Forum » Strojna oprema » grafikulja ne paše
grafikulja ne paše
_fim_ ::
Zadnjič sm razmišlu ka bi naredo z svojim strupom (računalnikom)....in sm ugotovo da ga čaka kot v drugi sobi. Z bratom (ki je finančno bolje zmogljiv) sem se dogovoril za novi računalnik ki me bo obiskal spomladi. Starega pa sem nameraval pripraviti na to da bil vsaj za špilanje kakih igrc prek omrežja dveh računal. Šel sem v bližnji kopjutr shop in kupo najcenejšo grafikuljo(ka pa češ).No, in nato sem se z svojim Stalinom odpeljal domou z nasmeškom na obrazu-izpolnjeval se je prvi del mojega velikega načrta(oz. najinega (brat)).Offnem škatlo vzemem staro grafikuljo vun. In probam vstavit NOVO not. In kaj je sledilo?!?Panika....KArtica ni pasala v mojo mamaplatoPet minut sm grdo gledauin probau kartico dat not na vse možne načine pa ni šlo....čez pet minut je prišlo do mojih možganov() da sm vstran vrgo par kSIT .... Ko pridem nazaj k zavesti letim nazaj v šop in sm ves hepi ko mi prodajalec vrne denar za grafikuljo...
Vprašanje:
Zakaj mi grafična ni pasala v osnovno ploščo(pentium EPOX 75-333)?
Vprašanje:
Zakaj mi grafična ni pasala v osnovno ploščo(pentium EPOX 75-333)?
ToniT ::
Predvidevam, da si kupil AGP grafično kartico, tvoj računalnik pa ima samo PCI vodila... (mogoče se pa motim)
ChiefThunder ::
ja prov težke zanke ni blo... a je bla AGP alpha PCI... sej ISA kartic pa ne prodajajo več?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
grfilčna je mela resda PCI vodilo...-vsaj tak jena škatli pisal(AGP 2x,4x or PCI-točn tak je pisl). Na kompjutru pa mam PCI vodila in še neka druga k zj glih nea bi vedal povedat imena...
P.S.
Stalin je poseben Gilerin motor....(zlate barve)
P.S.
Stalin je poseben Gilerin motor....(zlate barve)
Tolip ::
Al je bila AGP ali pa PCI oboje že ni mogla bit. Kakšne barve pa je bil tisti slot, kamor si hotel vtaknit grafično, bele ali rjave??
yjj ::
Kupu si pač Agp verzijo, imaš pa staro plato ki ima samo Pcije, baje obstajajo tudi kartice Pci. Ne preostane ti drugega pojdi jo zamenjat
Kje bi se pa dal dobit z PCI priključki?Pa če kdo ve, kolk bi bla cena pa zmogljivosti....:)
P.S
Sj men se je tud zdelo čudn da je gore pisal (AGP 2x,4x or PCI), kr to glih nejde skup.Sm je pisal....
P.S
Sj men se je tud zdelo čudn da je gore pisal (AGP 2x,4x or PCI), kr to glih nejde skup.Sm je pisal....
Marjan ::
Pač na škatli je samo pisal v kakšnih verzijah se ta kartica dobi; v pci in agp, tvoja je bla agp.
Pejd v trdovino in si nabav pci kartico. Seveda obstajajo - npr Voodoo4 4500 dobiš pri Jae za okoli 26.000 sit.
Ja, vse se da sam znat je treba _fim_
Pejd v trdovino in si nabav pci kartico. Seveda obstajajo - npr Voodoo4 4500 dobiš pri Jae za okoli 26.000 sit.
Ja, vse se da sam znat je treba _fim_
Brane2 ::
Hmm. PCI kartice se ze dobijo, samo PCI bash i nije taprava izbira za igranje igric.
Tud predlog glede Voodoja je mogoce malce financno kilav.
Za kak tolar vec dobis ze mamaplato, ki ima v sebi kartico, ki je hitrejsa od tistega, kar bi dobil na PCI. Kot recimo moja Intel 815EEA .
Na vem sicer, kako se Voodoo al kaj je ze sicer obnasa, sam PCI je precej ozko grlo.
Domnevam, da PCI kartico ze imas, kaj bi torej se rad
Sploh pa, kaj za en procesor in ram (je prastari SIMM ali novejsi SDRAM) in kok rama sploh imas ? Kaj pa kartico ?
Od tega je odvisno, ce se sploh se splaca (in kako) zagipsati masino s kakim kSIT...
Tud predlog glede Voodoja je mogoce malce financno kilav.
Za kak tolar vec dobis ze mamaplato, ki ima v sebi kartico, ki je hitrejsa od tistega, kar bi dobil na PCI. Kot recimo moja Intel 815EEA .
Na vem sicer, kako se Voodoo al kaj je ze sicer obnasa, sam PCI je precej ozko grlo.
Domnevam, da PCI kartico ze imas, kaj bi torej se rad
Sploh pa, kaj za en procesor in ram (je prastari SIMM ali novejsi SDRAM) in kok rama sploh imas ? Kaj pa kartico ?
Od tega je odvisno, ce se sploh se splaca (in kako) zagipsati masino s kakim kSIT...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PCI EXPRESS -> PCIOddelek: Zvok in slika | 2266 (1993) | kixs |
» | Vse o 3dfx Voodoo grafičnih karticah. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5530 (4600) | mtosev |
» | Nakup grafične karticeOddelek: Kaj kupiti | 1777 (1411) | gfighter |
» | Kako pospešit Pentium 100 PC? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3862 (3256) | AtaStrumf |
» | AMD XP ali AZZAOddelek: Pomoč in nasveti | 1112 (903) | bimbo |