Forum » Operacijski sistemi » Windows XP accounti
Windows XP accounti
Grey ::
Živjo!
Za starša usposabljam računalnik in sedaj je prišlo do tega, da bi oči rad imel angleške, mami pa slovenske Windows XP. A se da to napraviti na eni windows inštalaciji s pomočjo dveh različnih user acccountov?
Za starša usposabljam računalnik in sedaj je prišlo do tega, da bi oči rad imel angleške, mami pa slovenske Windows XP. A se da to napraviti na eni windows inštalaciji s pomočjo dveh različnih user acccountov?
OmegaBlue ::
Izredno dvomim da bi se dalo na eni inštalaciji to narediti.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
ToniT ::
Uporabiti moraš slovenski MUI (ne LIP) in zadeva deluje. Vsaj pri meni doma je tako! Jaz imam angleške XP ostali člani družine pa slovenske.
Grey ::
ToniT:
Hvala hvala hvala...
Kaj pa je razlika med MUI in LIP? Namreč doma imam jaz SLO language pack...samo ne vem ali je LIP ali MUI.
PS: Aha...mislim, da imam MUI verzijo, ker se ob zagonu CDja prikaže okenček "Windows XP Multilingual User Interface Pack".
Hvala hvala hvala...
Kaj pa je razlika med MUI in LIP? Namreč doma imam jaz SLO language pack...samo ne vem ali je LIP ali MUI.
PS: Aha...mislim, da imam MUI verzijo, ker se ob zagonu CDja prikaže okenček "Windows XP Multilingual User Interface Pack".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Grey ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenski patch na wxp pro sp2, pa ni vse slovensko!Oddelek: Operacijski sistemi | 1725 (1412) | Tear_DR0P |
» | Language pack za XPOddelek: Programska oprema | 14067 (13010) | SaXsIm |
» | Xp slovenski vmesnikOddelek: Operacijski sistemi | 2267 (1729) | poweroff |
» | Windows XP, preklop med jeziki v menijih in oknih?Oddelek: Operacijski sistemi | 3601 (3166) | ChraseR |
» | kako nemške win xp v angleške xp?Oddelek: Operacijski sistemi | 1269 (1089) | Ribicija |