Forum » Programska oprema » ker program za "slikanje" filmov
ker program za "slikanje" filmov
BC3 ::
rabm program s katerim bom lahko gledu nek film in med tem sliku (capture frame)
(ne da se mi vseh 50 CDjev zdle pregledvat)
(ne da se mi vseh 50 CDjev zdle pregledvat)
1. ne dela
2. ni praktično
2. ni praktično
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-
bastadu ::
1. kako ne dela?
2. potem rabiš en program za predvajanje filmov, ki ima možnost zajemanja slik... mislim, da z MicroDVDjem lahko delaš to...
2. potem rabiš en program za predvajanje filmov, ki ima možnost zajemanja slik... mislim, da z MicroDVDjem lahko delaš to...
rc-car ::
BC3 misli, da ne dela zato, ker je fil zasciten proti kopiranju in rabi en tak program, ki to zascito obide!
Sej tko dela tu DrSergoDJ pri svojih recenzijah, rajt?
Sej tko dela tu DrSergoDJ pri svojih recenzijah, rajt?
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
ma nč ni zaščiten. sm neki posnel na TV-IN zdj pa ne morem slikat. mam pa na ATI file player-ju tist gumb (fotoaparat) sam je zameglen. z microdvd-jem pa tut ne morem (sploh ni gumba)
s printscreen pa itak ne moreš tega delat. kr probite
s printscreen pa itak ne moreš tega delat. kr probite
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BC3 ()
Borci ::
Ker ste ravno pri Print Screen-u, naredi takole. V VirtualDub-u ustavi film. Okno naj bo aktivno (označeno), potem pa pritisni ALT+PrtSc. Idi v en grafiči program (npr. PainShopPro) in daj Paste.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simple PrintscreenOddelek: Pomoč in nasveti | 1881 (1451) | Excalibrus |
» | Onemogočiti PrtSc gumbOddelek: Izdelava spletišč | 2965 (2251) | darkolord |
» | zakaj bs player ne predvaja .aviOddelek: Programska oprema | 2950 (2710) | tinqa |
» | PrintScreen - kaj se izvedeOddelek: Operacijski sistemi | 2641 (2370) | CaqKa |
» | kako zaščititi slike pred kopiranjem ?Oddelek: Izdelava spletišč | 2556 (2232) | Loki |