Forum » Strojna oprema » HP Desk Jet 610C
HP Desk Jet 610C
Alec999 ::
Imam problem z doticnim tiskalnikom in sicer problem je da vcasih tiska vcasih pa ne:\ jst bi pa hotu zy da tiska usakic k jst hocem ... pogovarjanje in bozanje printerja sm ze sprobu ... pa se je stanje mal zbolsal sam se wedno ni to tist kar hocem.
ok pod Win98 jav neki da je narobe s tiskalniskimi vrati LPT1 .... sedaj imam printer na Win2000 na drugem rac. pa mi testne strani ni hotu natisnit ... ampak je javil podobno napako ... nato je par urc use delal uredu ... po pa spet ni hotu lista potegn (niti ni probu) po neki casa spet jav eno napako pa da moznost Retray Cancle po sm ga pa ugasnu pa spet przgov pa je spet zacel delat zy spet dela use uredu. Pod Win 98 tud ce sm printer ugasnu pa przgov se wedno ni delu:(
Sm mislu da je kj s kablom pa mam zy na drugmu rac. pa drug kabl .. pa se do zy 2x isto nardil:\
help me pleas ce se komu sanja al pa ce mel ksno podobno izkusno pa kako jo je resu.
lp,
Alec999
ok pod Win98 jav neki da je narobe s tiskalniskimi vrati LPT1 .... sedaj imam printer na Win2000 na drugem rac. pa mi testne strani ni hotu natisnit ... ampak je javil podobno napako ... nato je par urc use delal uredu ... po pa spet ni hotu lista potegn (niti ni probu) po neki casa spet jav eno napako pa da moznost Retray Cancle po sm ga pa ugasnu pa spet przgov pa je spet zacel delat zy spet dela use uredu. Pod Win 98 tud ce sm printer ugasnu pa przgov se wedno ni delu:(
Sm mislu da je kj s kablom pa mam zy na drugmu rac. pa drug kabl .. pa se do zy 2x isto nardil:\
help me pleas ce se komu sanja al pa ce mel ksno podobno izkusno pa kako jo je resu.
lp,
Alec999
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Canon MP520 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2441 (2011) | overdovs |
» | usb mouse --> ps2 mausOddelek: Pomoč in nasveti | 829 (734) | fictionel |
» | A je se kdo danes cez noc (okoli 3:20 zjutraj) imel tezave z racunalnikom? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3067 (2372) | frenk |
» | problem pri startanju (racunalnika)Oddelek: Pomoč in nasveti | 781 (584) | fictionel |
» | Voodoo3 ramOddelek: Strojna oprema | 1027 (898) | Alec999 |