Forum » Programska oprema » snemanje zaslona
snemanje zaslona
_smirnoff ::
pozdravljeni usi forumovci!
že nekaj časa iščem program za snemat zaslon.. recimo da bi posnel del igre ali kaj podobnega.. prosim če mi znaste povedat kakšna imena teh programov še lepše pa bi bilo dobit kr linke :D
lp smirnoff
že nekaj časa iščem program za snemat zaslon.. recimo da bi posnel del igre ali kaj podobnega.. prosim če mi znaste povedat kakšna imena teh programov še lepše pa bi bilo dobit kr linke :D
lp smirnoff
kao
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
vres.ales ::
waw ej še dobro da nimaš na tipkovnici ˝print screen˝tipke
jaz uporabljam acd see ko ma vgrajeno orodje za snemanje določene regije al pa aktivnega zaslona pa take finte
jaz uporabljam acd see ko ma vgrajeno orodje za snemanje določene regije al pa aktivnega zaslona pa take finte
LapD ::
ja waw še dobr da lahko z print screenom snemaš Uglavnem fraps je najbol popularen na tem področju. Probi še !Quick
andyrozman ::
Hi !
Uporabi PrintScreen tipko, edini problem, je da boš moral potem posneto sliko nekam prilepit (pastat) (jaz uporabljam kar mspaint (Slikar) za to in kar dobro dela za take osnovne stvari. Ce hočeš posneti samo aktivno aplikacijo uporabi Alt+PrintScreen...
Andy
Uporabi PrintScreen tipko, edini problem, je da boš moral potem posneto sliko nekam prilepit (pastat) (jaz uporabljam kar mspaint (Slikar) za to in kar dobro dela za take osnovne stvari. Ce hočeš posneti samo aktivno aplikacijo uporabi Alt+PrintScreen...
Andy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slikanje namizjaOddelek: Programska oprema | 1265 (1067) | TheDomingo |
» | NFS Most WantedOddelek: Igre | 1163 (958) | ROKn |
» | PrintScreen - kaj se izvedeOddelek: Operacijski sistemi | 2646 (2375) | CaqKa |
» | ker program za "slikanje" filmovOddelek: Programska oprema | 904 (851) | Borci |
» | Avtorske pravice!Oddelek: Omrežja in internet | 1589 (1309) | Uporabnik |