Forum » Omrežja in internet » Internetna TV
Internetna TV
igor666 ::
Pozdrav vsem.
Zanima me kako hitro internetno povezavo bi moral imeti da bi lahko gledal internetno tv brez problema (da bi zvok in slika bila tekoca).
Moja povezava je 715/128 .Stream tv postaje je 331 kbits/s pa slika in zvok nista tekoca.
Zanima me kako hitro internetno povezavo bi moral imeti da bi lahko gledal internetno tv brez problema (da bi zvok in slika bila tekoca).
Moja povezava je 715/128 .Stream tv postaje je 331 kbits/s pa slika in zvok nista tekoca.
fahrenGONE ::
Odvisno od hitrosti od serverja do tvojega PCja. Tvoja linija bi morala biti dovolj za to postajo. Ce mislis da hitrost ni 100%, poklici na Siol 080 1000 int. 3 ali pa 116 (Telekom) in prijavi slabo linijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava med dvema lokacijama vcasih pocasnaOddelek: Omrežja in internet | 1005 (763) | Pesimist |
» | Težava s skypom in pripomočkiOddelek: Operacijski sistemi | 764 (553) | ...:TOMI:... |
» | Internet v rovtah=) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6813 (4612) | Duke Nukem |
» | Zakaj so galaksije ploščate? (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 5637 (4790) | Thomas |
» | GravitacijaOddelek: Znanost in tehnologija | 2354 (1897) | Thomas |