Forum » Pomoč in nasveti » Tezave z Win 98 - help
Tezave z Win 98 - help
OmegaM ::
Pozdravljeni!
Vceraj sem na en notebook namescal win 98 ter win xp.Ko sem namestil win 98 sem sel kar direklt nalozit win xp.
Sedaj pa ko sem hotel, da bi dokoncal vse ostalo v win 98 grem najprej nalozit gonilnike za cipset pa nic mrke pri novem zagonu, zazenem na novo pa pa mi javi zascitna napaka.In tako se mi javi za graficno.
Sedaj sem se poizkusil naloziti ide gonilnike pa sem jih lepo nalozil in spet enako.
Sedaj sem hotel odstraniti pa nimam pojma od kje, pa ce lahko?
Prenosnik pa je:
Asus L3000-D
Amd 2500+ XP Mobile
cipset SIS 740
Hvala
Vceraj sem na en notebook namescal win 98 ter win xp.Ko sem namestil win 98 sem sel kar direklt nalozit win xp.
Sedaj pa ko sem hotel, da bi dokoncal vse ostalo v win 98 grem najprej nalozit gonilnike za cipset pa nic mrke pri novem zagonu, zazenem na novo pa pa mi javi zascitna napaka.In tako se mi javi za graficno.
Sedaj sem se poizkusil naloziti ide gonilnike pa sem jih lepo nalozil in spet enako.
Sedaj sem hotel odstraniti pa nimam pojma od kje, pa ce lahko?
Prenosnik pa je:
Asus L3000-D
Amd 2500+ XP Mobile
cipset SIS 740
Hvala
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Direct3D ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1441 (1219) | Senitel |
» | Avtomatski izklop PC-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1903 (1779) | jjohny |
» | Karseda neboleča reinštalacija OS WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1656 (1383) | @ljash |
» | zakaj se ne povežeOddelek: Omrežja in internet | 1288 (1087) | Klemenn |
» | Pomoč pri inštalaciji SBLive!Platinum 5.1 na Abit KT7-raid. NUJNO!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1125 (994) | Modri dirkač |