. Sem pa še vedno na Telekomu in Siol ADSLu in ping mi je nad 20 ms, za vse pokovce, ki nonstop jokate, da imate visok ping. 
Evo pinganje (Siol ADSL) :
ping kanin.arnes.si
PING kanin.arnes.si (193.2.1.87): 56 data bytes
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=0 ttl=247 time=19.818 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=1 ttl=247 time=32.395 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=2 ttl=247 time=18.470 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=3 ttl=247 time=20.637 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=4 ttl=247 time=34.353 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=5 ttl=247 time=23.138 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=6 ttl=247 time=29.146 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=7 ttl=247 time=19.967 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=8 ttl=247 time=23.370 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=9 ttl=247 time=20.431 ms
10 packets transmitted, 10 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 18.470/24.172/34.353/5.416 ms
Torej so časi od 18 do 34 ms, s povprečjem okrog 24 ms.
Ogo

Evo pinganje (Siol ADSL) :
ping kanin.arnes.si
PING kanin.arnes.si (193.2.1.87): 56 data bytes
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=0 ttl=247 time=19.818 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=1 ttl=247 time=32.395 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=2 ttl=247 time=18.470 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=3 ttl=247 time=20.637 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=4 ttl=247 time=34.353 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=5 ttl=247 time=23.138 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=6 ttl=247 time=29.146 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=7 ttl=247 time=19.967 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=8 ttl=247 time=23.370 ms
64 bytes from 193.2.1.87: icmp_seq=9 ttl=247 time=20.431 ms
10 packets transmitted, 10 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 18.470/24.172/34.353/5.416 ms
Torej so časi od 18 do 34 ms, s povprečjem okrog 24 ms.
Ogo

globoko grlo ::
alo
Dejte mal pomagat, kolegica si je omislila popolno razvezan dostop in so ji T2jevci prnesl škatle in rekl da morjo še T1 odklopt isdn. T1 to nardi in zdej ji iz stene gledati dve žički. Kliče na T2 in se ji model reži in pove, da to pa ni njihova stvar in nej si najde enga štromarja al pa kr sama zveže zadeve skup. Mislm da te kap.
Torej kak je s tem, a si mora res sama vse zvezat, al mora to T2 nardit?
tnx
Dejte mal pomagat, kolegica si je omislila popolno razvezan dostop in so ji T2jevci prnesl škatle in rekl da morjo še T1 odklopt isdn. T1 to nardi in zdej ji iz stene gledati dve žički. Kliče na T2 in se ji model reži in pove, da to pa ni njihova stvar in nej si najde enga štromarja al pa kr sama zveže zadeve skup. Mislm da te kap.
Torej kak je s tem, a si mora res sama vse zvezat, al mora to T2 nardit?
tnx

ELEKTROLJUB ::
globoko grlo:
Ji bom jaz zvezal če ji ne bo hotel kdo drug.
Ji bom jaz zvezal če ji ne bo hotel kdo drug.
LED svetloba je prihodnost...

|bLaD3| ::

Vommy ::
Pozdravljeni,
kot vidim nas je ogromno, ki smo se zapletli v zadevo T-2.
Odklopljen 28.12.2005 (ISDN in ADSL+Siol TV)-Sežana in čakam na T-2.
T-2 nedosegljiv: na telefon, na mail, na telefon serviserja (ki mi ga je posredovalo poznanstvo iz Telekoma).
Razumem, da je podjetje mlado in da ima težave, ter da se bori proti monopolistu in ga v tem podpiram, ker večja konkurenca ponuja nižje cene predvsem za nas potrošnike.
Zamerim:
-lažno oglaševanje za storitev, ki je delna ali pa je dejansko sploh ni
-zavajanje uporabnika
-slaba informiranost sedanjih predvsem pa bodočih uporabnikov
-informacijska nedostopnost podjetja
Mislim, da si mlado podjetje, ki ima namen prevzeti del tako donosnega trga ne bi smelo dovoliti takih spodrsljajev ali pač.....
Lepo bi prosil, za posredovanje tel. št. T-2 na kateri bi prišel v stik z odgovorno osebo.
LP
kot vidim nas je ogromno, ki smo se zapletli v zadevo T-2.
Odklopljen 28.12.2005 (ISDN in ADSL+Siol TV)-Sežana in čakam na T-2.
T-2 nedosegljiv: na telefon, na mail, na telefon serviserja (ki mi ga je posredovalo poznanstvo iz Telekoma).
Razumem, da je podjetje mlado in da ima težave, ter da se bori proti monopolistu in ga v tem podpiram, ker večja konkurenca ponuja nižje cene predvsem za nas potrošnike.
Zamerim:
-lažno oglaševanje za storitev, ki je delna ali pa je dejansko sploh ni
-zavajanje uporabnika
-slaba informiranost sedanjih predvsem pa bodočih uporabnikov
-informacijska nedostopnost podjetja
Mislim, da si mlado podjetje, ki ima namen prevzeti del tako donosnega trga ne bi smelo dovoliti takih spodrsljajev ali pač.....
Lepo bi prosil, za posredovanje tel. št. T-2 na kateri bi prišel v stik z odgovorno osebo.
LP

Malkec ::
Jaz pa bi vprašal eno vprašanje, ki ga mislim da še ni blo.
Je kdo že probal postavit kak strežnik za igre na 10/10 vdslu? In če, kakšni so bili pingi igralcev iz slo in iz tujine.
LP
Je kdo že probal postavit kak strežnik za igre na 10/10 vdslu? In če, kakšni so bili pingi igralcev iz slo in iz tujine.
LP

/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /

bdx ::
Evo, še vedno ne vem ali se mi splača odjavit ISDN in naročit t2 telefon. Naročil sem 10/2, net bom rabil predvsem na igranje iger. Vidim da imajo nekateri zelo uredu ping (orbter, saso, blad3) nekateri pa zelo "visok". Kaj predlagate? :>
progamer

@Vommy
Sobota in nedelja sta dneva ko najlazje dobis nekoga na helpdesku.Jaz sem pravkar probal in ni problema ( 059000002 ).
Sobota in nedelja sta dneva ko najlazje dobis nekoga na helpdesku.Jaz sem pravkar probal in ni problema ( 059000002 ).
Doomsday is coming!!

fast ::
janny76
Nik na siolu je sr@nje, ne sranje
.
Telekom
absolutno zamuja s selitvijo centrale, saj bi morala biti že v decembru preseljena pa ni bila.
Tudi do sedaj nisem opazi,l da kdaj telefon ali internet nebi delal, kar pomeni, da še niso preklapljal na novo centralo, nova pošta pa naj bi se odprla 12 ali 13 tega v istih prostorih bo tudi centrala.
Tud nimam volje, da bi sploh spraševal, ker tako al tako nobeden nič ne ve.
Upam, da T-2 ne bo treba ponovno pizvedovanje pa to sr...e, kar bi zopet zavleklo zadevo.
Nik na siolu je sr@nje, ne sranje

Telekom

Tudi do sedaj nisem opazi,l da kdaj telefon ali internet nebi delal, kar pomeni, da še niso preklapljal na novo centralo, nova pošta pa naj bi se odprla 12 ali 13 tega v istih prostorih bo tudi centrala.
Tud nimam volje, da bi sploh spraševal, ker tako al tako nobeden nič ne ve.
Upam, da T-2 ne bo treba ponovno pizvedovanje pa to sr...e, kar bi zopet zavleklo zadevo.

ELEKTROLJUB/BRANE
Na uTorrent forumu sem danes zasledil podatek da se na serverjih uporablja za VOIP telefonijo port 1720 in da ta port dusi torrente.
Na uTorrent forumu sem danes zasledil podatek da se na serverjih uporablja za VOIP telefonijo port 1720 in da ta port dusi torrente.
Doomsday is coming!!