Forum » Programska oprema » Upgrade directX9
Upgrade directX9
Haby ::
Cao!
Imam problem z upgrejdom directx 9.0 (iz 9.0b v 9.0c), namrec ko hocem upgrejdati mi napise finished (in to takoj ko dam next) ampak v spilu, ki ga hocem, instalirati pa se vedno pise, da imam 9.0b. Probal sem ze odstraniti directx9 z uninstalerjem ampak ne gre ker je pac integriran v SP2.
Imam winXP & SP2.
Imam problem z upgrejdom directx 9.0 (iz 9.0b v 9.0c), namrec ko hocem upgrejdati mi napise finished (in to takoj ko dam next) ampak v spilu, ki ga hocem, instalirati pa se vedno pise, da imam 9.0b. Probal sem ze odstraniti directx9 z uninstalerjem ampak ne gre ker je pac integriran v SP2.
Imam winXP & SP2.
LP
Svinja se valja v blatu in je srečna, če bi vedela, da je svinja ne bi bila srečna.
Defender_X ::
jaz pa mam podoben problem mam inštaliranega directX 9.0c pa mi nje dela vse igre mi poganja z directX 8 ene nove igre ki zahtevajo directX 9 pa mi neje delajo ker mi napiše na monitorju out of range.
prosim za pomoč
prosim za pomoč
Senitel ::
Haby: Kaj ti pa pove dxdiag (start -> run -> dxdiag)? Verzija DirectX je kolk (9.0c je 4.09.0000.0904)? Pod directx files ti napiše kake probleme?
sela: Če ti na monitorju napiše "out of range" to pomeni, da imaš nastavljeno frekvenco osveževanja, ki je monitor ne podpira. Sklepam da imaš LCD...
sela: Če ti na monitorju napiše "out of range" to pomeni, da imaš nastavljeno frekvenco osveževanja, ki je monitor ne podpira. Sklepam da imaš LCD...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne morem instalirat directx 9.0cOddelek: Pomoč in nasveti | 1049 (934) | Senitel |
» | DirectX 9.0c se noce nalozit?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1307 (1192) | Razerzone |
» | geforce fx 5200 in directx 9.0cOddelek: Pomoč in nasveti | 1388 (1254) | Vice |
» | Problem z inštalacijo DX9.0c: pove da je inštaliru, ampak niOddelek: Programska oprema | 1177 (1110) | .:WiCKED:. |
» | Battlefield VietnamOddelek: Igre | 2600 (1477) | Deathlike M Tito |