Forum » Hlajenje in modifikacije » Vodno hlajenje, kjer peltier hladi zrak
Vodno hlajenje, kjer peltier hladi zrak
Vesoljc ::
imho, prevec izgub... pelt ne pride do izraza
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
nikonezna ::
čemu bi vse to počel, če lahko daš kar direkt tisti hladilnik na procesor :D
no..če pa pokomentiram to stvar je pa tako...ne vem kakšen peltier si imel v mislih, sam če ne bi bil vsaj nekaj 1000W ne bi utegnil znižati temperaturo zraka ki ga vleče ta vent proti hladilnikom za vodo, tako da je povsem neuporabno.
uporabno bi bilo samo v takem primeru, če bi lahko skladiščil zrak v tisti komori, ki bi jo hladil s peltierjem več časa...kar se mi zdi nepotrebno delo in seveda tudi nesmiselno.
no..če pa pokomentiram to stvar je pa tako...ne vem kakšen peltier si imel v mislih, sam če ne bi bil vsaj nekaj 1000W ne bi utegnil znižati temperaturo zraka ki ga vleče ta vent proti hladilnikom za vodo, tako da je povsem neuporabno.
uporabno bi bilo samo v takem primeru, če bi lahko skladiščil zrak v tisti komori, ki bi jo hladil s peltierjem več časa...kar se mi zdi nepotrebno delo in seveda tudi nesmiselno.
brez podpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vodno - par vprasanjOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2074 (1490) | tec |
» | Vodno hlajenje za 2 trda diska.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1124 (970) | Malecky |
⊘ | Zakaj vodno hlajenje sploh bolše od zračnega?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4198 (3364) | morphling1 |
» | IDEJA: peltier za hlajenje zrakaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1795 (1483) | frenk |
» | Hladilnik za zrakOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1923 (1750) | element |