Forum » Programska oprema » Problem z DirectX-om 9.0c
Problem z DirectX-om 9.0c
Defender_X ::
Lep pozdrav!
Problem je v tem da ga mam naloženega na comp samo mi nekak neje dela.Recimo COD multiplayer dela samo bolj počasi pa FarCry tudi bolj tak,recimo COD singelplayer pa ne dela pa vse druge igrce ki rabijo directX 9.0c.Upgredat ga negre,ker ko daš instal je za tem takoj finish pa nič neje skopira na disk.Vglavnem če hočem recimo it COD singeplayer it špilat mi vrže na monitorja out of range.
prosim za pomoč!
Problem je v tem da ga mam naloženega na comp samo mi nekak neje dela.Recimo COD multiplayer dela samo bolj počasi pa FarCry tudi bolj tak,recimo COD singelplayer pa ne dela pa vse druge igrce ki rabijo directX 9.0c.Upgredat ga negre,ker ko daš instal je za tem takoj finish pa nič neje skopira na disk.Vglavnem če hočem recimo it COD singeplayer it špilat mi vrže na monitorja out of range.
prosim za pomoč!
Sami ::
Naloži najnovejše driverje za plato in grafo.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Defender_X ::
Ke res noben neve ker jaz sn v vlki zadregi ker mi direct3D 9 neje dela pa nemorem novejših iger špilat
Senitel ::
Za tvoje težave so bolj verjetno krivi gonilniki kot pa sam DirectX. Če imaš 9.0c inštaliran, potem poskusi raje malo driverje počistit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | cod 2 direct x problemOddelek: Igre | 2793 (1773) | sandi17 |
» | Americas army (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 7355 (4263) | GoldRakun |
» | Zelo velik problem!!!!! :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 2148 (1762) | domzalcan |
» | Call of Duty2 in žalost od ati9100Oddelek: Igre | 1247 (1108) | Mirč |
» | Age of Empires 3 - Call of Duty 2 - F.E.A.R. - Quake 4 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 10644 (8709) | AlexM |