Forum » Šola » Vpis na IŠRM
Vpis na IŠRM
LapD ::
No kot bodoči brucek mam par smešnih uprašanj ampak se raj prepričam o vsem..drug let bom že lohk jst dajal nasvete Torej vpisal sm se na ta IŠMR. Maturo sem delal v jesenskem roku, u petek zvedu da sm naredu u soboto dobil potrdilo da sm sprejet. Zdj me pa zanima glede vpisa. Na strani od FRIja je razpored za vpis ampak za moj program je bil že en mesc nazaj datum. No baje da tega urnika ni treba čist upoštevat, torej lahko prideš kadar hočeš. Če sem prav razumel je potrebno najprej iti po plačilni nalog za plačilo vpisnine. Potem greš s kopijo tega (plačanega seveda) na faks in priložiš sliko zadaj pa napišeš Ime in Priimek ter VPISNO ŠTEVILKO. Prvo uprašanje: ali je ta številka tista ki sem jo dobil po pošti na listu kjer piše da sem sprejet. Potem me še zanima kaj je s tistim e-študentom ali me to kot bruca ne zanima in kaj moram še postoriti jaz glede vpisa ali bom vse potrebno zvedel na referatu. Vem da bi lahko šel to u Lj uprašat ampak si nebi rad delal nepotrebne poti v ljubljano zato raje tukaj uprašam da bom vse že pripravljeno nesel s sabo. Upam da nisem edini ki je mal zmeden ob vpisu v prvi letnik Aja pa lahko se še mal razpišete o tem programu/fakulteti nasplošno..Pravijo da je matematika na istem nivoju kot na FRI le programiranja je manj. No uglavnem vse informacije so dobrodošle
Hvala
Hvala
Oven-2k ::
Poskusi na tem forumu http://www.fri-info.net/forum/
Sicer pa ti bojo o e-študentu več povedali 3. oktobra in te bo zanimal šele ko boš Bruc, zdaj ko si pa še BODOČI bruc, te pa ne :)
Sicer pa ti bojo o e-študentu več povedali 3. oktobra in te bo zanimal šele ko boš Bruc, zdaj ko si pa še BODOČI bruc, te pa ne :)
Rok
BaRtMaN ::
Haha, LOL. Matematike je več kot na FRI-UNI, programiranja pa ne dosti manj.
Če nisi šel na vpis na tisti datum, kot je bilo določeno, si se kr konkretno zeznil, ker zdej boš to moral opravit na referatu, ki deluje le 2 uri na dan, od 10.30 do 12.30. In gužva je ponavad velika (20+ folka). Položnico dobiš na istem hodniku, kjer je ta referat, le malo naprej moraš stopit in imaš 3 škatle s položnicami - za bruce, 2.-4. letnik in za absolvente. To greš plačat, prideš nazaj in čakaš pred referatom. Če moraš na položnici še kaj napisat (poleg naslova), ti piše na kakšnem listu, ki si ga dobil domov. Vpisno številko ponavadi dobiš kasneje, ker vas razporedijo po abecedi, na FRI-UNI imajo pa tak sistem: 63050xxx (63 je številka fakultete, 05 je leto vpisa, 0xxx je zaporedna številka študenta).
Pa veliko sreče pri študiju!
Če nisi šel na vpis na tisti datum, kot je bilo določeno, si se kr konkretno zeznil, ker zdej boš to moral opravit na referatu, ki deluje le 2 uri na dan, od 10.30 do 12.30. In gužva je ponavad velika (20+ folka). Položnico dobiš na istem hodniku, kjer je ta referat, le malo naprej moraš stopit in imaš 3 škatle s položnicami - za bruce, 2.-4. letnik in za absolvente. To greš plačat, prideš nazaj in čakaš pred referatom. Če moraš na položnici še kaj napisat (poleg naslova), ti piše na kakšnem listu, ki si ga dobil domov. Vpisno številko ponavadi dobiš kasneje, ker vas razporedijo po abecedi, na FRI-UNI imajo pa tak sistem: 63050xxx (63 je številka fakultete, 05 je leto vpisa, 0xxx je zaporedna številka študenta).
Pa veliko sreče pri študiju!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpis iz Uni in vpis na VSSOddelek: Šola | 1381 (1059) | Mavrik |
⊘ | FRI UNI in zamenjava skupineOddelek: Šola | 1059 (840) | Gandalfar |
» | IŠRM - Kdaj se mi začnejo predavanja?Oddelek: Loža | 1206 (1017) | Blazz |
» | Kdaj študentska izkaznica oz. indeks ?Oddelek: Šola | 8930 (8552) | Lonsarg |
» | FRIOddelek: Šola | 2609 (1814) | tx-z |