Forum » Šola » Urnik FE Ljubljana
Urnik FE Ljubljana
zcetrt ::
Če je kdo v šolskem letu 2004-2005 obiskoval 2. letnik FE (univerzitetni) v Ljubljani in bil po možnosti celo 1. skupina, ga srčno naprošam, da mi pošlje svoj urnik sem ali na ziga.cetrtic@gimb.org .
Dogovarjam se za delo z delodajalcem in bi RES MNOGO ZELO rad vedel svoj urnik, a bo ta dosegljiv šele v petek, bojda pa se le malo spreminja iz leta v leto. Na spletni strani je dosegljiv le za poletni semester.
Hvala!
Dogovarjam se za delo z delodajalcem in bi RES MNOGO ZELO rad vedel svoj urnik, a bo ta dosegljiv šele v petek, bojda pa se le malo spreminja iz leta v leto. Na spletni strani je dosegljiv le za poletni semester.
Hvala!
4.
Zavedam se tega. Tako sem napisal tudi v vprašanju oz. prošnji. Da boste razumeli težavo: Poučeval bom, urnik poučevanja pa moram svojim učencem sporočiti jutri. Čakal sem na fakultetni urnik, a se ne premaknejo. Sem poklical na fax in so rekli, da žal prej kot v petek ne bo šlo.
Ne bi Vas, Slotechovcev, obremenjeval brez veze :)
Ne bi Vas, Slotechovcev, obremenjeval brez veze :)
4.
Yahoo grupa je naša (od prvih letnikov), pa še životari bolj kot ne. Saj se le dan pred izpiti panično kakšne enačbe lovi...
4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bruselj sprašuje: prestavljati uro ali ne (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 40041 (33370) | Vajenc |
» | FRI vs. FERIOddelek: Šola | 4559 (4143) | c0dehunter |
» | Same lenobeOddelek: Loža | 928 (624) | Gh0st |